Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69225:С.-г.н./2020/116(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Таврійський науковий вісник
.- Херсон. Сільськогосподарські науки

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Землеробство, рослинництво, овочівництво та баштанництво

  4. Вожегова Р. А., Рудік О. Л., Сергєєв Л. А. Проміжні посіви в концепціях формування інтенсивних систем землеробства. - C. 3-15.
  5. Гeрецький Р. В. Вплив комплексного препарату на основі ЕМ на агробіологічні показники та врожайність сорту Каберне Совіньйон, ураженого ескою. - C. 16-21.
  6. Горобець М. В., Писаренко П. В. Особливості впливу бішофіту на врожайність і якість насіння сортів ячменю ярого. - C. 22-31.
  7. Гументик М. Я., Гончарук Г. С., Гументик В. М. Продуктивність біомаси міскантусу залежно від густоти садіння та маси ризомів в умовах Лісостепу України. - C. 32-39.
  8. Доля М. М., Дрозд П. Ю., Біолоусова Т. В. Особливості формувань і моніторингу фізіолого-фітосанітарного стану ланцюгу сівозміни "пшениця озима – томати" за сучасних систем землеробства в Україні. - C. 40-46.
  9. Єщенко В. О., Карнаух О. Б., Усик С. В. Історія розвитку і класифікація сучасних систем землеробства. - C. 47-53.
  10. Жуйков О. Г., Іванів М. О., Марченко Т. Ю., Возняк В. В. Сучасне виробництво сої як елемент розв’язання проблеми харчового білка: світові тренди та вітчизняні реалії. - C. 54-63.
  11. Зеленянська Н. М., Теслюк Н. І., Гогулінська О. І., Подуст Н. В. Розробка структурованого поживного середовища для адаптації вегетативної маси і кореневої системи мікроклонів винограду до умов in vivo. - C. 64-75.
  12. Іванова Т. В. Підбір живильних середовищ для отримання культури базидіоміцетів роду Pleurotus в умовах in vitro. - C. 76-81.
  13. Каменева Н. В. Обґрунтування застосування крапельного зрошення при вирощуванні винограду сорту Фетяска біла в умовах півдня України. - C. 82-89.
  14. Карпенко В. П., Любич В. В., Кравець І. С. Агробіологічна характеристика пшениці спельти і пирію середнього в умовах Правобережного Лісостепу України. - C. 89-97.
  15. Кирпа М. Я., Стасів О. Ф., Боденко Н. А. Якість насіння гібридів кукурудзи залежно від їх способів збирання та сушіння. - C. 98-104.
  16. Ковальов М. М. Вплив іонного складу поживного середовища на вирощування ремонтантних сортів полуниці в гідропонних колонах. - C. 104-110.
  17. Ковальова І. А. Нові червоні технічні сорти винограду як основа профілю локальних вин України. - C. 111-117.
  18. Тваринництво, кормовиробництво, збереження та переробка сільськогосподарської продукції

  19. Аверчев О. В., Воєвода Н. В ., Корженевська К. Р. Обґрунтування переробки нуту у харчовій промисловості. - C. 118-123.
  20. Бакай О. Д., Горб К. В., Вовченко Б. О. Формування м’ясної продуктивності молодняку овець асканійської тонкорунної породи. - C. 124-130.
  21. Ведмеденко О. В., Алімова Д. С. Вікова динаміка молочної продуктивності корів української чорно-рябої молочної породи. - C. 131-136.
  22. Ведмеденко О. В., Фурсенко М. В. Дослідження росту телиць чорно-рябої молочної породи залежно від класів розподілу за живою масою при народженні. - C. 137-143.
  23. Вогнівенко Л. П., Шинкарук М. В. Обґрунтування використання ферментних добавок при виготовленні варених ковбас. - C. 144-148.
  24. Євстафієва Ю. М., Бучковська В. І. Теоретичні аспекти організації годівлі службових собак. - C. 148-153.
  25. Карпенко О. В., Козка Ю. О. Дослідження особливостей виробництва варено-копчених ковбасних виробів із застосуванням консервантів та різних видів оболонок. - C. 153-158.
  26. Карпенко О. В., Рак О. В. Дослідження якісних показників варених ковбасних виробів із м’ясом птиці з додаванням вологоутримуючих добавок. - C. 158-163.
  27. Меліорація і родючість ґрунтів

  28. Волошин М. М. Оптимізація зрошувальних норм при платному водокористуванні в сучасних ринкових умовах. - C. 164-173.
  29. Козленко Є. В., Морозов О. В., Морозов В. В. Динаміка якості дренажних вод в експертній системі еколого-агромеліоративного моніторингу зрошуваних земель (на прикладі Інгулецького масиву). - C. 173-182.
  30. Матвійчук Б. В., Матвійчук Н. Г. Просторово-часова динаміка водної ерозії в межах Волинської області. - C. 183-192.
  31. Екологія, іхтіологія та аквакультура

  32. Алмашова В. С. Оцінка сучасного екологічного стану у сфері поводження з відходами в Херсонській області й шляхи зменшення впливу твердих побутових відходів на довкілля. - C. 193-198.
  33. Бреус Д. С. Світовий досвід ведення органічного землеробства та перспективи його розвитку в Україні. - C. 198-206.
  34. Кундельчук О. П., Скок С. В., Грідасов Є. Р. Оцінка впливу техногенного нічного освітлення на живі організми методами фітотестування. - C. 207-214.
  35. Лемішко С. М. Оцінка впливу інкрустації та інокуляції насіння гороху хімічними та біологічними препаратами на розміри симбіотичної фіксації за різних умов живлення. - C. 215-222.
2020
Вип. 116(1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського