Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43826/2013/1/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian journal of food science
.- Kyiv
Ukrainian journal of food science

  1. Title.
  2. Content.
  3. Food technology

  4. Hrabovska O., Danylevych O., Gordienko A. Employing starch cryogenic structures for quercetine encapsulation. - C. 166-170.
  5. Lugovska O., Sydor V. Influence particle size of emulsions on quality and stability of beverages. - C. 171-174.
  6. Maksyutov R., Solovieva E., Mamtsev A., Kozlov V. Technology development of kumis functional drink. - C. 175-180.
  7. Simakhina G., Naumenko N., Khalapsina S. Studying the phase transitions "Water – ice” in plant raw materials. - C. 181-187.
  8. Ivanov S., Pasichnyi V., Olishevskyi V., Marynin A., Tymoshenko I. Use of mineral additives in the production of meat products. - C. 188-193.
  9. Maslikov M., Policshuk G. Unit for food’s temperature control during their refrigeration. - C. 194-198.
  10. Pastukh H., Grytsay Ju., Hrabovskyi Ye. Research on the ways of the pectin extraction from the potatoes. - C. 199-203.
  11. Topchiy O., Kotlyar E. Vegetable oils utilization in the recipes of meat pates. - C. 204-208.
  12. Olyanska S., Tsirulnikova V. Chemical reagents for intensification of diffusion juice purification. - C. 209-216.
  13. Lysyi O., Pichkur V., Zapotocka O., Hrabovska O., Kovbasa V., Smirnova Ye. Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings. - C. 217-222.
  14. Processes and equipment of food productions

  15. Melnyk L., Melnyk Z., Kryvorotko V. Methods of recovering schungite’s adsorptive properties after processing red beet juice. - C. 223-227.
  16. Guts V., Ivanova M. Research consistency of disperse systems by gravitational penetration method. - C. 228-234.
  17. Zotkina L., Verkhola G., Tkachuk N. Calculation of geometrical parameters of the cossettes scalder. - C. 235-240.
  18. Shevchenko O., Bondar O., Piddubnyi V. Hydrodynamics and mass transfer in gas-liquid media for wastewater treatment of food businesses. - C. 241-247.
  19. Osypenko O., Dolomakin Yu, Osypenko V. Сoncentration of fusel oil in alcohol column. - C. 248-252.
  20. Life safety

  21. Taneva D., Kralchev D., Prokopov Ts. Effects of work-related stress on workers’ health. - C. 253-261.
  22. Evtushenko O., Evtushenko O. Causal relationship occupation injury in the food industries. - C. 262-268.
  23. Economics and management

  24. Hovorushko T., Sytnyk I. The origin and essence of money. Modern point of view. - C. 269-274.
  25. Abstracts. - C. 275-298.
  26. Instructions for authors. - C. 299.
2013
Vol. 1
Iss. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського