Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2021/29<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ 1. Технологія

      Сировина та матеріали

  4. Ткаченко А. С. Вивчення аміноскислотного складу органічних вафель. - C. 7-13.
  5. Хомич Г. П., Горобець О. М., Левченко Ю. В. Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробів. - C. 14-21.
    • Технології: дослідження, застосування та впровадження

  6. Онофрійчук О. С., Кохан О. О., Камбулова Ю. В., Марцинкевич Л. В. Дослідження поведінки неглазурованих помадних цукерок з частковою заміною цукру на полідекстрозу під час їх зберігання. - C. 22-33.
  7. Ощипок І. М. Дослідження задачі тепломасопереносу в усталених процесах дозрівання і сушіння сирокопчених ковбаc. - C. 34-41.
  8. Іванов Є. І., Шутюк В. В. Функціональний напій із солодової сировини як замінник натуральної кави. - C. 42-52.
  9. Розділ 2. Процеси та обладнання

      Процеси харчових виробництв

  10. Бовт М. М., Чепелюк О. О., Чепелюк О. М. Визначення раціональних параметрів процесу змішування і зволоження компонентів таблетувальних сумішей. - C. 53-61.
  11. Степанець О. І., Костюк В. С., Пригодій Д. В., Ступак Ю. О. Динаміка перехідних процесів у приводах технологічних машин. - C. 62-71.
  12. Васильківський К. В., Деренівська А. В., Максименко І. Ф., Скуйбіда Є. Л. Впливи фізичних параметрів середовищ на рівень летальних ефектів при вакуумуванні. - C. 72-82.
  13. Беседа С. Д., Литовченко І. М., Литовченко О. І. Визначення втрат енергії на вході в накопичувачі м’ясних продуктів. - C. 83-93.
  14. Бублієнко Н. О. Метанова ферментація концентрованих стічних вод цукрозаводів. - C. 94-101.
    • Пакування: розробка, дослідження, переробка

  15. Гавва О. М., Шоловій Ю. П., Магерус Н. І. Аналіз процесу термоконтактного зварювання поліетиленових плівок, забруднених дрібнодисперсними сипкими матеріалами. - C. 102-111.
  16. Якимчук М. В., Гавва О. М., Токарчук С. В., Якимчук В. М. Акватроніка в системах подачі рідких харчових продуктів ліній пакування. - C. 112-118.
  17. Токарчук С. В., Кривопляс-Володіна Л. О., Валіулін Г. Р. Експериментальні дослідження явища статичного гідравлічного гістерезиса в дозувальному мехатронному модулі. - C. 119-127.
    • Керування виробничими процесами

  18. Хваста М. М., Піддубний В. А., Степанець О. І., Ступак Ю. О. Логістика потоків харчових виробництв. - C. 128-138.
  19. Калита В. С., Осьмак О. О. Аналіз способів отримання альтернативних джерел енергії. - C. 139-144.
2021
№ 29
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського