Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69443/2017/17/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наук. фах. вид..- Мелітополь. Технічні науки- Титул.
- Зміст.
- Стручаев Н. И., Ялпачик В. Ф. Использование холодильной установки для рециркуляционной сушки бычков. - C. 3-9.
- Ялпачик Ф. Ю., Буденко С. Ф. Молотки дробарок кормів, їх коливання і методика розрахунку. - C. 10-18.
- Дейниченко Г. В., Афукова Н. О., Шабельська І. І. Дослідження масообмінних процесів під час виробництва цукатів з дикорослої сировини. - C. 19-24.
- Мінько С. А. Механізація обробітку ґрунту в плодових насадженнях. - C. 25-28.
- Малюта С. І., Малюта І. В. Визначення кінцевих моментів періодичного руху зернового матеріалу по поверхні решета. - C. 29-33.
- Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М., Старков В. О. Теоретичне та експериментальне визначення раціональної тривалості ультразвукової обробки для отримання водно-жирових емульсій. - C. 34-40.
- Бурдо О. Г., Різниченко Т. А., Ружицька Н. В. Моделювання процесу концентрування цукрових розчинів в мікрохвильовому вакуум-випарному апараті. - C. 41-48.
- Горбенко О. А., Стрельцов В. В., Доценко Н. А., Кім Н. І. Дослідження конструкцій робочих органів олієвідтискних пресів. - C. 49-55.
- Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Удовенко О. О., Омельченко О. В., Перекрест В. В. Дослідження фактору концентрації білково-вуглеводної молочної сировини. - C. 56-61.
- Ялпачик В. Ф., Кюрчев С. В., Верхоланцева В. О. Дослідження ентальпії у процесі зберігання зернової маси із застосуванням охолодження. - C. 62-67.
- Янаков В. П. Адаптация тестомесильных машин к корабельным условиям эксплуатации. - C. 68-76.
- Доценко Н. А. Дослідження алгоритмів оцінювання систем управління якістю підприємств з урахуванням вимог міжнародних стандартів серії ISO 9000. - C. 77-85.
- Бойко В. С., Муравйов А. Н. Методика визначення основних параметрів об'ємного друку харчових продуктів. - C. 86-90.
- Малюта С. І. Щодо обґрунтування відстані між поперечними рядами робочих органів культиватора. - C. 91-95.
- Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мазняк З. О., Мельник О. Е., Скриль А. В. Інтенсифікація процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин. - C. 96-104.
- Паляничка Н. О., Петриченко С. В., Антонова Г. В., Левченко Л. В. Визначення основних залежностей ефективності імпульсної гомогенізації молока. - C. 105-112.
- Ялпачик В. Ф., Стручаєв М. І., Тарасенко В. Г. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні. - C. 113-118.
- Бойко В. С. Теоретичне обґрунтування течії в'язко-пластичної рідини по каналу формувача при об'ємному друці (3D). - C. 119-124.
- Петриченко С. В., Паляничка Н. О., Олексієнко В. О. Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів. - C. 125-131.
- Олексієнко В. О., Петриченко С. В., Вершков О. О., Олексієнко В. В. Аналіз методів і засобів очищення та сепарації зерна. - C. 132-139.
- Прісс О. П., Бурдіна І. О. Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку. - C. 140-149.
- Сердюк М. Є., Гапріндашвілі Н. А., Байбєрова С. С. Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями. - C. 150-157.
- Змєєва І. М. Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів. - C. 158-163.
- Дейниченко Г. В., Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Бондаренко Р. Ю. Дослідження процесу механічного доочищення топінамбуру під час проведення комбінованого способу очищення. - C. 164-171.
- Григоренко О. В., Мовчан Є. І. Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму. - C. 172-177.
- Самойчук К. О., Полудненко О. В., Циб В. Г. Аналіз процесу протитечійно-струминного змішування напоїв. - C. 178-183.
- Погребняк А. В., Погребняк В. Г. Особенности процесса гидроструйной обработки пищевых продуктов резанием. - C. 184-194.
- Дейниченко Г. В., Самойчук К. О., Ковальов О. О., Пацький І. Ю. Дослідження діаметру каналу подавання вершків струминного гомогенізатору молока. - C. 195-205.
- Горач О. О., Богданова О. Ф. Оцінка якості льняної целюлози з метою виготовлення виробів технічного призначення. - C. 206-212.
- Ялпачик В. Ф., Буденко С. Ф., Тарасенко В. Г. Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків. - C. 213-219.
- Вихідні дані.
| 2017 | Вип. 17 | т. 1
|
|
|
|