Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2021/10/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Title.
  2. Contents.
  3. Editorial. - C. 677.
  4. Food Technology

  5. Wang F., Sukmanov V., Zeng J. Effect of the addition of soybean dregs treated by ultrafine grinding and microwave technology on the quality of crispy biscuits. - C. 678-690.
  6. Sapiga V., Polischuk G., Buniowska M., Shevchenko I., Osmak T. Polyfunctional properties of oat β-glucan in the composition of milk-vegetable ice cream. - C. 691-702.
  7. Tsykhanovska I., Stabnikova O., Alexandrov O., Trishch R., Blagiy O. Functional and technological properties of food nanoadditive based of double oxide of bi- and trivalent iron in lyophilic colloidal dispersed systems. - C. 703-716.
  8. Ergonul P. G., Aydar A. Yu., Goldeli T., Mentana A., Quinto M. Changes in volatile compounds of Ayvalık (Edremit) and Uslu olive oils depending on conditions and time of storage. - C. 717-735.
  9. Nour V. Physico-chemical, antioxidant and sensorial properties of fruit leathers made from "Malga" and "Murano" strawberry cultivars. - C. 736-748.
  10. Laksanawati T. A., Khirzin M. H., Amaniyah M. Biodegradable film based on taro starch with variations of duck bone gelatin concentration: physical and barrier properties. - C. 749-760.
  11. Sabadash N., Hrabovska O., Fesych I., Avramenko A., Serhiienko A. Effect of the combined use of β-amylase and pullulanase on the carbohydrate composition of maltose syrups. - C. 761-773.
  12. Goranova Zh., Alexieva I., Petrova T. Effect of coconut products, mesquite flour and stevia on the thermal and quality properties of dark chocolate. - C. 774-785.
  13. Dorozhynska O., Kokhan O., Kambulova Yu. Sorption characteristics of fondant candies based on tagatose. - C. 786-796.
  14. Yaniuk T., Trakhalo T., Liashko H., Galynska O., Hriunvald N. Substantiation of grain mass properties effect on the processes of extraction and hydration. - C. 797-806.
  15. Kuzmin O., Stukalska N., Mykhonik L., Koval O., Polyovyk V., Berezova G. Antioxidant characteristics of tea-herbal compositions. - C. 807-827.
  16. Processes and Equipment

  17. Dubovkina I., Sigal O., Rikhter V., Nizhnyk N. Toxic substances formation in co-incineration process for food production. - C. 828-839.
  18. Biotechnology, Microbiology

  19. Pirog T., Lutsai D., Yarova H. Regulation of biological activity of surfactants under cultivation of Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 on glycerol. - C. 840-852.
  20. Boubakeur B., Khadem H., Drabo M. S., Ali A., Meddah A. T. Probiotic properties and exopolysaccharides production of Stretptococcus thermophilus CNRZ 447 and Enterococcus durans NCBI 53345. - C. 853-872.
  21. Анотації. - C. 873-886.
  22. Instructions for authors. - C. 887-895.
  23. Contents of Volume 10 (Year 2021). - C. 896-903.
  24. Editorial page.
2021
Vol. 10
Issue 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського