Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2018/7/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Gulua L., Nikolaishvili L., Turmanidze T., Jgenti M., Bezhuashvili M., FitzGerald R. Chemical constituents, antioxidant and anti-lipase activity of the selected wines produced in Georgia. - C. 177-191.
  4. Lukinac Ja., Jukić M., Mastanjević K., Lučan M. Application of computer vision and image analysis method in cheese-quality evaluation: a review. - C. 192-214.
  5. Hrabovska O., Pastukh H., Lysyi O., Miroshnyk V., Shtangeeva N. The use of enzyme preparations for pectin extraction from potato pulp. - C. 215-233.
  6. Shah S. N., Mahesar S. A., Sherazi S. T. H., Panhwar M. A., Nizamani S. M., Kandhro A. A. Influence of commercial refining on some quality attributes of sunflower oil. - C. 234-243.
  7. Sova N., Lutsenko M., Korchmaryova A., Andrusevych K. Research of physical and chemical parameters of the oil obtained from organic and conversion hemp seeds varieties "Hliana”. - C. 244-552.
  8. Dorohovych V., Hrytsevich M., Isakova N. Effect of gluten-free flour on sensory, physico-chemical, structural and mechanical properties of wafer batter and waffles. - C. 253-263.
  9. Babarinsa O. A., Oluwalana I. B., Bolade M. K. Effects of storage of fresh cassava in moist sawdust on the proximate chemical and functional properties of gari. - C. 264-272.
  10. Sokolenko A., Shevchenko O., Maksymenko I., Vasylkivskyi K. Energy transformations in processes of anaerobic fermentation. - C. 273-280.
  11. Sokolskyi O., Mikulionok I., Gavva O., Gromova V. Modeling of extrusion-blown molding process of polymeric package. - C. 281-290.
  12. Petrova Z., Pazyuk V., Samoilenko K., Chepeliuk O. Effect of treatment modes on quality and antioxidant properties of tomato and beet processing products. - C. 291-302.
  13. Obodovich O., Ustinov O., Zaharov V. Mathematical modeling of mass transfer in baromembrane processes. - C. 303-310.
  14. Marchevskii V., Grobovenko Ya., Telestakova V. Kinetics of drying the titanium dioxide paste in the vortex dryer. - C. 311-323.
  15. Imanberdiev B., Cherep A., Cherep O., Mostenska T. Peculiar features of business incubators functioning: Ukrainian and world experience. - C. 324-336.
  16. Raisienė A. G., Morkunas M. Towards Healthier Life: Changes in growing of health-friendly food crops and products in Lithuania before accession to EU and after. - C. 337-351.
  17. Анотації. - C. 352-361.
  18. Instructions for authors. - C. 362-365.
  19. Вихідні дані.
2018
Vol. 7
Issue 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського