![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2016/20<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова промисловість : наук. журн..- Київ Harčova promislovìstʹ- Титул.
- Зміст.
- Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М., Масліков М. О., Осадча К. М. Теплофізичні властивості розчинів nacl і cacl2 за кріоскопічної температури. - C. 6-12.
- Сімахіна Г.О. Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні. - C. 13-20.
- Павлюковець І. Ю., Пирог Т. П. Синтез поверхнево-активних речовин acinetobacter calcoaceticus imb b-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за присутності екзогенних попередників. - C. 21-27.
- Дробот В. І., Махинько В. М., Скотар О. С. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок). - C. 28-33.
- Дорохович А. М., Дорохович В. В., Кохан О. О., Мазур Л. С., Божок О. С. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником. - C. 34-40.
- Дорохович А. М., Петренко М. М. Хімічний склад ідеального харчового продукту та шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів. - C. 41-48.
- Вороненко А. А., Івахнюк М. О., Пирог Т. П. Синтез екзополісахариду етаполану на суміші меляси та відпрацьованої олії. - C. 49-54 .
- Пасічний В. М., Божко Н. В., Шалда І. С. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки. - C. 55-60.
- Арсеньєва Л. Ю., Мельниченко В. М. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів. - C. 61-66.
- Кочубей-Литвиненко О. В., Іщенко В. М., Суходольська Н. П., Ярош Н. В. Оцінювання якості та стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами. - C. 67-74 .
- Євтушенко О. О., Шаран А. В., Кожевнікова М. І. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза. - C. 75-79 .
- Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами. - C. 80-85.
- Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування та бактеріотерапевтичних препаратів. - C. 86-92.
- Устименко І. М., Поліщук Г. Є. Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу. - C. 93-99 .
- Українець А. І., Харітон Т. Я. Розроблення способу отримання маффін оздоровчого призначення. - C. 100-106 .
- Сімахіна Г. О., Стеценко Н. О., Науменко Н. В. Особливості створення спеціалізованих харчових продуктів геродієтичного спрямування. - C. 107-114 .
- Павелко В. І., Грибков С. В., Заславский А. І., Дмитренко Д. С. Математичне моделювання процесу термічної обробки м’ясних виробів. - C. 115-122.
- Пащенко Б. С., Литвиненко О. А., Штефан Є. В. Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості. - C. 123-129 .
- Дубковецький І. В., Юрчак В. Г., Рожно О. В., Казьміришен В. О. Дослідження процесу сушіння, тепло- та масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів. - C. 130-137 .
- Соколенко А. І., Васильківський К. В., Степанець О. І. Рекуперація кінетичної енергії в технологічних машинах. - C. 138-145 .
- Бабанов І. Г., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Способи та апарати для електроконтактної обробки харчової сировини. - C. 146-152 .
- Горчакова О. М., Якимчук М. В., Іванова Л. І., Якимчук В. М. Дослідження ефективності роботи пневмоприводу з функцією рекуперації енергії в пристроях пакувального обладнання. - C. 153-160 .
- Кишенько В. Д., Гончаренко Б. М., Лобок О. П. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва. - C. 161-166 .
- Савчук О. В., Ладанюк А. П., Власенко Л. О Інтелектуальна система підтримки прийняття рішень для багатоасортиментного виробництва. - C. 167-174.
- Гапонюк І. І. Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів. - C. 175-181.
| 2016 | | № 20
|
|
|
|