Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Автоматизація

  3. Сікірда Ю. В., Шмельова Т. Ф., Бєляєв Ю. Б. Система діагностики емоційного стану людини-оператора аеронавігаційної системи. - C. 7-14.
  4. Романюк О. В., Трегуб В. Г. Порівняльна оцінка нелінійних і нейромережних регуляторів при випадкових збуреннях. - C. 15-24.
  5. Безпека харчових продуктів

  6. Сковоринська О. І., Грегірчак Н. М. Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів. - C. 25-30.
  7. Біотехнологія, мікробіологія

  8. Старовойтова С. О., Орябінська Л. Б., Лубенець В. І. Вивчення впливу антимікотику Есулану на ліпідний склад і функції цитоплазматичної мембрани дріжджів Candida tropicalis. - C. 31-37.
  9. Кухтин М. Д., Покотило О. С., Перкій Ю. Б., Горюк Ю. В. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока. - C. 38-44.
  10. Економіка і соціальний розвиток

  11. Драган О. І., Лозовська Н. М. Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості. - C. 45-51.
  12. Буковинська М. П., Куксов О. О. Соціальна звітність як засіб дотримання стандартів корпоративної соціальної відповідальності. - C. 52-61.
  13. Пилипенко О. Є. Перспективи розвитку експорту продукції сільського господарства і промисловості України на початку ХХІ століття. - C. 62-71.
  14. Ємцев В. І., Ємцева І. В. Напрями реформування молочного підкомплексу АПК України в умовах його адаптації до вимог конкурентоформуючого середовища ринку ЄС. - C. 72-82.
  15. Удворгелі К. Є. Теоретичні аспекти визначення поняття "стратегія". - C. 83-90.
  16. Луцяк В. В. Нормативно-правова база регулювання діяльності малого підприємства. - C. 91-99.
  17. Олещенко Л. М. Математичні методи вибору оптимальних шляхів маршрутів для транспортних взаємодій у регіоні. - C. 100-104.
  18. П’янкова О. В. Інноваційний розвиток України в умовах корупційного ризику. - C. 105-114.
  19. Менеджмент і стратегічне управління

  20. Майстренко А. С., Гладка М. В. Вибір системи управління проектами для виробничих підприємств. - C. 115-121.
  21. Корж Н. В. Управління фінансовим капіталом корпорації. - C. 122-132.
  22. Шутюк В. В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів. - C. 133-140.
  23. Піддубний В. А., Коваль О. В. Гідродинамічні характеристики газорідинних середовищ. - C. 141-148.
  24. Люлька О. М., Люлька Д. М., Мирончук В. Г., Пушанко М. М. Аналіз роботи промислових екстракторів на буряковій стружці різних профілів. - C. 149-155.
  25. Сучасні методи навчання

  26. Mаруженко O. В., Білоусов В. П., Січкар Т. Г., Лазаренко М. В., Баглюк С. В. Навчально-науковий комплекс для розпізнавання запа¬хів "Ультраніс". - C. 156-161.
  27. Чернелевський Л. М., Темчишина Ю. Л. Потенціал дистанційного навчання в підготовці майбутніх фахівців економічного профілю. - C. 162-168.
  28. Тепло- і енергопостачання

  29. Засядько П. Я., Прядко М. О., Засядько Я. І. Аналіз, розробка і валідація спектральних радіаційних моделей при 3-D моделюванні горіння природного газу. - C. 169-182.
  30. Бржезицький В. О., Десятов О. М., Маслюченко І. М., Анохін Ю. Л. Аналітичне дослідження режимів напруги високовольтного каскадно¬го генератора з нелінійним навантаженням. - C. 183-191.
  31. Харчова хімія

  32. Полумбрик М. О., Совко М. С., Омельченко Х. В., Колотуша Т. П. Проантиоксидантна система організму людини, оксидативний стрес, його наслідки і шляхи подолання. II. Механізм дії природних та синтетичних антиоксидантів і ліків. - C. 192-202.
  33. Осокіна Н. М., Василишина О. В. Якість плодів вишні за різних способів заморожування. - C. 203-208.
  34. Українець А. І., Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців. - C. 209-215.
  35. Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Зміни показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса і кукурудзи під час зберігання. - C. 216-220.
  36. Прісс О. П., Кулик А. С. Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів. - C. 221-227.
  37. Карпутіна Д. Д., Олійник С. І., Тетеріна С. М., Карпутіна М. В., Короленко А. В. Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення. - C. 228-235.
  38. Попова Н. В., Токар А. Ю., Миронюк С. С. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана. - C. 236-242.
  39. Хімічні науки

  40. Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм’якшеної води. - C. 243-255.
  41. До відома авторів. - C. 256.
2015
Т. 21
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського