Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул, зміст.
Автоматизація
- Іващук В. В., Ладанюк А. П. Розробка і дослідження моделі сушіння молочних продуктів для задачі гарантованого управління регламентом. - C. 7-16.
Біотехнологія, мікробіологія
- Івахнюк М. О., Пирог Т. П. Вплив способу підготовки посівного матеріалу на синтез полісахариду етаполану на олієвмісних субстратах. - C. 17-21.
- Стабніков В. П. Вирощування водоростей для отримання біодизелю в модельному ставку, сконструйованому біотехнологічним осадженням карбонату кальцію. - C. 22-26.
Екологія і охорона навколишнього середовища
- Захарченко О. В. Наукові основи раціонального природокористування. - C. 27-31.
Економіка і соціальний розвиток
- Пилипенко О. Є. Проблема регулювання державного і приватного секторів економіки в сучасних зарубіжних теоріях. - C. 32-44.
- Мостенська Т. Л., Мостенська Т. Г., Ралко О. С. Створення робочих місць у "зеленій" економіці. - C. 45-56.
- Захарін С. В., Левчук Н. І., Романовська Т. І. Регулювання розвитку агропромислового комплексу: регіональний рівень. - C. 57-67.
- Кучеренко В. М. Формування інтегрованої організаційної структури маркетингової діяльності виноградно-виноробної галузі. - C. 68-75.
- Замрига А. В. Формування інноваційної інфраструктури розвитку інноваційних процесів в аграрному секторі. - C. 76-81.
Менеджмент і стратегічне управління
- Ткачук С. В., Стахурська С. А. Інтелектуальна діяльність у контексті подвійної природи інтелектуальної власності. - C. 82-90.
- Лисиціна І. Ю. Застосування системи Performance Management для оцінки персоналу організації. - C. 91-98.
- Розумей С. Б. Ринок пива і системи розподілу з урахуванням тенденцій, що склалися. - C. 99-107.
- Ємцев В. І., Ємцева І. В. Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств. - C. 108-118.
- Боковець В. В. Проблеми корпоративного управління. - C. 119-124.
Охорона праці
- Володченкова Н. В. Метод розрахунку системи очищення повітря виробничих приміщень харчових підприємств. - C. 125-133.
Процеси і апарати харчових виробництв
- Погорілий Т. М. Об’ємна геометрична модель системи комірок: кристали цукру–міжкристальні розчини сахарози–парова бульбашка. - C. 134-140.
- Эбиэнфа П. Д., Груданов В. Я., Поздняков В. М., Ермаков А. И. Интенсификация процесса обжарки солода. - C. 141-150.
- Хваста М. М. Взаємозв’язки між енергетичними і матеріальними потоками в системах транспортування вантажів. - C. 151-157.
Сучасні методи навчання
- Гаращук О. В. Зближення вищої освіти України з міжнародними стандартами. - C. 158-168.
Тепло- і енергопостачання
- Шестеренко В. Є., Ізволенський І. Є. Компенсація реактивної потужності як ефективний засіб зниження втрат електроенергії. - C. 169-178.
Харчові технології
- Гревцева Н. В., Набоков Д. О. Дослідження механізму взаємодії овочевих кріопаст з компонентами макаронного тіста. - C. 179-184.
- Осокіна Н. М., Любич В. В., Возіян В. В. Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту. - C. 185-190.
- Ковбасюк Л. М., Іщенко Т. І., Гавриш А. В., Арпуль О. В. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства. - C. 191-199.
- Кравченко М. Ф., Романовська О. Л., Борук С. Д. Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров’я". - C. 200-205.
- Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М., Масліков М. О. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості. - C. 206-210.
- Дейниченко Л. Г., Ренке К. Г. Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців Збройних Сил України. - C. 211-218.
- Бабич І. М., Куц А. М., Полешко Н. В. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні. - C. 219-224.
- Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні. - C. 225-231.
- Павлюченко О. С., Лазоренко Н. П., Григоренко І. А. Виробництво італійського печива біскоті для хворих на цукровий діабет. - C. 232-236.
- Українець А. І., Олішевський В. В., Пушанко Н. М., Ляпіна К. В., Маринін А. І. Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію. - C. 237-243.
Хімічні науки
- Костенко Є. Є., Бутенко О. М., Максименко О. В. Дослідження комплексоутворення іонів Cu(II), Pb(II), Cd(II), Fe(III) з анальгіном. - C. 244-249.
- Майборода О. І., Сімурова Н. В., Ковальова С. О., Хільченко М. О. Синтез нових 5-амідо- і 5-(сульфонамідо)ізохінолінів. - C. 250-255.
- До відома авторів. - C. 256.
| 2015 | Т. 21 | № 5
|
|
|
|