Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2019/26<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Дробот В. І., Сорочинська Ю. С., Бондаренко Ю. В., Ренкас О. І. Використання шроту насіння гарбуза в технології безглютенового хліба. - C. 7-13.
  4. Миколенко С. Ю., Тимчак Д. О. Вплив технологічних факторів на поп-властивості зерна сорго. - C. 14-21.
  5. Кизюн Г. О., Міщенко О. С., Можаровська А. А., Олійник С. І. Розроблення нормативів граничнодопустимих втрат спирту етилового під час виробництва зневодненої спиртовмісної продукції з бражки. - C. 22-27.
  6. Мількевич В. М. Збереження технологічних якостей цукрових буряків під час збирання і зберігання – запорука одержання цукру високих категорій якості. - C. 28-35.
  7. Писків С. І., Кухтин М. Д. Вплив природного сквашування сирого молока та заквасочних культур при виготовленні йогурту і сметани на процес денітрифікації. - C. 36-42.
  8. Рубанка К. В., Терлецька В. А. Дослідження впливу крохмалю на структурно-механічні властивості тіста у виробництві кукурудзяних снеків. - C. 43-49.
  9. Полумбрик М. М., Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Мороз О. О. Дослідження мікробіологічної стабільності пастеризованих сосисок з використанням гемового заліза. - C. 50-56.
  10. Лаптенок Н. С., Тумар Е. М., Лапцевич В. В., Мельникова Л. А. Спеціалізовані продукти екструзій для вагітних і годуючих жінок та їх біологічні дослідження. - C. 57-63.
  11. Бендерська О. В., Бессараб О. С., Шутюк В. В. Дослідження структурно-механічних властивостей томатних соусів. - C. 64-70.
  12. Негрей О. В., Укpaїнeць A. I. Дослідження процесів руйнування оболонок волоських горіхів. - C. 71-79.
  13. Пащенко Б. С., Литвиненко О. А., Штефан Є. В. Комп’ютерне моделювання деформації керамічної мембрани в процесі ультрафільтрації харчових середовищ. - C. 80-88.
  14. Шевченко О. Ю., Бедрик О. В., Малета В. М. Моделювання розподілу процентного складу етанолу по тарілкам колони концентрації домішок. - C. 89-96.
  15. Скиба М. Є., Стечишина Н. М. Корозійно-механічна зносостійкість деталей обладнання молокозаводів. - C. 97-106.
  16. Шпак М. С., Данилейчук О. В., Литовченко О. І., Чепелюк О. О. Обґрунтування ефективної конструкції робочих органів тістомісильних машин. - C. 107-115.
  17. Васильківський К. В., МаксименкоІ. Ф., Костюк В. С. Тертя в транспортних системах. - C. 116-126.
  18. Євтушенко О. В., Сірик А. О. Аналіз причин, наслідків та обставин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості. - C. 127-132.
  19. Сінат-Радченко Д. Є., Іващенко Н. В., Василенко С. М. Тепловіддача за вимушеного руху води в трубах, каналах і вздовж плоскої стінки. - C. 133-138.
  20. Соколенко А. І., Степанець О. І., Бойко О. О. Енергетичні трансформації в механічних системах. - C. 139-150.
2019
№ 26
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського