![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул, зміст.
- Сластин В. В., Самусева Е. С., Москальчук Л. В., Усатюк Е. М. Специфическое воздействие различных пищевых жирных кислот на состояние сердечно-сосудистой системы. - C. 7-16.
- Пирог Т. П., Антонюк Н. О., Панасюк К. В., Антонюк С. І. Деструкція комплексних з важкими металами нафтових забруднень за наявності поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii ІМВ В-7405. - C. 17-23.
- Старовойтова С. О., Орябінська Л. Б., Лубенець В. І. Вивчення потенційного механізму дії вітчизняного протигрибкового препарату Есулану. - C. 24-30.
- Буковинська М. П., Пономаренко Р. А. Соціальний аудит в оцінці корпоративної соціальної відповідальності.
- Медведєв М. Г., Романенко В. М. Визначення оптимальної стратегії контролю якості продукції. - C. 39-44.
- Луцяк В. В. Життєвий цикл малого виробничого підприємства. - C. 45-52.
- Захарченко О. В. Наукові основи сталого розвитку. - C. 53-59.
- Ніценко В. С. Методологія дослідження функціонування вертикально-інтегрованих структур агропродовольчої сфери. - C. 60-70.
- Fedulova I., Yakymchuk T. Ecological direction of investments in Ukrainian economy. - C. 71-80.
- Британська Н. А., Бойко В. О. Вплив факторів зовнішнього середовища на діяльність підприємств цукрової промисловості. - C. 81-90.
- Mostenska Т., Boiko I. Current state and trends in solid waste recycling in Ukraine. - C. 91-98.
- Коваленко О. В. Продовольча безпека в системі пріоритетів інноваційного розвитку. - C. 99-109.
- Ovcharuk V., Vovkodav N., Kryvets T., Ovcharuk І. Linear programming in Mathcad on the example of solving the transportation problem. - C. 110-117.
- Казаков О. О., Крачковський В. С. Методи оцінки ефективності управління фінансовими ресурсами підприємства: управлінський аспект. - C. 118-123.
- Кучеренко В. М. Маркетингові аспекти розвитку виноградно-виноробної галузі. - C. 124-130.
- Зав’ялов В. Л., Деканський В. Є., Лобок О. П., Мисюра Т. Г., Бодров В. С. Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини. - C. 131-136.
- Коваль А. О., Чагайда О. В. Енергетичні імпульси в середовищах бродильних апаратів. - C. 137-143.
- Карлаш Ю. В. Методологія оптимального розрахунку ферментера. - C. 144-148.
- Матко С. В., Мельник Л. М., Бессараб О. С. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом. - C. 149-153.
- Погорілий Т. М. Об’ємна геометрична модель парової бульбашки в системі комірок: кристали цукру–міжкристальні розчини сахарози–парова бульбашка. - C. 154-163.
- Самойчук К. О., Івженко А. О. Рівняння зміни площі прохідного перетину модулятора в пульсаційному апараті з вібруючим ротором. - C. 164-170.
- Світлик А. М., Прохоров О. М. Рушійна сила процесу абсорбції CO2 у воді при використанні капілярно-пористих пристроїв. - C. 171-177.
- Репіч Т. А. Роль соціальних мереж у просуванні освітніх послуг. - C. 178-185.
- Коваленко Ю.В., Коломієць А. А. Етапи і цілі навчання студентів другого курсу спеціальності "Туризм" англомовного монологічного мовлення на основі проектної методики. - C. 186-192.
- Маринченко В. О., Гивель М. М. Зміна концентрації летких домішок спирту при їх адсорбції мінеральними адсорбентами. - C. 193-197.
- Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою. - C. 198-205.
- Сукманов В. О., Маліч О. А., Дебелий В. Л. Дослідження реологічних показників яєчних омлетів тривалого терміну зберігання, вироблених з використанням високого тиску. - C. 206-217.
- Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Королюк К. Є. Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби сорту Голіковська. - C. 218-223.
- Пасічний В. М., Гередчук А. М., Мороз О. О., Ястреба Ю. А. Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів. - C. 224-230.
- Белінська К. О., Фалендиш Н. О. Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні. - C. 231-236.
- Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води. - C. 237-249.
- Костенко Є. Є., Бутенко О. М., Максименко О. В. Дослідження комплексоутворення іонів Cd(II) та Pb(II) зі стрептоцидом і стрептоміцином. - C. 250-255.
- До відома авторів. - C. 256.
| 2015 | Т. 21 | № 4
|
|
|
|