Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2014/15<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологія

      Сировина і матеріали

  4. Полумбрик М.О., Іщенко В. М., Сірик А. О., В.С. Костюк В. С., Полумбрик О. М. Альгінати в харчових технологіях. - C. 6-12.
  5. Іванченко К. В. Вплив способів одержання червоних столових виноматеріалів на їх якість. - C. 13-16.
  6. Ткаченко Д. О., Шиян П. Л., Зубченко В. С., Косів Р. Б. Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві. - C. 17-22.
  7. Вербицький Б. І., Луцик Ю. П., Левківський Т. М. Коефіцієнти вологоперенесення моркви. - C. 23-27.
  8. Ємельянова Н. О., Мукоїд Р. М., Чумакова О. В., Білокур Л. О., Скидан В. О. Зміни хімічного складу при солодорощенні рису. - C. 28-31.
  9. Роман Т. О., Мазуренко О. Г., Дубівко А. С., Бибич О. Г., Захаров В. В. Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона. - C. 32-35.
    • Технології: дослідження, застосування та впровадження

  10. Іванов С. В., Шиян П. Л., Булій Ю. В. Використання механотронних підсистем в процесі вилучення та концентрування органічних домішок спирту. - C. 36-41.
  11. Каліновська Т. В., Вайсеро О. О., Кохан О. О., Оболкіна В. І. Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас. - C. 42-48.
  12. Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е., Дьяков О. Г. Моделювання рецептури бісквіта із заданими показниками якості. - C. 49-54.
  13. Криворотько В. М., Максименко І. Ф., Білик О. А., Піддубний В. А. Впливи фізико-хімічних параметрів на мікрофлору харчових середовищ. - C. 55-60.
  14. Тележенко Л. М., Кашкано М. А. Розробка технологій кулінарних виробів з каш зі збалансованим складом. - C. 61-66.
  15. Хіврич Б. І., Роздобудько Б. В. Фактори, що впливають на синтез діоксиду сірки в пиві. - C. 67-71.
  16. Кошова В. М., Куц А. М., Лубяной М. О. Чисте довкілля – додатковий прибуток. - C. 72-77.
  17. Процеси і обладнання

      Процеси харчових виробництв

  18. Марценюк О. С., Шевченко О. Ю., Малежик І. Ф., Зав`ялов В. Л. Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ. Досягнення наукової школи професора В.М. Стабнікова. - C. 78-84.
  19. Мирончук В. Г., Підгорний В. В., Кузьменко Б. В. Оцінка середньої товщини шару міжкристального розчину на полідисперсних кристалах цукру в процесі центрифугування цукрових утфелів. - C. 85-88.
  20. Гонта І. А., Гіджеліцький В. М., Максименко І. Ф. Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції. - C. 89-93.
  21. Кулінченко В. Р., Каптановський Д. В. Теплообмін на пористих структурах. - C. 94-99.
  22. Гончаренко Б. М., Лобок О. П., Борисенко Д. Д. Автоматичне керування стабільністю горіння при розмірному електроерозійному обробленні деталей дугою. - C. 100-106.
  23. Світлик А. М., Прохоров О. М. Динаміка руху двофазних систем в капілярі. - C. 107-109.
  24. Мироненко С. М., Бут С. А., Бойко О. О. Особливості процесів пророщування ячменю. - C. 110-115.
    • Обладнання та устаткування

  25. Пушанко М. М., Верхола Г. Л., Верхола Л. А. Теплова обробка стружки з морожених буряків. - C. 116-120.
  26. Якимчук М. В., Мироненко С. М. Дослідження мехатронного модуля лінійного переміщення з пневмоприводом на базі використання пропорційних регуляторів тиску. - C. 121-127.
  27. Гавва О. М., Беспалько А. П., Токарчук С. В. Алгоритм вибору оптимальної структури фасувально-пакувальної машини для в’язкої харчової продукції. - C. 128-135.
    • Пакування: розробки, дослідження, переробка

  28. Кривопляс – Володіна Л. О., Валіулін Г. Р., Легун А. В. Аналіз динамічних процесів в системі активних лотків-живильників блістерних машин. - C. 136-140.
    • Керування виробничими процесами

  29. Євтушенко О. В., Коваленко С. Д. Удосконалення методів управління охороною праці на підприємствах харчової промисловості. - C. 141-148.
  30. Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Слезенко А. М. Огляд методів та областей аналітичного конструювання оптимальних регуляторів для стаціонарних і нестаціонарних багатовимірних об’єктів керування. - C. 149-154.
  31. Хіврич О. В., Володченкова Н. В., Литвиненко А. М. Вибір показників і критерію ефективності функціонування системи управління цивільним захистом населення і території при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. - C. 155-159.
    • Енергетика та виробничі процеси

  32. Криворотько В. М., Васильківський К. В., Соколенко А. І. Рекуперація механічної енергії в машинах циклічної дії. - C. 160-164.
  33. Дудко С. Д. Розрахунок коефіцієнта теплового випромінювання димових газів у каналі печі з циклотермічною нагрівною системою. - C. 165-169.
  34. Чагайда О. А. Енергетичні трансформації в газорідинних системах. - C. 170-176.
    • Економіка

  35. Величко А. Є., Маслова І. В. Науково-методичні підходи до формування нормативних систем на виробництві молочних продуктів і морозива. - C. 177-183.
2014
№ 15
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського