![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул, зміст.
Автоматизація
- Сікірда Ю. В., Шмельова Т. Ф., Бєляєв Ю. Б. Система діагностики емоційного стану людини-оператора аеронавігаційної системи. - C. 7-14.
- Романюк О. В., Трегуб В. Г. Порівняльна оцінка нелінійних і нейромережних регуляторів при випадкових збуреннях. - C. 15-24.
Безпека харчових продуктів
- Сковоринська О. І., Грегірчак Н. М. Розробка плану HACCP для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів. - C. 25-30.
Біотехнологія, мікробіологія
- Старовойтова С. О., Орябінська Л. Б., Лубенець В. І. Вивчення впливу антимікотику Есулану на ліпідний склад і функції цитоплазматичної мембрани дріжджів Candida tropicalis. - C. 31-37.
- Кухтин М. Д., Покотило О. С., Перкій Ю. Б., Горюк Ю. В. Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока. - C. 38-44.
Економіка і соціальний розвиток
- Драган О. І., Лозовська Н. М. Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості. - C. 45-51.
- Буковинська М. П., Куксов О. О. Соціальна звітність як засіб дотримання стандартів корпоративної соціальної відповідальності. - C. 52-61.
- Пилипенко О. Є. Перспективи розвитку експорту продукції сільського господарства і промисловості України на початку ХХІ століття. - C. 62-71.
- Ємцев В. І., Ємцева І. В. Напрями реформування молочного підкомплексу АПК України в умовах його адаптації до вимог конкурентоформуючого середовища ринку ЄС. - C. 72-82.
- Удворгелі К. Є. Теоретичні аспекти визначення поняття "стратегія". - C. 83-90.
- Луцяк В. В. Нормативно-правова база регулювання діяльності малого підприємства. - C. 91-99.
- Олещенко Л. М. Математичні методи вибору оптимальних шляхів маршрутів для транспортних взаємодій у регіоні. - C. 100-104.
- П’янкова О. В. Інноваційний розвиток України в умовах корупційного ризику. - C. 105-114.
Менеджмент і стратегічне управління
- Майстренко А. С., Гладка М. В. Вибір системи управління проектами для виробничих підприємств. - C. 115-121.
- Корж Н. В. Управління фінансовим капіталом корпорації. - C. 122-132.
- Шутюк В. В. Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів. - C. 133-140.
- Піддубний В. А., Коваль О. В. Гідродинамічні характеристики газорідинних середовищ. - C. 141-148.
- Люлька О. М., Люлька Д. М., Мирончук В. Г., Пушанко М. М. Аналіз роботи промислових екстракторів на буряковій стружці різних профілів. - C. 149-155.
Сучасні методи навчання
- Mаруженко O. В., Білоусов В. П., Січкар Т. Г., Лазаренко М. В., Баглюк С. В. Навчально-науковий комплекс для розпізнавання запа¬хів "Ультраніс". - C. 156-161.
- Чернелевський Л. М., Темчишина Ю. Л. Потенціал дистанційного навчання в підготовці майбутніх фахівців економічного профілю. - C. 162-168.
Тепло- і енергопостачання
- Засядько П. Я., Прядко М. О., Засядько Я. І. Аналіз, розробка і валідація спектральних радіаційних моделей при 3-D моделюванні горіння природного газу. - C. 169-182.
- Бржезицький В. О., Десятов О. М., Маслюченко І. М., Анохін Ю. Л. Аналітичне дослідження режимів напруги високовольтного каскадно¬го генератора з нелінійним навантаженням. - C. 183-191.
Харчова хімія
- Полумбрик М. О., Совко М. С., Омельченко Х. В., Колотуша Т. П. Проантиоксидантна система організму людини, оксидативний стрес, його наслідки і шляхи подолання. II. Механізм дії природних та синтетичних антиоксидантів і ліків. - C. 192-202.
- Осокіна Н. М., Василишина О. В. Якість плодів вишні за різних способів заморожування. - C. 203-208.
- Українець А. І., Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців. - C. 209-215.
- Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Зміни показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса і кукурудзи під час зберігання. - C. 216-220.
- Прісс О. П., Кулик А. С. Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів. - C. 221-227.
- Карпутіна Д. Д., Олійник С. І., Тетеріна С. М., Карпутіна М. В., Короленко А. В. Оцінка якісних показників цукрового сорго сорту Нектарний і гібриду Медовий у технології ферментованих напоїв оздоровчого направлення. - C. 228-235.
- Попова Н. В., Токар А. Ю., Миронюк С. С. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана. - C. 236-242.
Хімічні науки
- Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм’якшеної води. - C. 243-255.
- До відома авторів. - C. 256.
| 2015 | Т. 21 | № 3
|
|
|
|