Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2018/20<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П., Кріль М. М. Полімерні пакувальні плівки спеціального призначення. - C. 5-11.
  4. Коструба А. М., Стецишин Ю. Б., Маєвська С. М. Про деякі можливості кількісного еліпсометричного експерименту для дослідження структури двомірних (2D) наноматеріалів. - C. 12-17.
  5. Попович Н., Беднарчук М., Лавінска К., Сервета В. Ринок шкіряного взуття (Повідомлення 2). - C. 18-28.
  6. Лисенко Н. В., Мартосенко М. Г. Товарознавча експертиза штанів чоловічих, що перебували в експлуатації. - C. 29-34.
  7. Сирохман І. В. Наукові досягнення щодо поліпшення технології і складу м'ясних продуктів. - C. 35-40.
  8. Притульська Н. В., Кошельник А. В. Асортиментна політика виробників спортивного харчування в Україні та світі. - C. 41-47.
  9. Лозова Т. М. Оптимізація споживних властивостей та управління якістю інноваційних харчових продуктів. - C. 48-52.
  10. Заморська І. Л. Застосування функції бажаності Харінгтона для комплексної оцінки якості ягід суниці садової. - C. 53-56.
  11. Бабій О. В., Бондаренко Є. В., Івченко Д. С. Аналіз та перспективи розвитку ринку соків і сокової продукції. - C. 57-62.
  12. Гирка О. І., Бодак М. П. Сучасні технології збереження харчових продуктів. - C. 63-66.
  13. Заверуха О. М., Скоробогатий Я. П. Антиоксидантне і інгібіторне регулювання аскорбіновою кислотою утворення супероксид йон-радикалу. - C. 67-71.
  14. Лебединець В. Т., Буряченко Л. Ю. Вітамінний склад овочевих консервів з морськими водоростями. - C. 72-76.
  15. Палько Н. С. Технологія пісочних тістечок із білковими збагачувачами. - C. 77-82.
  16. Полотай Б. Я. Особливості харчових барвників для кондитерських виробів. - C. 83-87.
  17. Галик І. С., Ніколайчук Л. Г., Семак Б. Д. Використання компетентнісного підходу при контекстному навчанні товарознавців у закладах вищої освіти – основний резерв підвищення якості їх підготовки. - C. 88-93.
  18. Донцова І. В., Гаврилишин В. В. Стан та проблеми розвитку квітникарства в Україні. - C. 94-98.
  19. Давидович О. Я. Стан та тенденції українського ринку інтелектуальної власності. - C. 99-106.
  20. Коваль М. Н. Сучасні підходи до вирішення питань відповідності проектування та контенту готелів нормативним вимогам. - C. 107-112.
2018
Вип. 20
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського