Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2016/20<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М., Масліков М. О., Осадча К. М. Теплофізичні властивості розчинів nacl і cacl2 за кріоскопічної температури. - C. 6-12.
  4. Сімахіна Г.О. Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні. - C. 13-20.
  5. Павлюковець І. Ю., Пирог Т. П. Синтез поверхнево-активних речовин acinetobacter calcoaceticus imb b-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за присутності екзогенних попередників. - C. 21-27.
  6. Дробот В. І., Махинько В. М., Скотар О. С. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок). - C. 28-33.
  7. Дорохович А. М., Дорохович В. В., Кохан О. О., Мазур Л. С., Божок О. С. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником. - C. 34-40.
  8. Дорохович А. М., Петренко М. М. Хімічний склад ідеального харчового продукту та шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів. - C. 41-48.
  9. Вороненко А. А., Івахнюк М. О., Пирог Т. П. Синтез екзополісахариду етаполану на суміші меляси та відпрацьованої олії. - C. 49-54 .
  10. Пасічний В. М., Божко Н. В., Шалда І. С. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки. - C. 55-60.
  11. Арсеньєва Л. Ю., Мельниченко В. М. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів. - C. 61-66.
  12. Кочубей-Литвиненко О. В., Іщенко В. М., Суходольська Н. П., Ярош Н. В. Оцінювання якості та стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами. - C. 67-74 .
  13. Євтушенко О. О., Шаран А. В., Кожевнікова М. І. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза. - C. 75-79 .
  14. Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами. - C. 80-85.
  15. Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування та бактеріотерапевтичних препаратів. - C. 86-92.
  16. Устименко І. М., Поліщук Г. Є. Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу. - C. 93-99 .
  17. Українець А. І., Харітон Т. Я. Розроблення способу отримання маффін оздоровчого призначення. - C. 100-106 .
  18. Сімахіна Г. О., Стеценко Н. О., Науменко Н. В. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування. - C. 107-114 .
  19. Павелко В. І., Грибков С. В., Заславский А. І., Дмитренко Д. С. Математичне моделювання процесу термічної обробки м’ясних виробів. - C. 115-122.
  20. Пащенко Б. С., Литвиненко О. А., Штефан Є. В. Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості. - C. 123-129 .
  21. Дубковецький І. В., Юрчак В. Г., Рожно О. В., Казьміришен В. О. Дослідження процесу сушіння, тепло- та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів. - C. 130-137 .
  22. Соколенко А. І., Васильківський К. В., Степанець О. І. Рекуперація кінетичної енергії в технологічних машинах. - C. 138-145 .
  23. Бабанов І. Г., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Способи та апарати для електроконтактної обробки харчової сировини. - C. 146-152 .
  24. Горчакова О. М., Якимчук М. В., Іванова Л. І., Якимчук В. М. Дослідження ефективності роботи пневмоприводу з функцією рекуперації енергії в пристроях пакувального обладнання. - C. 153-160 .
  25. Кишенько В. Д., Гончаренко Б. М., Лобок О. П. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва. - C. 161-166 .
  26. Савчук О. В., Ладанюк А. П., Власенко Л. О Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва. - C. 167-174.
  27. Гапонюк І. І. Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів. - C. 175-181.
2016
№ 20
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського