Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2014/16<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Соколенко А. І. Інноваційні технології підвищення ефективності харчових виробництв. - C. 5-8.
  4. Дубова Г. Є., Левчук І. В., Голубец О. В. Ароматизація темпурних продуктів. - C. 9-14.
  5. Бажай-Жежерун С. А., Рахметов Д. Б. Харчова цінність щавнату. - C. 15-19.
  6. Скроцька О. І., Микитенко Н. С., Потопальский А. І., Заїка Л. А., Болсунова О. І., Волощук Т. П. Цитотоксичний вплив препарату ізатізон на культуру НЕК-293. - C. 20-22 .
  7. Павлюковець І. Ю., Никитюк Л. В., Берегова Х. А., Пирог Т. П. Біоконверсія соняшникової олії в поверхнево-активні речовини Acinetobacter Calcoaceticus ІМВ В-7241 і Nocаrdia Vaccinii ІМВ В-7405. - C. 23-27.
  8. Лич І. В., Карпов О. В., Пекло Г. О., Пекло А. О. Імунологічні властивості молозива. - C. 28-32.
  9. Івчук Н. П. Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при їх сумісному використанні. - C. 33-36.
  10. Башта А. О., Ковальчук В. В. Розроблення способу отримання зефіру оздоровчого призначення. - C. 37-41.
  11. Янчева М. О., Большакова В. А., Желєва Т. С. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування. - C. 42-45.
  12. Домарецький В. А., Куц А. М., Карпутіна М. В. Культура споживання пива. - C. 46-50.
  13. Хіврич Б. І., Роздобудько Б. В. Фактори, що впливають на синтез діоксиду сірки в пиві. - C. 51-55.
  14. Скроцька О. І., Волошина І. М., Кістенюк Т. С. Віруси у продуктах харчування. - C. 56-60.
  15. Дорош Г. П., Сковоринська О. І., Грегірчак Н. М. Мікробіологічна безпека хліба з поліпшувачами. - C. 61-65.
  16. Гонта І. А., Максименко І. Ф., Мироненко С. М. Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження. - C. 66-72.
  17. Друзенко А. А., Корчик Н. М., Беседюк В. Ю. Екологічне виробництво молочних продуктів. - C. 73-77.
  18. Світлик А. М., Прохоров О. М. Моделювання процесу абсорбції в прохідних пористих капілярах. - C. 78-80.
  19. Кулінченко В. Р. Кипіння в мікро- і макроканалах (аналітичний огляд). - C. 81-86 .
  20. Кузьмін О. В., Мирончук В. Г., Топольник В. Г. Трансформація гідроксильних протонів в процесі створення водно-спиртових сумішей. - C. 87-93.
  21. Чагайда А. О. Кавітаційні режими в системах з тепловими насосами. - C. 94-97.
  22. Якимчук М. В., Волчко А. І., Журибеда О. М. Дослідження технологічних характеристик ножових дробарок при різних конструкціях роторів. - C. 98-103.
  23. Кривопляс-Володіна Л. О., Захаревич В. Б. Відновлювальна функція реверсивної логістики для пакувальної галузі. - C. 104-110.
  24. Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Слєзенко А. М. Експериментальне дослідження мінімаксного керування та спостереження для температурного режиму пекарної камери. - C. 111-119.
  25. Кишенько В. Д., Мацебула Д. В., Лобок О. П. Керування харчовими технологічними комплексами в умовах ситуаційної конфліктності. - C. 120-126.
  26. Ладанюк А. П., Бойко Р. О., Шумигай Д. А., Смітюх Я. В. Управління ситуаціями в технологічному комплексі на основі когнітивних карт. - C. 127-132.
  27. Євтушенко О. В. Удосконалення моделі ризику виробничого травматизму на підприємстві. - C. 133-137.
  28. Гончаренко Б. М., Лобок О. П. Обгрунтування алгоритму оптимального робастного керування. - C. 138-145.
  29. Шестеренко В. Є., Мащенко О. А., Данько О. В. Системне вирішення проблем компенсації реактивної потужності на підприємствах харчової промисловості. - C. 146-150.
  30. Осьмак О. О., Серьогін О. О., Блаженко С. І. Вплив якості вхідного палива на процес отримання генераторного газу. - C. 151-157.
  31. Віткін Л. М., Ролько О. Р. Сучасні методи аналізу ризиків в процесі проектування систем управління підприємством м'ясо-молочної промисловості. - C. 158-163.
2014
№ 16
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського