Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2014/20/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Автоматизація

  3. Лобок О. П., Гончаренко Б. М. Використання теоретико-ігрового підходу в задачах синтезу оптимальних робастних регулято-рів для об’єктів, що функціонують в умовах невизначеності. - C. 8-16.
  4. Булій Ю. В., Бєляєв Ю. Б., Шиян П. Л., Ельперін І. В., Куц А. М. Керування циклами ректифікації за допомогою механотронних підсистем на основі пневмоелектроавтоматики. - C. 17-23.
  5. Пупена О. М., Сідлецький В. М. Розробка систем віддаленої диспетчеризації з використанням мережі Іnternet. - C. 24-33.
  6. Безпека харчових продуктів

  7. Бугера А. Ю. Використання основних принципів системи НАССР як методу аналізу ризиків при проведенні валідації процесу виробництва твердої форми готовоголікарського засобу. - C. 34-41.
  8. Біотехнологія, мікробіологія

  9. Гусятинська Н. А., Тетеріна С. М. Аналіз ефективності дії дезінфектантів щодо мікроорганізмів – активних збудників кагатної гнилі. - C. 42-50.
  10. Економіка і соціальний розввиток

  11. Шваб Л. І. Роль освіти у формуванні і розвитку трудового потенціалу суб'єктів господарювання. - C. 51-58.
  12. Медведєв М. Г., Романенко В. М. Оптимізація контролю якості з використанням інформаційних технологій. - C. 59-64.
  13. Пєтухова О. М., Чорноштан Г. Г., Волосова В. О. Економічна діагностика як засіб удосконалення корпоративних відносин. - C. 65-70.
  14. Боремський А. С. Проблемні питання розвитку виноградно-виноробної галузі України і шляхи їх вирішення. - C. 71-75.
  15. Струніна Л. В., Струнін В. В. Структурні особливості розвитку інноваційної активності українських підприємств. - C. 76-84.
  16. Менеджмент і стратегічне управління

  17. Лепьохіна І. О. Сучасні методичні підходи до мотивації персоналу на підприємствах машинобудування Запорізького регіону. - C. 85-90.
  18. Ніценко В. С. Сировинне забезпечення виробництва олії рослинної в умовах вертикальної інтеграції. - C. 91-97.
  19. Тоболін О. В. Використання сучасних інформаційних технологій для підвищення продуктивності виробництва. - C. 98-106.
  20. Кузьмук А. М. Стратегічне планування і роль стратегії в діяльності підприємства. - C. 107-114.
  21. Пономаренко Т. М. Ефект, ефективність і результативність діяльності підприємства. - C. 115-122.
  22. Охорона праці і цивільний захист

  23. Євтушенко О. В. Аналітичне дослідження виробничого травматизму на м’ясопереробних підприємствах України. - C. 123-132.
  24. Процеси і апарати харчових виробництв

  25. Гапонюк І. І. Прикладні дослідження уточненої моделі внутрішньокапілярної дифузії вологи. - C. 133-144.
  26. Сучасні засоби навчання

  27. Jurėnienė V., Domarkaitė R. Construction of musik festivаls identity under the conditions of globalization. - C. 145-150.
  28. Пушанко М. М., Пономаренко В. В., Люлька Д. М. Досвід виконання курсового проектування студентами-спеціалістами напряму навчання 7.05050313 (7.090221) "Обладнання переробних і харчових виробництв". - C. 151-156.
  29. Тепло- і енергопостачання

  30. Maзуренко O. O., Самсонов В. В. Діагностика і управління розвитком теплових дефектів діючого турбогенератора. - C. 157-169.
  31. Бандура В. М., Бережнюк Д. П. Енергоаудит як засіб енергоощадження в технологіях переробки олієвмісних культур. - C. 170-174.
  32. ФІінанси, облік і аудит

  33. Чернелевський Л. М., Момот Л. В. Основні напрямки удосконалення і модернізації бухгалтерського обліку в бюджетних установах. - C. 175-182.
  34. Харчова хімія

  35. Королюк Т. А., Усатюк С. І., Носенко Т. Т., Гулевата М. А., Задкова О. С. Інгібування радикального окиснення жирних кислот антиоксидантами. - C. 183-188.
  36. Харчові технології

  37. Бажай-Жежерун С. А. Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці. - C. 189-196.
  38. Литвяк В., Жакова К., Оспанкулова Г., Поздняков В. Обогащение творожных изделий крахмалосодержащим сырьем. - C. 197-205.
  39. Сімахіна Г. О., Солодко Л. М. Дослідження надземної частини буряків як джерела харчового протеїну. - C. 206-213.
  40. Рашевська Т. А., Ковтун Ю. А. Полікомпотентна масляна паста з комплексом рослинних добавок гепатопротекторного призначення. - C. 214-222.
  41. Чепель Н. В., Костенко Ю. А., Кушнір Т. В. Дослідження впливу ароматичних речовин різних органічних класів на подовження терміну зберігання солодковершкового масла. - C. 223-232.
  42. Осейко М. І., Голодна О. В. Нанотехнології: технологічні аспекти гідрування олієжирової сировини. - C. 232-239.
  43. До відома авторів. - C. 240 .
2014
Т. 20
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського