Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2019/83/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] : наук. журн..- Одеса Naukovi pratsi- Титул.
- Зміст.
- Станкевич Г. М., Борта А. В., Пенаки А. А. Дослідження динаміки та трендів виробництва і якості зерна пшениці в Україні на початку третього тисячоліття. - C. 4–13.
- Карунський О. Й., Воєцька О. Є., Бордун Т. В Збагачення комбікормів вітамінним преміксом та його вплив на продуктивність качок. - C. 14–18.
- Капустян А. І. Черно Н. К., Науменко К. І. Функціональний апельсиновий напій із вмістом імунотропних інгредієнтів бактеріального походження. - C. 19–25.
- Макаринська А. В., Ворона Н. В. Обґрунтування вибору сировини для виробництва білкової кормової добавки. - C. 26–32.
- Овсянникова Л. К., Орлова С. С. Дослідження характеристик активного вентилювання дрібнонасіннєвих культур. - C. 33–38.
- Шаповаленко О. І., Рибчинський Р. С., Кустов І. О. Технологічна характеристика зерна кукурудзи. - C. 39–43.
- Шлапак Г. В., Азарова Н. Г., Кушніренко Н. М., Патюков С. Д., Станкевич Г. М. Нетрадиційні інгредієнти в сучасних технологіях. - C. 44–49.
- Станкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Гапонюк О. І. Характеристика фізико-механічних властивостей зерна спельти. - C. 50–56.
- Поварова Н. М., Мельник Л. А., Гулієва А. Ю. Використання комплексу тваринних та рослинних білків в технології цільном'язових виробів з яловичини. - C. 57–64.
- Антіпіна О. О., Борта А. В., Ляшан Г. Г., Верещинський О. П. Технологічна експертиза процесу зберігання зерна пшениці як інструмент забезпечення якості. - C. 65–70.
- Безбах І. В., Яровий І. І., Войтенко О. К. Комбіновані способи енергопідведення в процесах сушіння рослинної сировини. - C. 71–77.
- Бужилов М. Г., Капрельянц Л. В., Пожіткова Л. Г. Розробка біотехнології функціонального зернового продукту BIOFIBER-PBL. - C. 78–86.
- Palamarchuk A., Kushnirenko N., Patyukov S., Agunova L. Application of smoking preparationsin modern technologies of smoked fishery production. - C. 87–95.
- Belyanovskaya E., Pustovoy G. N., Sukhyy M. P., Sukhyy K. M., Lutovchenko R. D. Performance evaluation of adsorptive refrigerators based on composite adsorbents "ilica gel – sodium sulphate" and "silica gel – sodium acetate". - C. 96–101.
- Каменева Н. В., Ткаченко О. Б., Тітлова О. О., Іукурідзе Е. Ж., Сугаченко Т. С. Органо-минеральні мікродобрива та якість винограду сорта Pислінг. - C. 102–111.
- Кепін М. І., Кирилов В. Х. Математичне моделювання напруженого стану плоду кісточкових культур при його обробці на перфорованій поверхні в полі відцентрових сил. - C. 112–120.
- Снєжкін Ю. Ф., Пазюк В. М., Петрова Ж. О., Вишнєвський В. М. Розробка енергоефективних режимівсушіння насіння зернових культур. - C. 121–127.
- Колесніченко С. Л., Безусов А. Т. Використання декстрану в ламелярних косметичних емульсіях. - C. 128–135.
- Дідух Г. В., Безусов А. Т., Федоркан Д. А., Гусак-Шкловська Я. Д. Використання іммобілізованих пивних дріжджів для зброджування пивного сусла. - C. 136–142.
- Оборський Г. О., Бундюк А. М. Дослідження динамічних характеристик теплового контуру когенераційної енергетичної установки при зміні її електричного навантаження. - C. 143–151.
| 2019 | Т. 83 | Вип. 2
|
|
|
|