Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2011/40(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ 1. Актуальні питання технології зберігання і переробки зерна, виготовлення зернових виробів та комбікормів

  4. Кудашев С. М., Лукіна Г. Д., Пушкар Т. Д. Пробіотики вівса на основі β-глюкана. - C. 4-6.
  5. Жигунов Д. О., Колесніченко І. Н. Дослідження етапу крупоутворення м’якої м’якозерної пшениці сорту "Оксана". - C. 7-11.
  6. Моргун В. О., Соц С. М., Донець А. О. Підготовка зерна гречки до переробки з використанням НВЧ обробки. - C. 11-15.
  7. Шутенко Є. І. Вплив режимів систем драного процесу на питомі витрати енергії на подрібнення. - C. 16-18.
  8. Чумаченко Ю. Д., Батт А. В. Влияние теплового фактора на качество муки тритикале. - C. 18-20.
  9. Жигунов Д. О., Петросьянц А. П., Ковальов М. О. Покращення показників якості зерна пшениці шляхом попереднього лущення при його переробці. - C. 20-24.
  10. Моргун В. А., Волошенко О. С., Москвина Н. З. Разработка композиционных смесей повышенной пищевой ценности. - C. 24-27.
  11. Моргун В. А., Жигунов Д. А., Давыдов Р. С. Ориентировочный выход круподунстовых продуктов и муки в драном процессе при различной структуре этапа крупообразования. - C. 28-31.
  12. Топораш И. Г., Аксельруд Д. В., Киселев Ю. В. Генетически детерминированное влияние признаков пленчатости и структуры эндосперма ячменя на содержание β-глюканов. - C. 32-35.
  13. Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й., Соколовська О. Г. Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні. - C. 35-38.
  14. Снєжкін Ю. Ф., Пазюк В. М., Петрова Ж. О. Вплив режиму сушіння на якісні показники зерна насіннєвого призначення. - C. 39-43.
  15. Яковенко А. І., Борта А. В. Вплив підсортування пророслого зерна пшениці на якість суміші. - C. 43-46.
  16. Прибильський В. Л., Бойко М. І. Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале. - C. 47-50.
  17. Сафонова О. М., Холодова О. А., Бородіна А. В., Єпіхіна Т. А. Дослідження впливу озоно-повітряної суміші на процес пророщення зерна пшениці. - C. 50-53.
  18. Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В., Сафонова О. М., Холодова О. А., Бородіна А. В., Єпіхіна Т. А. Пористість швидковідновлювальної каші, отриманої з використанням сушіння змішаним теплопідводом. - C. 54-57.
  19. Батт А. В., Чумаченко Ю. Д. Функциональные зависимости процесса вибрационного сепарирования трудносыпучих продуктов. - C. 57-62.
  20. Гапонюк І. І. Енергоощадний спосіб підвищення продуктивності і ефективності сепарування вологої зернової суміші. - C. 62-64.
  21. Шаповаленко О. І., Григірчак Н. М., Фурманова Ю. П., Корж Т. В., Гриценюк К. С., Прощенко О. В. Дослідження ефективності сепарування "легких" гречаних зерен. - C. 64-68.
  22. Єгоров Б. В., Бордун Т. В. Аналіз способів і технологій виробництва вологих комбікормів для домашніх тварин. - C. 68-72.
  23. Єгоров Б. В., Фігурська Л. В., Труфкаті Л. В. Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною. - C. 72-76.
  24. Єгоров Б. В., Воєцька О. Є., Лапінська А. П. Сучасні тенденції виробництва комбікормів для свиней. - C. 76-80.
  25. Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Козюля І. В. Насіння льону як компонент для виробництва комбікормів. - C. 80-82.
  26. Іванова В. Д., Івчук Н. П., Хлебутіна М. С. Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування. - C. 82-86.
  27. Календерьян В. А., Бошкова И. Л., Волгушева Н. В., Дементьева Т. Ю. Влияние режимных параметров на характеристики установки для микроволново-конвективной сушки зерновых культур в движущемся слое. - C. 86-91.
  28. Станкевич Г. Н., Страхова Т. В., Будюк Л. Ф. Динаміка і періоди надходження зерна автомобільним транспортом на підприємства південних та центральних регіонів України. - C. 92-95.
  29. Грюнвальд Н. В. Определение показателей безопасности в зерновых культурах. - C. 95-99.
  30. Кирпа М. Я. Проект "Зерно України" – складові збільшення виробництва зерна (вирощування, обробка, зберігання). - C. 99-102.
  31. Розділ 2. Інтенсифікація технологій та створення нових продуктів у харчовій, хлібопекарській і кондитерській промисловості

  32. Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Котузаки Е. Н., Быстрика И. В. Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей. - C. 104-107.
  33. Гулавский В. Т. Безглютеновые функциональные продукты питания. - C. 107-109.
  34. Макарова О. В., Иоргачева Е. Г., Иванова А. С., Черниенко А. В. Мучные изделия на основе новых видов зернового сырья. - C. 109-114.
  35. Лебеденко Т. Е., Щелакова Р. П., Соколова Н. Ю., Мисержи М. Д. Комплексный анализ влияния хмелевых экстрактов на силу пшеничной муки. - C. 114-119.
  36. Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів. - C. 120-123.
  37. Сафонова О. М., Теймурова А. Т., Домахіна М. О. Дослідження впливу білків з колагеновмісної сировини на структурно-механічні властивості хлібобулочної та кондитерської продукції. - C. 123-127.
  38. Сафонова О. М., Холодова О. А. Використання зародків пшениці в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення з борошна пшеничного озонованого. - C. 127-130.
  39. Сафонова О. М., Гавриш Т. В., Камбулова Ю. В. Теоретичні та практичні передумови використання добавок для поліпшення структурно-механічних властивостей борошняного тіста та готової продукції. - C. 131-136.
  40. Махинько В. М., Козир О. М. Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба. - C. 136-141.
  41. Пшенишнюк Г. Ф., Павловський С. М., Ковпак Ю. С. Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба. - C. 141-145.
  42. Сафонова О. М., Разборська О. О. Дослідження агрегуючої здатності білків борошна з зерна, підданого на стадії водно-теплової обробки дії акустичного впливу в умовах зниженого тиску. - C. 145-148.
  43. Сафонова О. М., Дугіна К. В. Дослідження впливу концентратів тваринних білків на структурно-механічні властивості крупів підвищеної харчової цінності. - C. 148-152.
  44. Кондратова И. И., Гершончик К. Н. Влияние фермента протеолитического действия на структурно-механические свойства теста для растворимого печенья. - C. 152-156.
  45. Дорохович А. М., Ковалевська Є. І., Лазоренко Н. П. Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів. - C. 156-160.
  46. Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Збагачення мафінів харчовими волокнами. - C. 161-163.
  47. Самойленко І. П., Корецька І. Л., Ковалевська Є. І. Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів. - C. 164-166.
  48. Дорохович В. В., Ковбаса В. М. Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів. - C. 167-170.
  49. Коркач А. В., Егорова А. В., Кеслер М. Разработка технологии функционального желейного мармелада с синбиотическими свойствами. - C. 170-175.
  50. Руднєва Л. Л., Лакіза О. В., Демідов І. М. Особливості способів виділення і застосування восків, одержаних з рослинної сировини. - C. 176-179.
  51. Верешко Н. В., Набоков Д. О. Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів. - C. 179-182.
  52. Розділ 3. Удосконалення технологічних процесів, обладнання та засобів автоматизації зернопереробних виробництв

  53. Бурдо О. Г., Яровий І. І., Бандура В. М. Моделювання процесів сушіння при електромагнітному підведенні енергії. - C. 184-189.
  54. Терзієв С. Г., Ружицька Н. В., Саламаха В. І., Малашевич С. А. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання. - C. 190-192.
  55. Дубовкіна І. О. Стратегія розробки апаратурно-технологічного оформлення ліній розпилювального сушіння з метою здійснення енергозбереження. - C. 193-196.
  56. Мосюк М. І., Атаманюк В. М., Кіндзера Д. П. Гідродинаміка стаціонарного шару подрібненої "енергетичної" верби під час фільтраційного сушіння. - C. 197-202.
  57. Петров В. Н., Гросул Л. И. Эволюция конструкций вальцовых станков. - C. 203-208.
  58. Гросул Л. Г., Гапонюк О. І., Петров В. Н., Яцкова Т. Й. Аналіз проблеми удосконалення технологій та транспортно-технологічних комплексів для обробки вороху. - C. 209-212.
  59. Гапонюк О. И., Гоф О. Н. Обоснование способов и средств систем пылеподавления. - C. 212-215.
  60. Гапонюк О. И., Джулинский Д. П. Энергоэффективные системы пылеподавления. - C. 216-218.
  61. Ялпачик О. В., Гвоздєв О. В., Самойчук К. О. Експериментальні дослідження дробарки зерна прямого удару з вертикальним ротором. - C. 218-222.
  62. Хобин В. А., Шестопалов С. В. Концепция эффективного управления производительностью поточно-траспортных линий при перегрузке зерна. - C. 223-228.
  63. Хобин В. А., Кирьязов И. Н. Моделирование рабочих характеристик приводных асинхронных электродвигателей для задач управления загрузкой оборудования. - C. 228-234.
  64. Егоров В. Б. Параметрический синтез и анализ системы гарантирующего управления процессом экструдирования биополимеров. - C. 234-244.
  65. Амбарцумянц Р. В., Амбарцумянц Р. Р. К изучению процесса сепарирования сыпучих грузов на ситах с поступательным перемещением. - C. 244-248.
  66. Бандура В. М., Коляновська Л. М. Комплексна переробка ріпака з отриманням олії та біодизелю. - C. 248-252.
  67. Розділ 4. Соціально-економічні аспекти зернопереробної галузі

  68. Шевченко З. И., Чабаров В. А. Совершенствование менеджмента качества на хлебозаводах. - C. 254-257.
  69. Мороз О. В., Карачина Н. П., Сташко І. В. Економічний зміст проблеми якості вітчизняної сільськогосподарської продукції. - C. 258-261.
  70. Материнська О. А. Тенденції розвитку зернофуражної галузі в Україні. - C. 261-265.
  71. Рябова Т. Ф. Приоритетные направления обеспечения продовольственной независимости Российской Федерации. - C. 265-269.
2011
Вип. 40(1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського