Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2009/36(2)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ 1. Актуальні проблеми зберігання та переробки рослинної сировини і гідробіонтів

  4. Саркісян А. О., Безусов А. Т. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук. - C. 4-8.
  5. Сапожнікова Н. Ю., Лято В. І., Безусов А. Т. Розробка нового способу концентрування фруктових пюре. - C. 8-11.
  6. Колесніченко С. Л. Окислювально-відновний потенціал води й соків. - C. 12-13.
  7. Палвашова Г. І., Алі Реайд Шамкі Про нові підходи до бланшування зеленого горошку. - C. 13-17.
  8. Кобєлєва С. М., Труфкаті Л. В. Використання поверхнево-активних речовин у нових технологіях сушіння зелені. - C. 17-21.
  9. Тележенко Л. М., Паскал Ю. Г. Вплив швидкості і умов заморожування на динаміку фенольного комплексу десертів. - C. 21-25.
  10. Білоусова І. О., Безусов А. Т. Дослідження умов одержання драглеподібних продуктів з використанням ферментів рослинного походження. - C. 25-28.
  11. Калугіна І. М. Добавки з ламінарії, збагачені кальцієм в технологіях драглеподібних страв. - C. 28-31.
  12. Мороз М. С., Омельченко О. І. Екологічна безпека овочевої продукції при використанні зоофагів у закритому ґрунті. - C. 31-34.
  13. Безусов А. Т., Пилипенко І. В., Средницька З. Ю. Вивчення ферментативних систем топінамбуру для отримання інуліну та інуліноподібних речовин in vitro. - C. 34-37.
  14. Доценко Н. В., Подорога В. І. Дослідження змін природних полімерів при механодеструкції продуктів рослинного походження. - C. 37-39.
  15. Малюк Л. П., Зіолковська А. В., Гурікова І. М. Закономірності впливу ароматичної сировини на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів. - C. 40-45.
  16. Сирохман І. В., Філь М. І. Шляхи вдосконалення складу та технологій паст з гарбуза. - C. 45-49.
  17. Українець А. І., Фролова Н. Е. Теоретичне обґрунтування параметрів фракційної розгонки ефірних олій. - C. 49-54.
  18. Романовська Т. І., Романовський І. Я. Регенерація відбільної глини у виробництві олії. - C. 55-57.
  19. Капліна Т. В., Положишникова Л. О. Вплив вихрового шару феромагнітних частинок електромагнітного поля на показники якості соняшникової олії. - C. 58-62.
  20. Д’яков О. Г., Теймурова А. Т., Перцевой Ф. В., Сафонова О. М. Дослідження часу спін-спінової та спін-гратової релаксації драглів агару з добавками. - C. 63-66.
  21. Радіонова О. В., Осипова Л. А. Розробка технології слабоалкогольних винно-овочевих напоїв з тривалим терміном зберігання. - C. 66-71.
  22. Мельник І. В., Аветисян Е. В., Абрамова Т. Б. Дослідження фізико-хімічних показників виноградних вин, оброблених білками злакових культур. - C. 72-77.
  23. Попова Е. М., Боровікова Н. О., Фефелов О. О. Вплив магнітної обробки на показники якості етанолу. - C. 77-80.
  24. Бабакіна Е. Л., Толстенко Д. П., Кишковська С. А., Толстенко Н. В. До питання про термостійкість дріжджів-шизосахароміцетів. - C. 80-84.
  25. Розділ 2. Сучасні тенденції в переробці м'яса та молока

  26. Віннікова Л. Г., Дубатовка Г. В., Асауляк А. В., Врем’я І. Б. Особливості виробництва балика з термічною активацією. - C. 86-89.
  27. Віннікова Л. Г., Асауляк А. В. Встановлення строку зберігання напівкопчених ковбас зі зниженим умістом нітрита натрія. - C. 90-93.
  28. Патюков С. Д., Окунєва І. А., Златова М. І. Вплив харчових волокон різних типів на якісні показники м’ясних консервів. - C. 94-97.
  29. Савінок О. М., Літвінова І. О. Вивчення впливу продуктів бджільництва на фізико-хімічні властивості білків м’яса. - C. 97-100.
  30. Стинга Л. М., Семікоз Н. А. Деякі аспекти проектування м’ясопродуктів. - C. 101-103.
  31. Віннікова Л. Г., Агунова Л. В., Азарова Н. Г. Вплив внесення нетрадиційної сировини на тривалість зберігання м’ясопродуктів функціонального призначення. - C. 104-108.
  32. Віннікова Л. Г., Шлапак Г. В., Луконіна І. М. Характеристика біологічно активної добавки "Гемовін" на основі боїнської крові та виноградних вичавок. - C. 108-111.
  33. Віннікова Л. Г., Глушков О. А., Янкова К. Д. Структуростабілізуючі добавки для заморожених м'ясних напівфабрикатів на основі гідроколоїдів. - C. 111-113.
  34. Корзун В. Н., Свідло К. В. Науково обґрунтована технологія паштетної продукції з БАД на основі водоростевої сировини. - C. 114-118.
  35. Ткачова Д. Л., Дуган О. М. Генетична активність неорганічної фракції зразків ковбасних виробів. - C. 119-122.
  36. Левчук Н. І. Економічні аспекти виробництва м’яса птиці. - C. 123-125.
  37. Дідух Н. А., Дідух Г. В. Інноваційна технологія виробництва неферментованих молочних напоїв геродієтичного призначення. - C. 126-129.
  38. Дідух Н. А., Могилянська Н. О., Власенко О. В. Симбіотичний комплекс для виробництва ацидофільних кисломолочних продуктів з підвищеними функціональними властивостями. - C. 129-133.
  39. Могилянська Н. О. Встановлення впливу компонентів антиоксидантного комплексу на показники якості сметани діабетичного призначення. - C. 134-137.
  40. Молокопой Л. О., Дідух Н. А. Обґрунтування параметрів оброблення сичужного згустку та сирного зерна при виробництві біфідовмісних твердих сичужних сирів. - C. 137-140.
  41. Величко Т. О., Лисогор Т. А., Кручек О. А. Дослідження процесу ферментації молока, збагаченого зародками пшениці. - C. 140-143.
  42. Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Вплив мікроорганізмів (заквасок) на збереження бета-каротину у складі йогуртних продуктів. - C. 143-149.
  43. Родак О. Я. Поліпшення жирнокислотного складу спредів з використанням нетрадиційних олій. - C. 149-152.
  44. Цісарик О. Й. Консистенція масла, виготовленого з молока корів, яким згодовували насіння ріпаку. - C. 152-158.
  45. Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. - C. 158-161.
  46. Розділ 3. Біотехнологічні аспекти виробництва продуктів функціонального призначення та БАД

  47. Шпирко Т. В., Капрельянц Л. В., Щапіна О. Ф., Шевченко О. В. Отримання фосфоліпідних добавок з рослинної сировини. - C. 163-166.
  48. Килименчук О. О., Величко Т. О. Особливості біотехнологічної переробки нетрадиційних відходів рослинної сировини. - C. 166-170.
  49. Д’яконова А. К., Ткаченко О. С. Дослідження процесу структуроутворення у білкових системах. - C. 170-174.
  50. Штепа Є. П., Дроздов О. І., Нурудінова К. А. Перспективи використання в харчовій промисловості і медицині омагнічених рідинних середовищ. - C. 174-176.
  51. Глух И. С., Школа О. И., Клочкова В. Е., Шульга С. М., Гаманухо В. И. Аспекты применения подсолнечного лецитина в пищевой промышленности. - C. 177-179.
  52. Демидов І. М., Златкіна Г. І. Одержання харчових ПАР з використанням реакції переетерифікації. - C. 180-182.
  53. Бєлінська А. П., Кричковська Л. В. Застосування β-каротину біотехнологічного походження у функціональних жирових продуктах. - C. 183-185.
  54. Хомич Г. П. Плоди дикорослої сировини – джерело біологічно активних речовин для харчових продуктів. - C. 186-190.
  55. Осадчук І. В., Задорожний А. В. Система ISO – керування якістю та безпекою продуктів харчування. - C. 190-194.
  56. Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В. Перспективи використання капсульних структурованих продуктів у харчуванні. - C. 194-199.
  57. Рябець О. Ю., Пивоваров Є. П., Гринченко О. О. Закономірності дифузії іонів кальцію в середовищі натрію альгінату в технології капсульних продуктів. - C. 199-203.
  58. Наконечна Ю. Г., Ястреба Ю. А. Дослідження оптимальних параметрів попередньої обробки грибів гливи звичайної при виробництві комбінованих продуктів харчування. - C. 204-207.
  59. Некрасов П. О., Таратун Я. М., Плахотна Ю. М., Подлісна О. В. Кінетика кристалізації жирів, збагачених діацилгліцеринами. - C. 207-212.
  60. Дубинець К. О., Федак Н. В. Шляхи підвищення біологічної цінності акулячого печінкового жиру. - C. 212-214.
  61. Пилипенко Л. М., Вікуль С. І., Гайдукевич Д. К., Клещева Н. С. Аналіз ризиків небезпечності харчових продуктів. - C. 215-220.
  62. Плахотін В. Я., Тюрікова І. С., Суткович Т. Ю. Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення. - C. 220-225.
  63. Янушкевич Д. А., Чорна Т. О. Удосконалення національної системи стандартизації на продукти харчування. - C. 225-228.
  64. Розділ 4. Створення нового високоефективного обладнання, процесів і апаратів, теорії, методів їх розрахунку та проектування

  65. Бурдо О. Г., Офатенко О. О., Крутій Г. О. Аналіз процесів демінералізації води. - C. 230-234.
  66. Василів О. Б., Тюхай Д. С. Програмно-апаратний комплекс для вимірювання й реєстрації температур в процесі опріснення води. - C. 235-239.
  67. Шалигін О. В., Тіщенко В. М., Кашкано М. А. Захист від корозії трубопроводів при опрісненні технологічної води. - C. 239-243.
  68. Нужин Є. В., Гладушняк О. К., Олісієнко Ю. В. Процес сортування томатів у воді під тиском. - C. 243-245.
  69. Хобін В. А., Єгоров В. Б. Концептуальна модель процесу екструдування рослинної сировини як об'єкта управління. - C. 246-254.
  70. Хобін В. А., Тітлова О. О. Автоматизоване робоче місце для дослідження процесів управління АДХМ. - C. 254-258.
  71. Вендров І. Б. Визначення поля швидкостей рідкого середовища при переміщенні його в турбулентному потоці по трубопроводу циліндричної форми. - C. 258-263.
  72. Іщенко І. М., Тітлов О. С. Моделювання і аналіз циклів абсорбційних водоаміачних холодильних машин. - C. 263-266.
  73. Кишкин А. А., Карасев В. П., Титлов А. С., Морозов Н. В. К постановке задачи об энерго-технической утилизации низкопотенциального тепла. - C. 267-271.
  74. Мелкозеров М. Г., Делков А. В. Центробежный фазоразделитель систем терморегулирования. - C. 272-278.
  75. Кишкин А. А., Черненко Д. В., Титлов А. С., Смирнов П. Н. Динамика турбулентного пространственного пограничного слоя с поперечным градиентом давления. - C. 278-283.
  76. Ліщенко Н. В. Технологія ресурсовідновлювальної обробки в машинобудуванні. - C. 283-287.
  77. Некоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Підвищення зносостійкості ножів кутера плазмово-детонаційним зміцненням. - C. 287-293.
  78. Мирончук В. Г., Пономаренко В. В. Фактор прискорення абсорбції діоксиду вуглецю лужними цукровими розчинами в крапельному режимі. - C. 293-298.
  79. Сталімбовська А. С. Забезпечення харчової безпеки і екологічно чистої технології виробництва коптильних препаратів. - C. 298-303.
  80. Білонога Ю. Л., Драчук У. Р. Використання поверхнево-активних речовин при виробництві органопрепаратів. - C. 303-307.
  81. Литвиненко О. А., Некоз О. І., Колногуз О. А. Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій. - C. 308-310.
  82. Шарахматова Т. Є., Лозова О. Розробка технології морозива для людей з лактазною недостатністю. - C. 311-315.
2009
Вип. 36(2)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського