Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69596/2014/28(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування
: наук.-практичний журн..- Харків

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сухарлев В. А. Слово о декане – наставнике студенчества. - C. 10-42.
  4. Кандыба В. Н. Приоритетные задачи и альтернативные направления инновационного развития отечественной зооинженерной науки и технологий производства экологически безопасных, биологически полноценных продуктов животноводства на комплексах нового поколения. - C. 43-53.
  5. Маменко О. М. Наукове супроводження інноваційних технологій розвитку тваринництва. - C. 54-63.
  6. Рубан Ю. Д. Проектирование в скотоводстве и выбор оптимального решения в современных условиях. - C. 64-70.
  7. Антоненко С. Ф., Іонов І. А., Маменко А. М. Відтворювальні якості та продуктивність корів-первісток залежно від інтенсивності вирощування від 4-х до 6-місячного віку. - C. 71-77.
  8. Зубкова Ю. С. Вплив ароматичної добавки "карамель-ваніль" на лабораторні показники крові свиней на відгодівлі. - C. 78-86.
  9. Котляр О. С. Порівняння ефективності дії різних форм мангану в годівлі ремонтних свинок. - C. 87-95.
  10. Бреславец П. И., Походня Г. С., Файнов А. А., Ивченко А. Н. Откорм хрячков без кастрации. - C. 96.
  11. Герасимов В. И., Пронь Е. В., Хохлов А. М. Эффективность половой эксплуатации хряков-производителей в зависимости от ее интенсивности. - C. 97-99.
  12. Черномиз Т. О., Лесик О. Б., Похивка М. В., Коленчук М. М., Маковійчук С. Д. Буковинський тип асканійських м’ясо-вовнових овець з кросбредною вовною – важливий резерв збільшення виробництва м’яса. - C. 100-107.
  13. Гавриляк В. В., Сидір Н. П., Параняк Н. М., Дружина О. С., Стапай П. В. Білковий і ліпідний склад найдовшого м’яза спини молодняку овець за умов використання у їх раціонах добавок амінокислот лізину, метіоніну та сульфату натрію. - C. 108-114.
  14. Гуменюк В. В., Мерва А. О. Мале фермерське господарство – оптимальна форма розвитку вівчарства в Карпатах. - C. 115-119.
  15. Заруба К. В. Формування м’ясної продуктивності у молодняку овець цигайської породи. - C. 120-125.
  16. Феденко Є. П. Якість м’яса ягнят порід і типів асканійської селекції при інтенсивній відгодівлі. - C. 126-133.
  17. Яковчук В. С. Використання ягнятам пробіотику "субалін” у період підсису. - C. 134-141.
  18. Алієв Е. Б., Лиходід В. В., Сухарльов В. О. Техніко-технологічний модуль для переробки овечої вовни в утеплювальний матеріал. - C. 142-147.
  19. Горлова О. Д., Яковчук В. С., Горлова Н. О., Горлов О. О. Ресурсоощадні технології, технологічні способи скорочення втрат у процесах відтворення, одержання, вирощування та відгодівлі ягнят. - C. 148-156.
  20. Сметанкіна В. Г. Молочна продуктивність і якісний склад молока овець різних порід. - C. 157-161.
  21. Бєлогурова В. І., Ладиш І. О., Сметанкіна В. Г. Особливості відтворювальної здатності вівцематок та динаміка роста молодняку різних порід. - C. 162-167.
  22. Помітун І. А., Косова Н. О., Золотарьова С. А., Корх І. В., Рязанов П. О., Бойко Н. В. Сокільська порода овець: походження, продуктивність, сучасний стан. - C. 168-174.
  23. Сухарлёв В. А., Лиходед В. В., Яковлев К. И. Технологический модуль для сервисного обслуживания мелкого рогатого скота. - C. 175-181.
  24. Сухарлев В. А., Яковлев К. И., Гетманец О. М. Шерстная продуктивность овец украинской популяции романовской породы разных конституционально-продуктивных типов. - C. 182-190.
  25. Луценко М. В., Петрушко Н. П. Определение физического состояния и тренированности лошади на основании физиологических показателей. - C. 191-196.
  26. Лемешева М. М. Новые подходы к использованию ячменя в кормлении кур. - C. 197-204.
  27. Патрєва Л. С., Гроза В. І. М'ясні якості перепелів при відгодівлі з використанням наносрібла. - C. 205-211.
  28. Машкін М. І., Могутова В. Ф. Сиропридатність молока в залежності від різних періодів утримання корів. - C. 212-217.
  29. Прудніков В. Г., Попова В. О., Коломієць Ю. В. Аналіз стабільності фаршу ліверних ковбас в залежності від кількості внесеної печінки. - C. 218-222.
  30. Вакуленко І. С., Данілова Т. М. Стан та пріоритетні напрямки розвитку кролівництва в Україні. - C. 223-230.
  31. Тарасенко А. А., Гноевой И. В. Темпы роста чешуйчатого карпа (cyprinus carpio) при кормлении различными кормами. - C. 231-237.
  32. Шакула О. О., Бідюк Д. О. Деякі фізико-хімічні і технологічні показники комбікормової сировини для непродуктивних тварин. - C. 238-242.
  33. Єфремов Д. В., Гноєвий І. В. Адресні премікси для вівцематок у зоні степу України. - C. 243-249.
  34. Хохлов А. М. Определение частоты гена в момент возникновения коротконогости у овец. - C. 250-256.
  35. Рубан Ю. Д. Зооинженерия – новое направление в животноводческой специальности впервые в стране внедрены в ХЗВИ. - C. 257-259.
  36. Сухарлев В. А. Зоономия – зоотехния – зооинженерия -. - C. 260-272.
2014
№ 28(1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського