Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2016/5/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian food journal .- Kyiv Ukrainian Food Journal- Title.
- Contents.
- Posudin Yu. Spectroscopic analysis of honey. - C. 437-450.
- Nosenko T., Mank V., Zhukova Ya., Cherstva A. Composition and properties of partially hydrolyzed sunflower protein isolates. - C. 451-461.
- Olaoye O.A. Spoilage volatiles and sensory properties of a grilled stick meat product inoculated with Pediococcus acidilactici FLE07 as starter culture. - C. 462-475.
- Bazhay-Zhezherun S., Romanovska T., Antonіuk M. Improving the nutritional value of grains by biological activation. - C. 476-484.
- Kalusevic A., Saleviс A., Dordevic R., Veljovic M., Nedovic V. Raspberry and blackberry pomaces as potential sources of bioactive compounds. - C. 485-491.
- Atanasova T., Kakalova M., Stefanof L., Petkova M., Stoyanova A., Damyanova S., Desyk M. Chemical composition of essential oil from Rosa Damascena mill., growing in new region of Bulgaria. - C. 492-498.
- Rybak O. Milk fat in structure formation of dairy products: a review. - C. 499-514.
- Zhilinskaia N., Bazarnova J., Shleikin A., Peshuk L., Galenko O. Using of bioinformatics and computer morphometry in study of Fusarium spp. causing potato dry rot. - C. 515-522.
- Hirwa O., Nyagahungu I., Bitwayiki C. Ethanol prodution from mucilage and pulp of processed coffee. - C. 523-530.
- Raichuk N., Podobiу O. Technology features of using gums in a creation of gel bases. - C. 531-540.
- Oncul N., Karabiyikli S. Mechanism of antibacterial effect of plant based antimicrobials. - C. 541-549.
- Biletskyi E., Petrenko O., Semeniuk D. Three-dimensional model of non-Newtonian fluid flow in the rectangular channel. - C. 550-559.
- Litovchenko I. Modeling of furnace work with recirculating of heating gases for tunnel baking ovens. - C. 560-567.
- Jothi Ja. S., Uddin M. B. Are public perceptions precise towards the status of quality and safety of commercial brands of noodles?. - C. 568-578.
- Sadilek T. System of quality labels in the European Union. - C. 579-587.
- Abstracts. - C. 588-614.
- Instructions for authors. - C. 615-617.
| 2016 | Vol. 5 | Issue 3
|
|
|
|