Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2013/44(1)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] : наук. журн..- Одеса Naukovi pratsi- Титул.
- Зміст.
Розділ 1. Актуальні питання технології зберігання і переробка зерна, виготовлення зернових виробів та комбікормів
- Шутенко Є. І., Москвіна Н. З. Особливості переробки підготовленого зерна нуту в крупи. - C. 4-6.
- Соц С. М., Волошенко О. С., Кустов І. О. Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса. - C. 7-10.
- Фоміна І. М., Івахненко О. О. Вивчення харчової цінності пластівців із пророщеного зерна пшениці. - C. 10-13.
- Афонасенко К. В., Панкратов Г. Н. Предварительное измельчение, как способ управления технологическим процессом размола зерна. - C. 13-16.
- Кошак Ж. В., Минина Е. М., Кошак А. Э. Физико-химические показатели качества твердой пшеницы, выращенной в условиях республики Беларусь. - C. 16-20.
- Єгоров Б. В., Бордун Т. В., Шарова А. І., Михайлова В. П. Розробка технології виробництва функціональних кормових добавок. - C. 20-26.
- Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Обґрунтування режимів технологічного процесу виробництва екструдованої кормової добавки. - C. 26-32.
- Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Дослідження фізичних властивостей і хімічного складу екструдованої кормової суміші. - C. 32-37.
- Егоров Б. В., Малаки И. С. Анализ эффективности использования различных кальцийсодержащих минеральных кормовых добавок в кормлении сельскохозяйственной птицы. - C. 38-40.
- Турпурова Т. М. Розробка технології виробництва вітамінно-мінеральної добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 41-46.
- Егоров Б. В., Кузьменко Ю. Я. Проблемы замены антибиотиков в кормлении сельскохозяйственной птицы. - C. 46-50.
- Левицький А. П., Чайка І. К., Лапінська А. П., Цуркан Л. О. Обґрунтування доцільності використання вегетативних частин сої при виробництві комбікормів. - C. 50-53.
- Левицкий А. П., Чайка И. К., Лапинская А. П., Воецкая Е. Е. Целесообразность использования топинамбура как регулятора кишечной микрофлоры сельскохозяйственных животных и птицы. - C. 53-59.
- Воецкая Е. Е., Лапинская А. П., Макаринская А. В. Биологичекая оценка еффективности комбикормов для поросят с вводом ферментного препарата. - C. 59-63.
- Егоров Б. В., Цюндык А. Г. Обоснование сырьевой базы для производства комбикормов для лошадей. - C. 63-67.
- Данилова О. І., Решта С. П. Комплексна переробка відходів зернової промисловості за допомогою комплексу гідролаз дріжджів S. cerevisae. - C. 67-71.
- Бордун Т. В. Класифікація і характеристика твердих альтернативних відновлюваних видів біологічного палива. - C. 71-76.
- Осадчук П. І., Кудашев С. М. Способи поліпшення характеристик біодизельного палива. - C. 77-79.
- Осадчук П. І., Кудашев С. М. Використання продуктів переробки рослинної олії як альтернативне паливо. - C. 79-83.
- Браженко В. Є. Комплексне проектування підприємств зернопереробної галузі. - C. 83-87.
- Буценко І. М., Станкевич Г. М., Страхова Т. В., Будюк Л. Ф. Дослідження пропускної здатності приймання зерна з автомобільного транспорту на ПрАТ "Укрелеваторпром". - C. 87-90.
- Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й., Калаянова В. В., Драч П. Л. Хімічні та мікробіологічні показники свіжозібраного зерна проса. - C. 91-95.
Розділ 2. Інтенсифікація технологій та створення нових продуктів у харчовій, хлібопекарській і кондитерській промисловості
- Иоргачова Е. Г., Гордиенко Л. В., Толстых В. Ю., Аветисян К. В. Применение кизилового пюре в производстве лукума сбивного. - C. 97-100.
- Коркач А. В., Пшенишнюк Г. Ф., Пальчук С. Экспериментально–статистическое обоснование технологии зефира с синбиотическим комплексом. - C. 100-103.
- Д’яконова А. К., Вікуль C. І., Салавеліс А. Д., Коновал М. П. Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів. - C. 103-107.
- Капрельянц Л. В., Шпирко Т. В., Шунько Г. С., Труфкаті Л. В., Щапіна О. Ф. Визначення β-глюканів методом БІЧ-спектроскопії. - C. 108-111.
- Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Використання нетрадиційної сировини та напівфабрикатів в технології житньо-пшеничного хліба. - C. 111-115.
- Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Іваненко В. О. Дослідження змін якості хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів. - C. 116-122.
- Лебеденко Т. Є., Кананихіна О. М., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. - C. 122-128.
- Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І. Вплив продуктів переробки із зародків пшениці на споживні властивості хлібобулочних виробів. - C. 128-132.
- Шаніна О. М., Гавриш Т. В. Поліпшення якості хлібобулочних подових виробів зі слабкого пшеничного борошна. - C. 132-135.
- Шаніна О. М., Лобачова Н. Л. Вивчення впливу ферменту трансглютамінази на конфірмаційний стан білків борошняного тіста. - C. 135-139.
- Дугіна К. В., Шаніна О. М. Вирішення проблеми зниження ламкості борошняних формованих виробів. - C. 139-142.
- Миколенко С. Ю. Вплив окремих інгредієнтів на якість хлібобулочних виробів, виготовлених із використанням плазмохімічноактивованої води. - C. 142-147.
- Пересічна С. М., Пахомська О. В. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці. - C. 147-150.
- Клюкина О. Н., Куданович Л. А., Путятина К. В., Птичкина Н. М. Исследование и разработка бисквитного теста с полисахаридами. - C. 150-153.
- Дорохович В. В., Абрамова А. Г. Використання цукрозамінників нового покоління в технології бісквітів спеціального призначення. - C. 153-157.
- Дорохович А. М., Фоменко В. В., Малиновський В. В., Бадрук В. В. Вплив поліолу ізомальтитолу та моносахариду фруктози на структурно-механічні властивості маршмелоу у процесі зберігання. - C. 158-163.
- Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Підвищення якості та харчової цінності маффінів. - C. 163-166.
- Лазоренко Н. П., Омельянченко І. С. Визначення адгезійних властивостей тіста безглютенових маффінів. - C. 167-170.
- Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів. - C. 170-175.
- Кулініч В. І., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктів. - C. 175-178.
- Кошак Ж. В., Покрашинская А. В. Повышение пищевой ценности макаронных изделий с помощью порошков плодов и ягод. - C. 179-184.
- Шаніна О. М., Звєрєв В. О., Теймурова А. Т. Поліпшення кулінарних достоїнств макаронних виробів із застосуванням ферменту трансглютаміназа. - C. 184-188.
Розділ 3. Удосконалення технологічних процесів, обладнання та засобів автоматизації зернопереробних виробництв
- Бурдо О. Г., Терзієв С. Г., Яровий І. І., Борщ А. А. Зневоднення харчової сировини в електромагнітному полі. - C. 190-193.
- Петров В. Н., Бабич М. Б., Колосовский С. В. Разработка вальцедекового станка. - C. 194-198.
- Солдатенко Л. С. Особенности конструкции и расчета электровибраторного привода рабочих органов технологических машин в поступательно-возвратное движение. - C. 199-202.
- Батт А. В., Чумаченко Ю. Д. Исследование влияния основных факторов на траекторию движения частицы по поверхности рабочего органа вибрационного сепаратора. - C. 202-206.
- Амбарцумянц Р. В., Аванесьянц Г. А. Проектирование кривошипно-ползунного преобразователя импульсного редуктора привода зерноперерабатывающих машин. - C. 207-210.
- Амбарцумянц Р. В., Орлова С. С. Об одной конструкции скребкового конвейера с подвижным дном желоба. - C. 211-213.
- Соколов О. Д., Маннапова О. В. Зносостійкість поршневих кілець з азотованим молібденовим покриттям. - C. 214-218.
- Соколов О. Д. Досягнення екологічної безпеки процесу хромування. - C. 218-226.
- Лищенко Н. В. Методология оптимизации технологических систем. - C. 227-230.
- Титлов А. С., Вольневич С. В., Козонова Ю. А. Разработка новых конструкций бытовых комбинированных приборов абсорбционного типа, совмещающих функции холодильного хранения и тепловой обработки. - C. 231-241.
- Хобин В. А., Кирьязов И. Н. Математическая модель нории как объекта управления с изменяющимися свойствами. Моделирование процессов транспортирования и сил сопротивления движению ленты. - C. 241-249.
- Хобин В. А., Шестопалов С. В. Управление поточно-траспортными линиями при экстремальных нагрузках в предаварийных режимах. - C. 249-256.
- Свитый И. Н. Управление запасами зерна: классификация предприятий, запасов, систем управления. - C. 256-261.
- Егоров В. Б. Методы видеоконтроля в системах автоматического управления технологическими процессами. - C. 261-265.
- Лобода Ю. Г., Орлова О. Ю. Використання криптографічних засобів захисту інформаційних ресурсів. - C. 266-270.
- Плевако В. П., Кіптела Л. В., Педорич І. П., Загорулько А. М. Визначення профілів рефлекторів сушарок, які забезпечують рівномірне опромінювання продукту. - C. 271-276.
- Аль Раммахі Мустафа М. М., Логвин А. В., Ляпощенко О. О., Склабінський В. І. Застосування сучасних високоефективних інерційно-фільтрувальних сепараторів у харчовій промисловості. - C. 277-281.
- Кирилов В. Х., Худенко Н. П. Ламинарное течение тонкого слоя вязкой жидкости по наклонной поверхности в канале с газовым потоком. - C. 281-286.
- Бондаренко А. В., Волков В. Э., Максимов М. В. Неустойчивость факельного горения. - C. 287-292.
Розділ 4. Соціально-економічні аспекти зернопереробної галузі
- Трач А. Р., Тришин Ф. А. Анализ состояния и перспективы развития зерновой и масличной отраслей Украины. - C. 294-296.
- Иванова Л. А., Малых С. В., Смирнова С. А. К проблеме количественного оценивания уровня технического дизайна и эргономичности технологического оборудования. - C. 297-300.
- Григорова Т. М., Сагач Л. Н. Научно-технические и эстетические аспекты дизайна. - C. 300-303.
| 2013 | | Вип. 44(1)
|
|
|
|