Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2013/44(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ 1. Актуальні питання технології зберігання і переробка зерна, виготовлення зернових виробів та комбікормів

  4. Шутенко Є. І., Москвіна Н. З. Особливості переробки підготовленого зерна нуту в крупи. - C. 4-6.
  5. Соц С. М., Волошенко О. С., Кустов І. О. Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса. - C. 7-10.
  6. Фоміна І. М., Івахненко О. О. Вивчення харчової цінності пластівців із пророщеного зерна пшениці. - C. 10-13.
  7. Афонасенко К. В., Панкратов Г. Н. Предварительное измельчение, как способ управления технологическим процессом размола зерна. - C. 13-16.
  8. Кошак Ж. В., Минина Е. М., Кошак А. Э. Физико-химические показатели качества твердой пшеницы, выращенной в условиях республики Беларусь. - C. 16-20.
  9. Єгоров Б. В., Бордун Т. В., Шарова А. І., Михайлова В. П. Розробка технології виробництва функціональних кормових добавок. - C. 20-26.
  10. Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Обґрунтування режимів технологічного процесу виробництва екструдованої кормової добавки. - C. 26-32.
  11. Єгоров Б. В., Фігурська Л. В. Дослідження фізичних властивостей і хімічного складу екструдованої кормової суміші. - C. 32-37.
  12. Егоров Б. В., Малаки И. С. Анализ эффективности использования различных кальцийсодержащих минеральных кормовых добавок в кормлении сельскохозяйственной птицы. - C. 38-40.
  13. Турпурова Т. М. Розробка технології виробництва вітамінно-мінеральної добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 41-46.
  14. Егоров Б. В., Кузьменко Ю. Я. Проблемы замены антибиотиков в кормлении сельскохозяйственной птицы. - C. 46-50.
  15. Левицький А. П., Чайка І. К., Лапінська А. П., Цуркан Л. О. Обґрунтування доцільності використання вегетативних частин сої при виробництві комбікормів. - C. 50-53.
  16. Левицкий А. П., Чайка И. К., Лапинская А. П., Воецкая Е. Е. Целесообразность использования топинамбура как регулятора кишечной микрофлоры сельскохозяйственных животных и птицы. - C. 53-59.
  17. Воецкая Е. Е., Лапинская А. П., Макаринская А. В. Биологичекая оценка еффективности комбикормов для поросят с вводом ферментного препарата. - C. 59-63.
  18. Егоров Б. В., Цюндык А. Г. Обоснование сырьевой базы для производства комбикормов для лошадей. - C. 63-67.
  19. Данилова О. І., Решта С. П. Комплексна переробка відходів зернової промисловості за допомогою комплексу гідролаз дріжджів S. cerevisae. - C. 67-71.
  20. Бордун Т. В. Класифікація і характеристика твердих альтернативних відновлюваних видів біологічного палива. - C. 71-76.
  21. Осадчук П. І., Кудашев С. М. Способи поліпшення характеристик біодизельного палива. - C. 77-79.
  22. Осадчук П. І., Кудашев С. М. Використання продуктів переробки рослинної олії як альтернативне паливо. - C. 79-83.
  23. Браженко В. Є. Комплексне проектування підприємств зернопереробної галузі. - C. 83-87.
  24. Буценко І. М., Станкевич Г. М., Страхова Т. В., Будюк Л. Ф. Дослідження пропускної здатності приймання зерна з автомобільного транспорту на ПрАТ "Укрелеваторпром". - C. 87-90.
  25. Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й., Калаянова В. В., Драч П. Л. Хімічні та мікробіологічні показники свіжозібраного зерна проса. - C. 91-95.
  26. Розділ 2. Інтенсифікація технологій та створення нових продуктів у харчовій, хлібопекарській і кондитерській промисловості

  27. Иоргачова Е. Г., Гордиенко Л. В., Толстых В. Ю., Аветисян К. В. Применение кизилового пюре в производстве лукума сбивного. - C. 97-100.
  28. Коркач А. В., Пшенишнюк Г. Ф., Пальчук С. Экспериментально–статистическое обоснование технологии зефира с синбиотическим комплексом. - C. 100-103.
  29. Д’яконова А. К., Вікуль C. І., Салавеліс А. Д., Коновал М. П. Розробка технології борошняних десертних виробів імуностимулювальної дії з використанням апіпродуктів. - C. 103-107.
  30. Капрельянц Л. В., Шпирко Т. В., Шунько Г. С., Труфкаті Л. В., Щапіна О. Ф. Визначення β-глюканів методом БІЧ-спектроскопії. - C. 108-111.
  31. Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Використання нетрадиційної сировини та напівфабрикатів в технології житньо-пшеничного хліба. - C. 111-115.
  32. Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Іваненко В. О. Дослідження змін якості хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів. - C. 116-122.
  33. Лебеденко Т. Є., Кананихіна О. М., Соколова Н. Ю., Кожевнікова В. О. Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. - C. 122-128.
  34. Олійник С. Г., Лисюк Г. М., Кравченко О. І. Вплив продуктів переробки із зародків пшениці на споживні властивості хлібобулочних виробів. - C. 128-132.
  35. Шаніна О. М., Гавриш Т. В. Поліпшення якості хлібобулочних подових виробів зі слабкого пшеничного борошна. - C. 132-135.
  36. Шаніна О. М., Лобачова Н. Л. Вивчення впливу ферменту трансглютамінази на конфірмаційний стан білків борошняного тіста. - C. 135-139.
  37. Дугіна К. В., Шаніна О. М. Вирішення проблеми зниження ламкості борошняних формованих виробів. - C. 139-142.
  38. Миколенко С. Ю. Вплив окремих інгредієнтів на якість хлібобулочних виробів, виготовлених із використанням плазмохімічноактивованої води. - C. 142-147.
  39. Пересічна С. М., Пахомська О. В. Фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба на хмельовій заквасці з пророслим зерном пшениці. - C. 147-150.
  40. Клюкина О. Н., Куданович Л. А., Путятина К. В., Птичкина Н. М. Исследование и разработка бисквитного теста с полисахаридами. - C. 150-153.
  41. Дорохович В. В., Абрамова А. Г. Використання цукрозамінників нового покоління в технології бісквітів спеціального призначення. - C. 153-157.
  42. Дорохович А. М., Фоменко В. В., Малиновський В. В., Бадрук В. В. Вплив поліолу ізомальтитолу та моносахариду фруктози на структурно-механічні властивості маршмелоу у процесі зберігання. - C. 158-163.
  43. Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Підвищення якості та харчової цінності маффінів. - C. 163-166.
  44. Лазоренко Н. П., Омельянченко І. С. Визначення адгезійних властивостей тіста безглютенових маффінів. - C. 167-170.
  45. Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів. - C. 170-175.
  46. Кулініч В. І., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктів. - C. 175-178.
  47. Кошак Ж. В., Покрашинская А. В. Повышение пищевой ценности макаронных изделий с помощью порошков плодов и ягод. - C. 179-184.
  48. Шаніна О. М., Звєрєв В. О., Теймурова А. Т. Поліпшення кулінарних достоїнств макаронних виробів із застосуванням ферменту трансглютаміназа. - C. 184-188.
  49. Розділ 3. Удосконалення технологічних процесів, обладнання та засобів автоматизації зернопереробних виробництв

  50. Бурдо О. Г., Терзієв С. Г., Яровий І. І., Борщ А. А. Зневоднення харчової сировини в електромагнітному полі. - C. 190-193.
  51. Петров В. Н., Бабич М. Б., Колосовский С. В. Разработка вальцедекового станка. - C. 194-198.
  52. Солдатенко Л. С. Особенности конструкции и расчета электровибраторного привода рабочих органов технологических машин в поступательно-возвратное движение. - C. 199-202.
  53. Батт А. В., Чумаченко Ю. Д. Исследование влияния основных факторов на траекторию движения частицы по поверхности рабочего органа вибрационного сепаратора. - C. 202-206.
  54. Амбарцумянц Р. В., Аванесьянц Г. А. Проектирование кривошипно-ползунного преобразователя импульсного редуктора привода зерноперерабатывающих машин. - C. 207-210.
  55. Амбарцумянц Р. В., Орлова С. С. Об одной конструкции скребкового конвейера с подвижным дном желоба. - C. 211-213.
  56. Соколов О. Д., Маннапова О. В. Зносостійкість поршневих кілець з азотованим молібденовим покриттям. - C. 214-218.
  57. Соколов О. Д. Досягнення екологічної безпеки процесу хромування. - C. 218-226.
  58. Лищенко Н. В. Методология оптимизации технологических систем. - C. 227-230.
  59. Титлов А. С., Вольневич С. В., Козонова Ю. А. Разработка новых конструкций бытовых комбинированных приборов абсорбционного типа, совмещающих функции холодильного хранения и тепловой обработки. - C. 231-241.
  60. Хобин В. А., Кирьязов И. Н. Математическая модель нории как объекта управления с изменяющимися свойствами. Моделирование процессов транспортирования и сил сопротивления движению ленты. - C. 241-249.
  61. Хобин В. А., Шестопалов С. В. Управление поточно-траспортными линиями при экстремальных нагрузках в предаварийных режимах. - C. 249-256.
  62. Свитый И. Н. Управление запасами зерна: классификация предприятий, запасов, систем управления. - C. 256-261.
  63. Егоров В. Б. Методы видеоконтроля в системах автоматического управления технологическими процессами. - C. 261-265.
  64. Лобода Ю. Г., Орлова О. Ю. Використання криптографічних засобів захисту інформаційних ресурсів. - C. 266-270.
  65. Плевако В. П., Кіптела Л. В., Педорич І. П., Загорулько А. М. Визначення профілів рефлекторів сушарок, які забезпечують рівномірне опромінювання продукту. - C. 271-276.
  66. Аль Раммахі Мустафа М. М., Логвин А. В., Ляпощенко О. О., Склабінський В. І. Застосування сучасних високоефективних інерційно-фільтрувальних сепараторів у харчовій промисловості. - C. 277-281.
  67. Кирилов В. Х., Худенко Н. П. Ламинарное течение тонкого слоя вязкой жидкости по наклонной поверхности в канале с газовым потоком. - C. 281-286.
  68. Бондаренко А. В., Волков В. Э., Максимов М. В. Неустойчивость факельного горения. - C. 287-292.
  69. Розділ 4. Соціально-економічні аспекти зернопереробної галузі

  70. Трач А. Р., Тришин Ф. А. Анализ состояния и перспективы развития зерновой и масличной отраслей Украины. - C. 294-296.
  71. Иванова Л. А., Малых С. В., Смирнова С. А. К проблеме количественного оценивания уровня технического дизайна и эргономичности технологического оборудования. - C. 297-300.
  72. Григорова Т. М., Сагач Л. Н. Научно-технические и эстетические аспекты дизайна. - C. 300-303.
2013
Вип. 44(1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського