![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2011/40(1)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] : наук. журн..- Одеса Naukovi pratsi- Титул.
- Зміст.
Розділ 1. Актуальні питання технології зберігання і переробки зерна, виготовлення зернових виробів та комбікормів
- Кудашев С. М., Лукіна Г. Д., Пушкар Т. Д. Пробіотики вівса на основі β-глюкана. - C. 4-6.
- Жигунов Д. О., Колесніченко І. Н. Дослідження етапу крупоутворення м’якої м’якозерної пшениці сорту "Оксана". - C. 7-11.
- Моргун В. О., Соц С. М., Донець А. О. Підготовка зерна гречки до переробки з використанням НВЧ обробки. - C. 11-15.
- Шутенко Є. І. Вплив режимів систем драного процесу на питомі витрати енергії на подрібнення. - C. 16-18.
- Чумаченко Ю. Д., Батт А. В. Влияние теплового фактора на качество муки тритикале. - C. 18-20.
- Жигунов Д. О., Петросьянц А. П., Ковальов М. О. Покращення показників якості зерна пшениці шляхом попереднього лущення при його переробці. - C. 20-24.
- Моргун В. А., Волошенко О. С., Москвина Н. З. Разработка композиционных смесей повышенной пищевой ценности. - C. 24-27.
- Моргун В. А., Жигунов Д. А., Давыдов Р. С. Ориентировочный выход круподунстовых продуктов и муки в драном процессе при различной структуре этапа крупообразования. - C. 28-31.
- Топораш И. Г., Аксельруд Д. В., Киселев Ю. В. Генетически детерминированное влияние признаков пленчатости и структуры эндосперма ячменя на содержание β-глюканов. - C. 32-35.
- Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й., Соколовська О. Г. Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні. - C. 35-38.
- Снєжкін Ю. Ф., Пазюк В. М., Петрова Ж. О. Вплив режиму сушіння на якісні показники зерна насіннєвого призначення. - C. 39-43.
- Яковенко А. І., Борта А. В. Вплив підсортування пророслого зерна пшениці на якість суміші. - C. 43-46.
- Прибильський В. Л., Бойко М. І. Дослідження білкового складу зернових екстрактів з тритикале. - C. 47-50.
- Сафонова О. М., Холодова О. А., Бородіна А. В., Єпіхіна Т. А. Дослідження впливу озоно-повітряної суміші на процес пророщення зерна пшениці. - C. 50-53.
- Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В., Сафонова О. М., Холодова О. А., Бородіна А. В., Єпіхіна Т. А. Пористість швидковідновлювальної каші, отриманої з використанням сушіння змішаним теплопідводом. - C. 54-57.
- Батт А. В., Чумаченко Ю. Д. Функциональные зависимости процесса вибрационного сепарирования трудносыпучих продуктов. - C. 57-62.
- Гапонюк І. І. Енергоощадний спосіб підвищення продуктивності і ефективності сепарування вологої зернової суміші. - C. 62-64.
- Шаповаленко О. І., Григірчак Н. М., Фурманова Ю. П., Корж Т. В., Гриценюк К. С., Прощенко О. В. Дослідження ефективності сепарування "легких" гречаних зерен. - C. 64-68.
- Єгоров Б. В., Бордун Т. В. Аналіз способів і технологій виробництва вологих комбікормів для домашніх тварин. - C. 68-72.
- Єгоров Б. В., Фігурська Л. В., Труфкаті Л. В. Вплив теплової обробки на санітарну якість екструдованої кормової суміші з рибною сировиною. - C. 72-76.
- Єгоров Б. В., Воєцька О. Є., Лапінська А. П. Сучасні тенденції виробництва комбікормів для свиней. - C. 76-80.
- Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Козюля І. В. Насіння льону як компонент для виробництва комбікормів. - C. 80-82.
- Іванова В. Д., Івчук Н. П., Хлебутіна М. С. Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування. - C. 82-86.
- Календерьян В. А., Бошкова И. Л., Волгушева Н. В., Дементьева Т. Ю. Влияние режимных параметров на характеристики установки для микроволново-конвективной сушки зерновых культур в движущемся слое. - C. 86-91.
- Станкевич Г. Н., Страхова Т. В., Будюк Л. Ф. Динаміка і періоди надходження зерна автомобільним транспортом на підприємства південних та центральних регіонів України. - C. 92-95.
- Грюнвальд Н. В. Определение показателей безопасности в зерновых культурах. - C. 95-99.
- Кирпа М. Я. Проект "Зерно України" – складові збільшення виробництва зерна (вирощування, обробка, зберігання). - C. 99-102.
Розділ 2. Інтенсифікація технологій та створення нових продуктів у харчовій, хлібопекарській і кондитерській промисловості
- Иоргачева Е. Г., Макарова О. В., Котузаки Е. Н., Быстрика И. В. Технологические свойства компонентов безглютеновых мучных смесей. - C. 104-107.
- Гулавский В. Т. Безглютеновые функциональные продукты питания. - C. 107-109.
- Макарова О. В., Иоргачева Е. Г., Иванова А. С., Черниенко А. В. Мучные изделия на основе новых видов зернового сырья. - C. 109-114.
- Лебеденко Т. Е., Щелакова Р. П., Соколова Н. Ю., Мисержи М. Д. Комплексный анализ влияния хмелевых экстрактов на силу пшеничной муки. - C. 114-119.
- Пересічний М. І., Пересічна С. М., Пахомська О. В. Новітні технології та якість бездріжджових хлібобулочних виробів. - C. 120-123.
- Сафонова О. М., Теймурова А. Т., Домахіна М. О. Дослідження впливу білків з колагеновмісної сировини на структурно-механічні властивості хлібобулочної та кондитерської продукції. - C. 123-127.
- Сафонова О. М., Холодова О. А. Використання зародків пшениці в технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення з борошна пшеничного озонованого. - C. 127-130.
- Сафонова О. М., Гавриш Т. В., Камбулова Ю. В. Теоретичні та практичні передумови використання добавок для поліпшення структурно-механічних властивостей борошняного тіста та готової продукції. - C. 131-136.
- Махинько В. М., Козир О. М. Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба. - C. 136-141.
- Пшенишнюк Г. Ф., Павловський С. М., Ковпак Ю. С. Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба. - C. 141-145.
- Сафонова О. М., Разборська О. О. Дослідження агрегуючої здатності білків борошна з зерна, підданого на стадії водно-теплової обробки дії акустичного впливу в умовах зниженого тиску. - C. 145-148.
- Сафонова О. М., Дугіна К. В. Дослідження впливу концентратів тваринних білків на структурно-механічні властивості крупів підвищеної харчової цінності. - C. 148-152.
- Кондратова И. И., Гершончик К. Н. Влияние фермента протеолитического действия на структурно-механические свойства теста для растворимого печенья. - C. 152-156.
- Дорохович А. М., Ковалевська Є. І., Лазоренко Н. П. Визначення структурно-механічних властивостей тіста для маффінів. - C. 156-160.
- Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Збагачення мафінів харчовими волокнами. - C. 161-163.
- Самойленко І. П., Корецька І. Л., Ковалевська Є. І. Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів. - C. 164-166.
- Дорохович В. В., Ковбаса В. М. Вплив аглютенового борошна на кінетику випікання кексів. - C. 167-170.
- Коркач А. В., Егорова А. В., Кеслер М. Разработка технологии функционального желейного мармелада с синбиотическими свойствами. - C. 170-175.
- Руднєва Л. Л., Лакіза О. В., Демідов І. М. Особливості способів виділення і застосування восків, одержаних з рослинної сировини. - C. 176-179.
- Верешко Н. В., Набоков Д. О. Макаронні вироби з підвищеним вмістом каротиноїдів. - C. 179-182.
Розділ 3. Удосконалення технологічних процесів, обладнання та засобів автоматизації зернопереробних виробництв
- Бурдо О. Г., Яровий І. І., Бандура В. М. Моделювання процесів сушіння при електромагнітному підведенні енергії. - C. 184-189.
- Терзієв С. Г., Ружицька Н. В., Саламаха В. І., Малашевич С. А. Дослідження процесу сушіння шламу кави під дією інфрачервоного випромінювання. - C. 190-192.
- Дубовкіна І. О. Стратегія розробки апаратурно-технологічного оформлення ліній розпилювального сушіння з метою здійснення енергозбереження. - C. 193-196.
- Мосюк М. І., Атаманюк В. М., Кіндзера Д. П. Гідродинаміка стаціонарного шару подрібненої "енергетичної" верби під час фільтраційного сушіння. - C. 197-202.
- Петров В. Н., Гросул Л. И. Эволюция конструкций вальцовых станков. - C. 203-208.
- Гросул Л. Г., Гапонюк О. І., Петров В. Н., Яцкова Т. Й. Аналіз проблеми удосконалення технологій та транспортно-технологічних комплексів для обробки вороху. - C. 209-212.
- Гапонюк О. И., Гоф О. Н. Обоснование способов и средств систем пылеподавления. - C. 212-215.
- Гапонюк О. И., Джулинский Д. П. Энергоэффективные системы пылеподавления. - C. 216-218.
- Ялпачик О. В., Гвоздєв О. В., Самойчук К. О. Експериментальні дослідження дробарки зерна прямого удару з вертикальним ротором. - C. 218-222.
- Хобин В. А., Шестопалов С. В. Концепция эффективного управления производительностью поточно-траспортных линий при перегрузке зерна. - C. 223-228.
- Хобин В. А., Кирьязов И. Н. Моделирование рабочих характеристик приводных асинхронных электродвигателей для задач управления загрузкой оборудования. - C. 228-234.
- Егоров В. Б. Параметрический синтез и анализ системы гарантирующего управления процессом экструдирования биополимеров. - C. 234-244.
- Амбарцумянц Р. В., Амбарцумянц Р. Р. К изучению процесса сепарирования сыпучих грузов на ситах с поступательным перемещением. - C. 244-248.
- Бандура В. М., Коляновська Л. М. Комплексна переробка ріпака з отриманням олії та біодизелю. - C. 248-252.
Розділ 4. Соціально-економічні аспекти зернопереробної галузі
- Шевченко З. И., Чабаров В. А. Совершенствование менеджмента качества на хлебозаводах. - C. 254-257.
- Мороз О. В., Карачина Н. П., Сташко І. В. Економічний зміст проблеми якості вітчизняної сільськогосподарської продукції. - C. 258-261.
- Материнська О. А. Тенденції розвитку зернофуражної галузі в Україні. - C. 261-265.
- Рябова Т. Ф. Приоритетные направления обеспечения продовольственной независимости Российской Федерации. - C. 265-269.
| 2011 | | Вип. 40(1)
|
|
|
|