Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:Тов./2011/12<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівської комерційної академії
.- Львів. Серія товарознавча

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів

  4. Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П. Вплив модифікаторів на електричні властивості полімерних плівок. - C. 5-9.
  5. Міневич Г. Я., Ємченко І. В. Дослідження чинників, що визначають зносостійкість бавовняних тканин білизняного призначення. - C. 10-14.
  6. Пушкар Г. О., Семак Б. Д. Сучасний асортимент і властивості нетканих текстильних матеріалів інтер’єрного призначення. - C. 15-21.
  7. Полікарпов І. С. Дослідження незминальності тканин. - C. 21-25.
  8. Осипенко Н. І. Інформаційна фальсифікація товарів і комплексне інформаційне забезпечення як захист від неї. - C. 26-29.
  9. Мельник А. І. Вплив композиційних хімічних препаратів та модифікації на структуру і властивості льону. - C. 29-32.
  10. Корж О. І. Товарознавче оцінювання м’якості текстильних матеріалів інструментальними методами. - C. 32-37.
  11. Байдакова І. М. Якість товарів. управління якістю. - C. 37-39.
  12. Беднарчук М. С., Кісілевич О. В. Оцінювання якості взуття для молоді з застосуванням теорії нечітких множин. - C. 40-42.
  13. Васильєва І. І. Український ринок телевізорів у період кризи: прогнозування та аналітика. - C. 42-47.
  14. Ніколайчук Л. Г. Визначення рівномірності забарвлень білизняних бавовнокотонінових тканин. - C. 48-53.
  15. Дацко О. І. Обґрунтування напрямів використання екстракту кореня щавлю кінського для фарбування текстильних матеріалів. - C. 53-60.
  16. Демидчук Л. Б. Захисні покриття для целюлозних матеріалів на основі наповнених поліорганосилоксанів. - C. 60-64.
  17. Коваль М. Н., Ємченко І. В., Закусілов А. П. Розробка методів оцінки і прогнозування м’якості текстильних матеріалів. - C. 65-70.
  18. Ковальчук М. І. Напрями товарознавчих досліджень взуття для захисту від вібрації. - C. 71-73.
  19. Попова О. С. Регулювання споживних властивостей епоксидних клейових композицій за допомогою вінілоксу. - C. 74-77.
  20. Попович Н. І., Беднарчук М. С. Новий напрям розвитку асортименту спортивного взуття. - C. 78-81.
  21. Шумський О. В. Теоретичні аспекти інформаційного забезпечення товарів. - C. 82-87.
  22. Гущак О. М. Вплив виду протравлювача та тривалості сонячного опромінення на зміну колористичних характеристик і світлостійкість вовняних тканин, пофарбованих екстрактом сухого листя черемхи. - C. 87-90.
  23. Товарознавство та експертиза харчових продуктів

  24. Родак О. Я. Дослідження дії природних добавок на стійкість спредів під час зберігання. - C. 91-95.
  25. Філь М. І. Сучасна оцінка споживних властивостей традиційних і нових фруктово-овочевих порошків. - C. 95-97.
  26. Давидович О. Я. Дослідження антиокислювального впливу природних добавок на збереження якості печива цукрового. - C. 97-101.
  27. Донцова І. В., Гірняк Л. І., Лебединець В. Т., Бодак М. П. Проблеми якості питного молока різних товаровиробників. - C. 102-107.
  28. Машта Н. О. Особливості моделювання комплексного показника якості плавлених сирних продуктів функціонального спрямування. - C. 108-112.
  29. Палько Н. С. Пісочні тістечка поліпшеного жирнокислотного складу. - C. 112-116.
  30. Погожих М. І., Одарченко Д. М., Даниленко Л. В., Одарченко М. С., Сподар К. В., Діденко О. В. Кріоскопічні дослідження плазми парникових та ґрунтових томатів. - C. 116-122.
  31. Стасюк Н. Г. Композиція рослинних олій як основа якісного морозива. - C. 123-126.
  32. Шестопал Г. С. Антиоксидантна здатність біологічно активних речовин плодів ягідних культур. - C. 127-131.
  33. Ярошевич Т. С., Ягелюк С. В. Вплив поліпшувачів на харчову цінність та якісні показники хлібобулочних виробів. - C. 132-134.
  34. Ковальчук М. П., Баб’як А. М., Гаврилишин В. В. Дослідження мікробіологічної безпечності солі. - C. 134-141.
  35. Гаврилишин В. В., Дацко Л. Я. Дослідження споживних властивостей та якості столових вин Каберне вітчизняних виробників. - C. 141-145.
  36. Микитин О. З. Оцінка екологічної безпечності біовогнезахисної композиції для деревини на основі карборансилоксану. - C. 146-149.
  37. Відомості про авторів. - C. 150-151.
2011
Вип. 12
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського