Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2015/21/6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ладанюк А. П., Кишенько В. Д., Школьна О. В. Управління випарною установкою в умовах невизначеності: інтелектуалізація прикладних функцій. - C. 7-15.
  4. Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Савіцька Н. М. Мінімаксне управління в лінійних динамічних системах із розподіленими параметрами. - C. 16-26.
  5. Чорна А. І., Арсеньєва Л. Ю., Шульга О. С. Сучасний стан і перспективи розроблення нових видів пакування для хлібобулочних виробів. - C. 27-34.
  6. Никитюк Л. В., Пирог Т. П. Вплив умов культивування на антиадгезивні властивості поверхнево активних речовин Nocardia vaccinii IMB B-7405. - C. 35-40.
  7. Скопенко Н. С., Мостенська Т. Г. Забезпечення продовольчої безпеки через реалізацію концепції соціально-етичного маркетингу. - C. 41-47.
  8. Керанчук Т. Л. Актуальні проблеми підприємств молочної галузі України. - C. 48-53.
  9. Британська Н. Н. Факторний аналіз ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості України. - C. 54-62.
  10. Кавецький В. Є., Білан Ю. В. Особливості впливу соціально-економічних чинників на професійне самовизначення молоді. - C. 63-71.
  11. Мостенська Т. Л., Кудіна В. В. Побудова вертикальних організаційних структур при створенні об’єднань підприємств. - C. 72-79.
  12. Пашкова Е. С. Рынок детского питания: сущность, значение, особенности. - C. 80-92.
  13. Ємцев В. І., Ємцева Г. Ф. Ключові суперечності процесу ціноутворення на вітчизняному ринку цукру. - C. 93-99.
  14. М’якшило О. М., Харкянен О. В., Грибков С. В. Моделювання процесу моніторингу і планування собівартості продукції багатономенклатурного харчового підприємства. - C. 100-108.
  15. Бреус Н. М., Маноха Л. Ю., Поліщук Г. Є. Обґрунтування доцільності створення гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначення. - C. 109-116.
  16. Драган О. І. Сучасні технології управління і використання персоналу. - C. 117-125.
  17. Кравець С. В. Концепція маркетингу в системі управління підприємством. - C. 126-131.
  18. Боковець В. В. Корпоративні конфлікти: визначення, типологія і механізми управління. - C. 132-139.
  19. Марценюк О. С., Чернелевський І. В., Зав’ялов В. Л. Інтенсифікація екстрагування за допомогою циклічного віджиму рослинної сировини. - C. 140-146.
  20. Роман Т. О., Мазуренко О. Г., Кубайчук О. О., Вовкодав Н. І. Моделювання процесу сушіння ніжок печериці. - C. 147-153.
  21. Цибульский Л. Ю., Кузьмичєв А. І., Мисюра Т. Г. Отримання і обробка мікро- і нанорозмірних матеріалів індукційним нагрівом. - C. 154-166.
  22. Федорова Д. В., Кузьменко Ю. В. Технологічні аспекти комплексного використання бичка азовського замороженого у виробництві рибо-рослинних напівфабрикатів. - C. 167-181.
  23. Силка І. М. Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил України. - C. 182-188.
  24. Хацкевич Ю. М., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А., Борисова А. О. Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби. - C. 189-196.
  25. Гойко І. Ю., Сімахіна Г. О., Стеценко Н. О. Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців. - C. 197-203.
  26. Дубініна А. А., Ленерт С. О., Попова Т. М. Дослідження стероїдного комплексу крупи з гречки різних сортів. - C. 204-210.
  27. Кочубей-Литвиненко О. В., Білик О. А. Збагачена мінеральними речовинами молочна сироватка як перспективний поліпшувач якості хліба. - C. 211-219.
  28. Бондарєва В. Й., Манк В. В., Мірошников О. М. Виділення ліпосом з фосфоліпідного спиртового екстракту фолікулярних яєць курей і визначення їх характеристик. - C. 220-225.
  29. Зінченко І. М., Ковбаса В. М., Терлецька В. А. Розроблення раціональних режимів термічного оброблення зернових продуктів у технології сухих сніданків для військовослужбовців. - C. 226-231.
  30. Дмитрук Є. А., Любич В. В., Новіков В. В. Фракційний склад і деякі фізичні характеристики нерухомого шару зерна тритикале. - C. 232-236.
  31. Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2015 рік. - C. 237-251.
  32. До відома авторів. - C. 252.
2015
Т. 21
№ 6
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського