Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2018/23<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова промисловість : наук. журн..- Київ Harčova promislovìstʹ- Титул.
- Зміст.
- Однорог М. Р., Поліщук Г. Є. Застосування концентрату сироваткових білків для стабілізації структури сметани. - C. 6-12.
- Сімахіна Г. О., Камінська С. В., Мартиненко Т. А. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації. - C. 13-20.
- Махинько В. М., Шаран А. В., Шаран Л. О., Черниш Л. М. Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста. - C. 21-26.
- Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г., Миколів І.М. Використання прянощів як джерело антоціанів. - C. 27-31.
- Бендерська О. В., Бессараб О. С. Дослідження жирокислотного складу томатного насіння. - C. 32-38.
- Подковко О. А., Поліщук Г. Є. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка. - C. 39-47.
- Дорохович В. В., Літвинчук С. І., Носенко В. Є. Одержання безглютенових вафельних листів з гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення. - C. 48-54.
- Никитюк Т. В., Олішевський В. В., Бабко Є. М., Українець А. І., Башта А. В., Прокопюк О. М. Методика визначення структурно-механічних властивостей бурякової тканини. - C. 55-61.
- Бабанов І. Г., Михайлов В. М., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом. - C. 62-66.
- Дударєв І. М. Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у гравітаційному змішувачі. - C. 67-73.
- Захаров В. В., Змієвський Ю. Г., Мирончук В. Г., Дзязько Ю. С. Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки. - C. 74-80.
- Ощипок І. М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м’ясних блоків. - C. 81-87.
- Пасічний В. М., Храпачов О. В., Маринін А. І., Святненко Р. С., Гередчук А. М. Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього. - C. 88-94.
- Якимчук М. В., Костюк В. С., Іванова Л. І., Якимчук В. М. Дослідження раціональних характеристик шредера для подрібнення полімерних виробів. - C. 95-101.
- Кривопляс-Володіна Л. О. Обґрунтування вибору ежекторів для пакувального обладнання. - C. 102-108.
- Горчакова О. М., Якимчук М. В. Дослідження пневматичних шлангових затворів в мехатронних системах дозування рідких харчових продуктів. - C. 109-115.
- Кишенько В. Д., Крищенко Д. О., Кучер А. Є. Дослідження поведінки брагоректифікаційної установки методами вейлет-аналізу. - C. 116-121.
- Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Сич М. А., Віхрова Л. Г. Чисельне моделювання d-області стійкості дробових лінійних динамічних систем. - C. 122-130.
- Соколенко А. І., Васильківський К. В., Степанець О. І., Юхно М. І. Пропозиції до використання замкнутих енергоматеріальних контурів. - C. 131-141.
| 2018 | | № 23
|
|
|
|