Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Сластин В. В., Самусева Е. С., Москальчук Л. В., Усатюк Е. М. Специфическое воздействие различных пищевых жирных кислот на состояние сердечно-сосудистой системы. - C. 7-16.
  3. Пирог Т. П., Антонюк Н. О., Панасюк К. В., Антонюк С. І. Деструкція комплексних з важкими металами нафтових забруднень за наявності поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii ІМВ В-7405. - C. 17-23.
  4. Старовойтова С. О., Орябінська Л. Б., Лубенець В. І. Вивчення потенційного механізму дії вітчизняного протигрибкового препарату Есулану. - C. 24-30.
  5. Буковинська М. П., Пономаренко Р. А. Соціальний аудит в оцінці корпоративної соціальної відповідальності.
  6. Медведєв М. Г., Романенко В. М. Визначення оптимальної стратегії контролю якості продукції. - C. 39-44.
  7. Луцяк В. В. Життєвий цикл малого виробничого підприємства. - C. 45-52.
  8. Захарченко О. В. Наукові основи сталого розвитку. - C. 53-59.
  9. Ніценко В. С. Методологія дослідження функціонування вертикально-інтегрованих структур агропродовольчої сфери. - C. 60-70.
  10. Fedulova I., Yakymchuk T. Ecological direction of investments in Ukrainian economy. - C. 71-80.
  11. Британська Н. А., Бойко В. О. Вплив факторів зовнішнього середовища на діяльність підприємств цукрової промисловості. - C. 81-90.
  12. Mostenska Т., Boiko I. Current state and trends in solid waste recycling in Ukraine. - C. 91-98.
  13. Коваленко О. В. Продовольча безпека в системі пріоритетів інноваційного розвитку. - C. 99-109.
  14. Ovcharuk V., Vovkodav N., Kryvets T., Ovcharuk І. Linear programming in Mathcad on the example of solving the transportation problem. - C. 110-117.
  15. Казаков О. О., Крачковський В. С. Методи оцінки ефективності управління фінансовими ресурсами підприємства: управлінський аспект. - C. 118-123.
  16. Кучеренко В. М. Маркетингові аспекти розвитку виноградно-виноробної галузі. - C. 124-130.
  17. Зав’ялов В. Л., Деканський В. Є., Лобок О. П., Мисюра Т. Г., Бодров В. С. Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини. - C. 131-136.
  18. Коваль А. О., Чагайда О. В. Енергетичні імпульси в середовищах бродильних апаратів. - C. 137-143.
  19. Карлаш Ю. В. Методологія оптимального розрахунку ферментера. - C. 144-148.
  20. Матко С. В., Мельник Л. М., Бессараб О. С. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом. - C. 149-153.
  21. Погорілий Т. М. Об’ємна геометрична модель парової бульбашки в системі комірок: кристали цукру–міжкристальні розчини сахарози–парова бульбашка. - C. 154-163.
  22. Самойчук К. О., Івженко А. О. Рівняння зміни площі прохідного перетину модулятора в пульсаційному апараті з вібруючим ротором. - C. 164-170.
  23. Світлик А. М., Прохоров О. М. Рушійна сила процесу абсорбції CO2 у воді при використанні капілярно-пористих пристроїв. - C. 171-177.
  24. Репіч Т. А. Роль соціальних мереж у просуванні освітніх послуг. - C. 178-185.
  25. Коваленко Ю.В., Коломієць А. А. Етапи і цілі навчання студентів другого курсу спеціальності "Туризм" англомовного монологічного мовлення на основі проектної методики. - C. 186-192.
  26. Маринченко В. О., Гивель М. М. Зміна концентрації летких домішок спирту при їх адсорбції мінеральними адсорбентами. - C. 193-197.
  27. Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою. - C. 198-205.
  28. Сукманов В. О., Маліч О. А., Дебелий В. Л. Дослідження реологічних показників яєчних омлетів тривалого терміну зберігання, вироблених з використанням високого тиску. - C. 206-217.
  29. Олійник С. Г., Запаренко Г. В., Королюк К. Є. Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби сорту Голіковська. - C. 218-223.
  30. Пасічний В. М., Гередчук А. М., Мороз О. О., Ястреба Ю. А. Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м’ясних і м’ясомістких продуктів. - C. 224-230.
  31. Белінська К. О., Фалендиш Н. О. Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні. - C. 231-236.
  32. Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води. - C. 237-249.
  33. Костенко Є. Є., Бутенко О. М., Максименко О. В. Дослідження комплексоутворення іонів Cd(II) та Pb(II) зі стрептоцидом і стрептоміцином. - C. 250-255.
  34. До відома авторів. - C. 256.
2015
Т. 21
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського