Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2014/3/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Content.
  3. Food technologies

  4. Petrova Zh., Snezhkіn Yu., Getmanyuk K., Dmytrenko N., Vorontsov M. Intensifying drying process with creation of functional plant compositions. - C. 167-174.
  5. Mazur A. The potato chips and dry mashed as products of potato rational processing. - C. 175-184.
  6. Toshkov N., Delchev N., Kozludzhova S. Sorption characteristics of pectin isolated from Jerusalem Artichoke tubers (Helianthus tuberosus L.). - C. 185-192.
  7. Kalinina O., Kovalenko O., Kornilova O. Investigation of viscosity of whole hydrolyze sweetened condensed milk. - C. 193-201.
  8. Lugovska O., Sydor V. Effect of starch as hydrocolloids for formation of a stable emulsion system in food. - C. 202-210.
  9. Baerle A., Dimova O., Zadorojnai L., Tatarov P., Zenkovich A. Electrophoresis of oil-containing edible microcapsules with protein-polyuronic shells. - C. 211-217.
  10. Mykolenko S., Stepanskiy D., Tishchenko A., Pivovarov O. Investigation of the effect of water exposed to nonequilibrium contact plasma onto saccharomyces cerevisiae yeast. - C. 218-228.
  11. Yegorov B., Malaki I. Technological foundations of processing tomato pomace in feed additives. - C. 228-236..
  12. Golovko M., Serik M., Golovko T., Polupan V. Micro structural characteristics of minced meat products from use of protein-mineral additive. - C. 236-242.
  13. Bakirov M., Golovko M., Serik M., Golovko T. Content iodine in sauces of type emulsion. - C. 243-249..
  14. Diukareva G., Pak A., Gasanova A. Determination of storage conditions for new biscuits using their sorption isotherms. - C. 249-256.
  15. Biotechnology, microbiology

  16. Ivahniuk M., Pirog T. Intensification of microbial exopolysaccharide ethapolan synthesis under Acinetobacter sp. IМV B-7005 cultivation on sunflower oil. - C. 257-262.
  17. Processes and equipment of food productions

  18. Piddubnyi V., Kryvorotko V. Definition energy consumption for overclocking powered by mass with sinusoidal acceleration and synthesis drive mechanism. - C. 263-269.
  19. Biletskii E., Petrenko O., Semeniuk D. Theoretical aspects of non-newtonian fluids flow simulation in food technologies. - C. 270-279.
  20. Kyrychuk I, Zmievskii Yu, Myronchuk V. Treatment of dairy effluent model solutions by nanofiltration and reverse osmosis. - C. 280-287..
  21. Kovalenko S., Siryk A., Vlasiuk I. Planning of elimination of emergency consequences. - C. 288-294.
  22. Анотації. - C. 295-317.
  23. Instructions for authors. - C. 318.
2014
Vol. 3
Issue 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського