Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж61599/2013/140<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.- Харків- Титул.
- Зміст.
- Тищенко Л. Н., Слипченко М. В. Извлечение легких примесей на конусно-каскадной поверхности.
- Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Токолов Ю. І., Денисенко С. А. Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання.
- Бредихін В. В., Тіщенко Л. М., Півень М. В. До питання математичного моделювання процесу вібропневматичного розділення зернових сумішей.
- Богомолов А. В., Белостоцкий В. А., Лукьянов И. М. Обоснование параметров ленточно-барабанного механизма высокопроизводительных ленточных норий – элеваторов.
- Ольшанский В. П., Ольшанский С. В. Об упрощённом расчёте движения частицы в потоке воздуха.
- Шерстюк В. С., Рідний Р. В., Сіняєва О. В. До оцінювання точності визначення показників якості зерна.
- Семашко Л. А. Проблеми правового забезпечення профілактики правопорушень в галузі охорони праці, як одного з пріоритетних напрямків впливу на стан виробничого травматизму професійної захворюваності.
- Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М. Розроблення технології морозива з козиного молока функціонального призначення.
- Рижкова Т. М. Вплив комбінаційних солучень заквашувальної мікрофлори на якість та вихід козиного кисломолочного сиру.
- Лобачева Н. Л., Шаніна О. М. Технологічні аспекти формування структури виробів з безглютенової борошняної сировини.
- Звєрєв В. О., Шаніна О. М. Аналіз ІЧ-спектрів клейковини та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок .
- Фоміна І. М., Івахненко О. О., Савіна І. С. Зміна кінематичної в'язкості клейстерізованної борошняної суспензії пшениці під час пророщування зерна, підданого низькотемпературній обробці.
- Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних.
- Гридякін В. О., Богомолов О. В., Гонтар В. Ю. До розробки технології приготування трести з її перевертанням у процесі вилежки стебел.
- Жукова Я. Ф., Перцевий М. Ф., Обозна М. В., Кузнєцова Т. О., Гурський П. В. Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн.
- Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок.
- Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження реологічних характеристик салепу – загусника плодово-ягідних систем.
- Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Локалізація радіонуклідів в господарсько-ботанічних сортах редьки, поширених в Східній Україні.
- Дубініна А. А., Летута Т. М., Віннікова В. О. Розробка способу видалення токсичних речовин з коренеплодів моркви і плодів гарбуза.
- Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Марченко О. Д. Дослідження жирнокислотного складу сьомги охолодженої.
- Киричук І. І., Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Визначення механізму забруднення нанофільтраційних мембран при розділенні молочної сироватки.
- Шаповаленко О. І., Харченко Є. І., Фурманова Ю. П., Свиридюк Н. Плющення голозерного вівса.
- Козюля І. В., Янюк Т. І., Шаповаленко О. І. Зберігання комбікормів, що містять суху молочну сироватку.
- Верещинський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна.
- Слободнюк Р. Є., Прасол Д. Ю. Вплив механічної дії на фізико-хімічні властивості олеклейстеризованої крохмальної дисперсії.
| 2013 | | Вип. 140
|
|
|
|