Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2018/23<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Однорог М. Р., Поліщук Г. Є. Застосування концентрату сироваткових білків для стабілізації структури сметани. - C. 6-12.
  4. Сімахіна Г. О., Камінська С. В., Мартиненко Т. А. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації. - C. 13-20.
  5. Махинько В. М., Шаран А. В., Шаран Л. О., Черниш Л. М. Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста. - C. 21-26.
  6. Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г., Миколів І.М. Використання прянощів як джерело антоціанів. - C. 27-31.
  7. Бендерська О. В., Бессараб О. С. Дослідження жирокислотного складу томатного насіння. - C. 32-38.
  8. Подковко О. А., Поліщук Г. Є. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка. - C. 39-47.
  9. Дорохович В. В., Літвинчук С. І., Носенко В. Є. Одержання безглютенових вафельних листів з гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення. - C. 48-54.
  10. Никитюк Т. В., Олішевський В. В., Бабко Є. М., Українець А. І., Башта А. В., Прокопюк О. М. Методика визначення структурно-механічних властивостей бурякової тканини. - C. 55-61.
  11. Бабанов І. Г., Михайлов В. М., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом. - C. 62-66.
  12. Дударєв І. М. Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у гравітаційному змішувачі. - C. 67-73.
  13. Захаров В. В., Змієвський Ю. Г., Мирончук В. Г., Дзязько Ю. С. Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки. - C. 74-80.
  14. Ощипок І. М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м’ясних блоків. - C. 81-87.
  15. Пасічний В. М., Храпачов О. В., Маринін А. І., Святненко Р. С., Гередчук А. М. Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього. - C. 88-94.
  16. Якимчук М. В., Костюк В. С., Іванова Л. І., Якимчук В. М. Дослідження раціональних характеристик шредера для подрібнення полімерних виробів. - C. 95-101.
  17. Кривопляс-Володіна Л. О. Обґрунтування вибору ежекторів для пакувального обладнання. - C. 102-108.
  18. Горчакова О. М., Якимчук М. В. Дослідження пневматичних шлангових затворів в мехатронних системах дозування рідких харчових продуктів. - C. 109-115.
  19. Кишенько В. Д., Крищенко Д. О., Кучер А. Є. Дослідження поведінки брагоректифікаційної установки методами вейлет-аналізу. - C. 116-121.
  20. Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Сич М. А., Віхрова Л. Г. Чисельне моделювання d-області стійкості дробових лінійних динамічних систем. - C. 122-130.
  21. Соколенко А. І., Васильківський К. В., Степанець О. І., Юхно М. І. Пропозиції до використання замкнутих енергоматеріальних контурів. - C. 131-141.
2018
№ 23
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського