Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69443/2013/13/7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах. вид..- Мелітополь. Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Ялпачик В. Ф., Ялпачик Ф. Ю., Стручаєв М. І. Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодом. - C. 3-10.
- Самойчук К. О., Івженко А. О. Механізми диспергування жирової фази в пульсаційному апараті з вібруючим ротором. - C. 11-20.
- Змєєва І. М., Кюрчев С. В., Ялпачик Ф. Ю., Стручаєв М. І. Вплив коефіцієнтів місцевих опорів розливної системи на продуктивність дозуючого пристрою. - C. 21-27.
- Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Застосування діафільтраційного очищення в процесі одержання пектинових концентратів. - C. 28-33.
- Гвоздєв О. В., Петриченко С. В., Мирошниченко О. О. Установка для дослідження процесу змішування сипучих матеріалів. - C. 34-41.
- Ялпачик О. В. Обґрунтування параметрів та режимів роботи зернової дробарки прямого удару. - C. 42-56.
- Червоткіна О. О., Олексієнко В. О., Фучаджи Н. О. Обґрунтування параметрів робочого органу гранулятора для отримання гранул на основі овочевої сировини. - C. 57-62.
- Клевцова Т. О., Ялпачик Ф. Ю. Визначення ефективності попередньої сепарації зерна при подрібненні прямим ударом. - C. 63-70.
- Диордиев В. Т., Новиков Г. В. Пути повышения эффективности функционирования предприятий послеуборочной и предпосевной обработки зерновых. - C. 71-82.
- Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Розробка рецептурного складу плодово-ягідних начинок. - C. 83-88.
- Сердюк М. Є., Гапріндашвілі Н. А. Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів. - C. 89-94.
- Хассай Д. В., Янаков В. П., Голованов М. В. Визначення технічних характеристик місильних органів тістомісильних машин. - C. 95-101.
- Паляничка Н. О., Гвоздєв О. В. Визначення ступеня гомогенізації при імпульсній гомогенізації молока. - C. 102-107.
- Бескровний О. І. Вдосконалення якості оптимізаційних моделей харчових технологій. - C. 108-115.
- Бойко Г. А., Расторгуєва М. Й. Перспективи використання сумішного прядива на основі волокон льону олійного з натуральними та хімічними волокнами. - C. 116-120.
- Болгова Н. В. Виробництво та аналіз якості смажених ковбас. - C. 121-125.
- Бородай Д. В., Бачинська Я. О. Товарознавчі аспекти якості печива пісочного здобного підвищеної біологічної цінності з додаванням суміші харчових волокон. - C. 126-133.
- Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях. - C. 134-139.
- Желіба А. В. Теоретичне обгрунтування важливості застосування показників NOR, PSE, DFD для м’яса свинини. - C. 140-147.
- Кошулько В. С. Вплив величини зношування контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу падді-машини на процес віброударного сепарування. - C. 148-151.
- Курилович Н. Н., Киркор М. А. Теоретическая оценка предельной вязкопластической деформации при деформировании пищевых масс. - C. 152-158.
- Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину. - C. 159-165.
- Мельник І. В., Вікуль С. І., Літвинчук А. І. Порівняльна характеристика якісних показників "тритікалевого" і класичного пива. - C. 166-171.
- Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Збереженість коренеплодів пастернаку залежно від умов зберігання. - C. 172-177.
| 2013 | Вип. 13 | т. 7
|
|
|
|