Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж68821/2019/83/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]
: наук. журн..- Одеса
Naukovi pratsi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Станкевич Г. М., Борта А. В., Пенаки А. А. Дослідження динаміки та трендів виробництва і якості зерна пшениці в Україні на початку третього тисячоліття. - C. 4–13.
  4. Карунський О. Й., Воєцька О. Є., Бордун Т. В Збагачення комбікормів вітамінним преміксом та його вплив на продуктивність качок. - C. 14–18.
  5. Капустян А. І. Черно Н. К., Науменко К. І. Функціональний апельсиновий напій із вмістом імунотропних інгредієнтів бактеріального походження. - C. 19–25.
  6. Макаринська А. В., Ворона Н. В. Обґрунтування вибору сировини для виробництва білкової кормової добавки. - C. 26–32.
  7. Овсянникова Л. К., Орлова С. С. Дослідження характеристик активного вентилювання дрібнонасіннєвих культур. - C. 33–38.
  8. Шаповаленко О. І., Рибчинський Р. С., Кустов І. О. Технологічна характеристика зерна кукурудзи. - C. 39–43.
  9. Шлапак Г. В., Азарова Н. Г., Кушніренко Н. М., Патюков С. Д., Станкевич Г. М. Нетрадиційні інгредієнти в сучасних технологіях. - C. 44–49.
  10. Станкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Гапонюк О. І. Характеристика фізико-механічних властивостей зерна спельти. - C. 50–56.
  11. Поварова Н. М., Мельник Л. А., Гулієва А. Ю. Використання комплексу тваринних та рослинних білків в технології цільном'язових виробів з яловичини. - C. 57–64.
  12. Антіпіна О. О., Борта А. В., Ляшан Г. Г., Верещинський О. П. Технологічна експертиза процесу зберігання зерна пшениці як інструмент забезпечення якості. - C. 65–70.
  13. Безбах І. В., Яровий І. І., Войтенко О. К. Комбіновані способи енергопідведення в процесах сушіння рослинної сировини. - C. 71–77.
  14. Бужилов М. Г., Капрельянц Л. В., Пожіткова Л. Г. Розробка біотехнології функціонального зернового продукту BIOFIBER-PBL. - C. 78–86.
  15. Palamarchuk A., Kushnirenko N., Patyukov S., Agunova L. Application of smoking preparationsin modern technologies of smoked fishery production. - C. 87–95.
  16. Belyanovskaya E., Pustovoy G. N., Sukhyy M. P., Sukhyy K. M., Lutovchenko R. D. Performance evaluation of adsorptive refrigerators based on composite adsorbents "ilica gel – sodium sulphate" and "silica gel – sodium acetate". - C. 96–101.
  17. Каменева Н. В., Ткаченко О. Б., Тітлова О. О., Іукурідзе Е. Ж., Сугаченко Т. С. Органо-минеральні мікродобрива та якість винограду сорта Pислінг. - C. 102–111.
  18. Кепін М. І., Кирилов В. Х. Математичне моделювання напруженого стану плоду кісточкових культур при його обробці на перфорованій поверхні в полі відцентрових сил. - C. 112–120.
  19. Снєжкін Ю. Ф., Пазюк В. М., Петрова Ж. О., Вишнєвський В. М. Розробка енергоефективних режимівсушіння насіння зернових культур. - C. 121–127.
  20. Колесніченко С. Л., Безусов А. Т. Використання декстрану в ламелярних косметичних емульсіях. - C. 128–135.
  21. Дідух Г. В., Безусов А. Т., Федоркан Д. А., Гусак-Шкловська Я. Д. Використання іммобілізованих пивних дріжджів для зброджування пивного сусла. - C. 136–142.
  22. Оборський Г. О., Бундюк А. М. Дослідження динамічних характеристик теплового контуру когенераційної енергетичної установки при зміні її електричного навантаження. - C. 143–151.
2019
Т. 83
Вип. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського