Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Ладанюк А. П., Кишенько В. Д., Школьна О. В. Управління випарною установкою в умовах невизначеності: інтелектуалізація прикладних функцій. - C. 7-15.
- Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Савіцька Н. М. Мінімаксне управління в лінійних динамічних системах із розподіленими параметрами. - C. 16-26.
- Чорна А. І., Арсеньєва Л. Ю., Шульга О. С. Сучасний стан і перспективи розроблення нових видів пакування для хлібобулочних виробів. - C. 27-34.
- Никитюк Л. В., Пирог Т. П. Вплив умов культивування на антиадгезивні властивості поверхнево активних речовин Nocardia vaccinii IMB B-7405. - C. 35-40.
- Скопенко Н. С., Мостенська Т. Г. Забезпечення продовольчої безпеки через реалізацію концепції соціально-етичного маркетингу. - C. 41-47.
- Керанчук Т. Л. Актуальні проблеми підприємств молочної галузі України. - C. 48-53.
- Британська Н. Н. Факторний аналіз ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості України. - C. 54-62.
- Кавецький В. Є., Білан Ю. В. Особливості впливу соціально-економічних чинників на професійне самовизначення молоді. - C. 63-71.
- Мостенська Т. Л., Кудіна В. В. Побудова вертикальних організаційних структур при створенні об’єднань підприємств. - C. 72-79.
- Пашкова Е. С. Рынок детского питания: сущность, значение, особенности. - C. 80-92.
- Ємцев В. І., Ємцева Г. Ф. Ключові суперечності процесу ціноутворення на вітчизняному ринку цукру. - C. 93-99.
- М’якшило О. М., Харкянен О. В., Грибков С. В. Моделювання процесу моніторингу і планування собівартості продукції багатономенклатурного харчового підприємства. - C. 100-108.
- Бреус Н. М., Маноха Л. Ю., Поліщук Г. Є. Обґрунтування доцільності створення гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення. - C. 109-116.
- Драган О. І. Сучасні технології управління і використання персоналу. - C. 117-125.
- Кравець С. В. Концепція маркетингу в системі управління підприємством. - C. 126-131.
- Боковець В. В. Корпоративні конфлікти: визначення, типологія і механізми управління. - C. 132-139.
- Марценюк О. С., Чернелевський І. В., Зав’ялов В. Л. Інтенсифікація екстрагування за допомогою циклічного віджиму рослинної сировини. - C. 140-146.
- Роман Т. О., Мазуренко О. Г., Кубайчук О. О., Вовкодав Н. І. Моделювання процесу сушіння ніжок печериці. - C. 147-153.
- Цибульский Л. Ю., Кузьмичєв А. І., Мисюра Т. Г. Отримання і обробка мікро- і нанорозмірних матеріалів індукційним нагрівом. - C. 154-166.
- Федорова Д. В., Кузьменко Ю. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів. - C. 167-181.
- Силка І. М. Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил України. - C. 182-188.
- Хацкевич Ю. М., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А., Борисова А. О. Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби. - C. 189-196.
- Гойко І. Ю., Сімахіна Г. О., Стеценко Н. О. Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців. - C. 197-203.
- Дубініна А. А., Ленерт С. О., Попова Т. М. Дослідження стероїдного комплексу крупи з гречки різних сортів. - C. 204-210.
- Кочубей-Литвиненко О. В., Білик О. А. Збагачена мінеральними речовинами молочна сироватка як перспективний поліпшувач якості хліба. - C. 211-219.
- Бондарєва В. Й., Манк В. В., Мірошников О. М. Виділення ліпосом з фосфоліпідного спиртового екстракту фолікулярних яєць курей і визначення їх характеристик. - C. 220-225.
- Зінченко І. М., Ковбаса В. М., Терлецька В. А. Розроблення раціональних режимів термічного оброблення зернових продуктів у технології сухих сніданків для військовослужбовців. - C. 226-231.
- Дмитрук Є. А., Любич В. В., Новіков В. В. Фракційний склад і деякі фізичні характеристики нерухомого шару зерна тритикале. - C. 232-236.
- Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2015 рік. - C. 237-251.
- До відома авторів. - C. 252.
| 2015 | Т. 21 | № 6
|
|
|
|