Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2015/18<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологія

  4. Олянська С. П., Номировська Я. С. Сторінки життя видатного вченого М.О. Архиповича. - C. 5-7.
    • Сировина та матеріали

  5. Никитюк Л. В., Павлюковець І. Ю., Савенко І. В. Біологічні властивості поверхнево активних речовин nocardia vaccinii imb b-7405 та acinetobacter calcoaceticus imb b-7241, синтезованих на промислових відходах. - C. 8-12.
  6. Байрамов Е. Е. Полiпшувачi, що пiдвищують еластичнiсть i знижують розтяжнiсть клейковини i тiста. - C. 13-18.
  7. Ющенко Н. М., Миколів І. М., Кузьмик У. Г. Обґрунтування вибору компонентів композицій натуральних прянощів для кисломолочних паст. - C. 19-26.
  8. Бахмач В. О., Пешук Л. В. Удосконалення технології майонезів з використанням рослинної сировини. - C. 27-31.
  9. Мацьків О. О., Солод М. І., Василькевич В. О., Івасів В. В. Вивчення основних показників якості суміші лляної, конопляної та гірчичної олій для застосування їх у харчуванні. - C. 32-37.
  10. Дубова Г. Є. Характеристика продуктів окиснення ліпідів у реакціях утворення ароматів. - C. 38-42.
  11. Полумбрик М. О., Костюк В. С., Совко М. С, Омельченко Х. В., Полумбрик О. М. Галактоманани в харчових технологіях. - C. 43-48.
  12. Пушка О. С., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І., Ткачук Ю. М. Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. - C. 49-55.
  13. Страшинський І. М., Пасічний В. М., Фурсік О. П. Функціонально-технологічні властивості м’ясних систем з використанням білоквмісної композиції. - C. 56-61.
  14. Дулька О. С., Прибильський В. Л., Олійник С. І. Використання сорбційних матеріалів при підготовці води для виробництва хлібного квасу. - C. 62-64.
  15. Гусятинська Н. А., Тетеріна С. М., Романченко Н. М., Нечипор Т. М. Застосування дезінфікуючого засобу "жавель-клейд" у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю. - C. 65-70.
    • Технології: дослідження, застосування та впровадження

  16. Шкотова Л. В. Амперометричні ферментні біосенсори в індустрії харчових продуктів та напоїв. - C. 71-75.
  17. Старовойтова С. О., Карпов О. В. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів в функціональних продуктах харчування та медицині. - C. 76-80.
  18. Карбовська А. В., Григоренко І. В. Контроль шоколадної продукції в системі технічного регулювання України. - C. 81-86.
  19. Івчук Н. П., Башта А. О. Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками. - C. 87-93.
  20. Скроцька О. І., Мор’єва О. В. Досягнення сучасних біотехнологій для отримання модифікованих продуктів харчування. - C. 64-100.
  21. Стеценко Н. О., Сімахіна Г. О., Гойко І. Ю. Сучасні підходи до проектування рецептур комбінованих багатокомпонентних м’ясних продуктів для військовослужбовців. - C. 101-106.
  22. Король Ц. О., Козачок І. О. Селекція перспективних лактобактерій із ферментованої рослинної сировини. - C. 107-112.
  23. Нєміріч О. В., Вашека О. М., Гавриш А. В., Носенко В. Є., Літвинчук С. І., Тарасенко Т. А. Дослідження технологічних властивостей порошку з кабачків, отриманого ЗТП-сушінням. - C. 113-118.
  24. Процеси та обладнання

      Процеси харчових виробництв

  25. Шаповаленко О. І., Євтушенко О. О., Кожевнікова М. І. Контроль ступеня подрібнення. - C. 119-123.
  26. Петренко В. П., Рябчук О. М., Мирошник М. М. Теплообмін в процесах кипіння та випаровування з вільної поверхні плівок цукрових розчинів в низхідних кільцевих потоках. - C. 124-131.
  27. Кулінченко В. Р. Кипіння в мікро- і макроканалах (аналітичний огляд). Частина 2.. - C. 132-136.
    • Обладнання та устаткування

  28. Кривопляс-Володіна Л. О., Валіулін Г. Р., Любімов В. М. Оцінка витратних характеристик пневмосопла для технологічного процесу. - C. 137-141.
    • Керування виробничими процесами

  29. Іващук В. В., Ладанюк А. П. Методологічні концепції розвитку керування багатоасортиментними технологічними виробництвами. - C. 142-146.
    • Енергетика та виробничі процеси

  30. Федоров В. Г., Кепко О. І., Скарбовійчук О. М. Врахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктів. - C. 147-151.
2015
№ 18
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського