Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69765:техн.н./2020/24<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Львівського торговельно-економічного університету
: зб. наук. пр. .- Львів. Технічні науки
Herald of Lviv university of trade and economics. Technical sciences

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Доманцевич Н. І., Яцишин Б. П., Василишин Л. Вплив факторів старіння на властивості поліетиленових плівок пакувального призначення. - C. 5-13.
  4. Доманцевич Н. І. Характеристика сучасних присадок, добавок та додатків до моторних палив. - C. 14-18.
  5. Лозова Т. М. Наукові дослідження оптимізації мінерального складу кондитерських виробів. - C. 19-25.
  6. Мережко Н. В., Ткачук В. В. Ефективність виробництва високооктанового бензину та дизельного палива з біодобавками. - C. 26-34.
  7. Ніколайчук Л. Г., Галик І. С., Семак Б. Д. Товарознавство нанотекстилю й одягу: проблеми та рішення. - C. 35-41.
  8. Ощипок І. М. Сучасні підходи до розробки високотехнологічних машин для подрібнення м’яса. - C. 42-49.
  9. Пушкар Г. О., Галик І. С., Семак Б. Д. Обгрунтування доцільності формування в Україні окремого ринку нанотекстилю та вдосконалення методів оцінки ефективності його функціонування. - C. 50-57.
  10. Решетило Л. І. Мікробіологічна безпека харчових продуктів: плісеневі гриби та ризики отруєння їх токсинами. - C. 58-65.
  11. Самойленко А. А., Юдічева О. П. Якість зефіру біло-рожевого українського виробництва. - C. 66-74.
  12. Ланиця І. Ф. Розробка рецептури посічених напівфабрикатів з борошном амаранту та оцінювання їх товарознавчих властивостей. - C. 75-79.
  13. Ткаченко А. С., Губа Л. М. Дослідження змін показників якості та безпечності печива органічного у процесі зберігання. - C. 80-85.
2020
Вип. 24
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського