Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2018/7/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Jgenti M., Gulua L., Turmanidze T. Effect of methyl jasmonate, salicylic acid and ascorbic acid on quality parameters of strawberry (Fragaria x ananassa Duch) fruit during cold storage. - C. 367-378.
  4. Tsykhanovska I., Skurikhina L., Evlash V., Pavlotska L. Formation of the functional and technological properties of the beef minced meat by using the food additive on the nanopowder basis of double oxide of two- and trivalent iron. - C. 379-396.
  5. Obolkina V., Nosenko T., Dzyhar O., Rakhmetov D. Сhemical composition of fenugreek hay leaves. - C. 397-408.
  6. Cetinkaya A., Oz F. Changes in cholesterol and free fatty acid content of Kars Gravyer Cheese (A Turkish dairy product produced by the traditional method). - C. 409-420.
  7. Vyshniak V., Dimitriev O., Litvynchuk S., Dombrovskiy V. Identification of beeswax and its falsification by the method of infrared spectroscopy. - C. 421-433.
  8. Oseyko M., Shevchyk V., Pokryshko O. Antimicrobial properties of model drugs in the systemic concept of health. - C. 434-442.
  9. Povarova N., Melnyk L. Functional-technological properties of protein composite of animal origin. - C. 443-452.
  10. Cartasev A. Identification, characterization and industrial utilization of autochthonous strains of Streptococcus thermophilus isolated from Moldavian raw milk and dairy products of spontaneous fermentation. - C. 453-463.
  11. Jothi J.S., Anka I.Z., Hashem Sh., Morshed Sh. Assessment of heavy metal concentration in edible fish muscle and water sample collected from different location in Chittagong: a public health concern. - C. 464-471.
  12. Mikulionok I., Petukhov A., Gapon V., Gavva O. Intensification of cooling of tubular blown polymeric packing films with the flowing-down liquid film. - C. 472-487.
  13. Nykytiuk T., Olishevskiy V., Babko E., Prokopiuk O. Impact of nanosized aluminum hydroxide on the structural and mechanical properties of sugar beet tissue. - C. 488-498.
  14. Lyashuk O., Sokil M., Vovk Yu., Tson A., Gupka A., Marunych O. Torsional oscillations of an auger multifunctional conveyor’s screw working body with consideration of the dynamics of a processed medium continuous flow. - C. 499-510.
  15. Lutska N., Zaiets N., Vlasenko L., Shtepa V. Effective robust optimal control system for a lamellar pasteurization-cooling unit under the conditions of intense external perturbations. - C. 511-521.
  16. Giedre Raisiene A., Volkov A., Skulskis V., Vilk? R. Representation of agricultural producers’ interests: substantiation of the research construct. - C. 522-535.
  17. Abstracts. - C. 536-548.
  18. Instructions for authors. - C. 549-555.
2018
Vol. 7
Issue 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського