Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2016/22/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Автоматизація та інформаційні технології
- Сідлецький В. М., Ельперін І. В., Полупан В. В. Аналіз невимірюваних параметрів на рівні розподіленого керування для автоматизованої системи, об’єктів і комплексів харчової промисловості. - C. 7-15.
- Шевченко Я. О., Мошенський А. О. Удосконалення мережевих компонент тонкого клієнта. - C. 16-24.
- Ладанюк А. П., Іващук В. В., Бойко Р. О., Савчук О. В. Методи ситуаційного керування багатоасортиментним виробництвом. - C. 25-30.
- Савенко І. В., Андрейко Д. В., Пирог Т. П. Антимікробна дія поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 на деякі умовно патогенні бактерії. - C. 31-37.
- Яблонська К. М., Косоголова Л. О., Романова З. М. Інтенсифікація процесів отримання біологічно активних речовин з кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.). - C. 38-44.
- Зінченко О. А., Шкотова Л. В., Курбатов А. Л., Карбовська Н. В. Створення біосенсора на основі іммобілізованої бутирилхолінестерази і рН-чутливих польових транзисторів для визначення L-карнітину. - C. 45-54.
Економіка і соціальний розвиток
- Тур О. В. Ринкова стійкість підприємства в сучасній економічній науці. - C. 55-63.
- Чугаєва Н. Ю. Роль психології у забезпеченні еногастрономічного туризму. - C. 64-71.
- Пилипенко О. Є. Економічний розвиток України в період незалежності: здобутки, проблеми, перспективи. - C. 72-81.
- Ралко О. С. Перспективи розвитку експорту продукції молокопереробних підприємств України. - C. 82-90.
- Шевченко Л. О. Інноваційний розвиток підприємств спиртової промисловості. - C. 91-102.
- Басюк Д. І., Бабич І. М., Білько М. В. Тенденції розвитку виноградарсько-виноробної галузі України. - C. 103-112.
- Мостенська Т. Л., Кундєєва Г. О. Харчування як складова продовольчої безпеки. - C. 113-122.
Менеджмент і стратегічне управління
- Кулініч О. А., Ковальова Я. Г. Логістіка інформаційних потоків торговельного підприємства. - C. 123-131.
- Тарасюк Г. М., Протасова Л. В. Оцінка розвитку підприємства: теоретико-методичні і евристичні аспекти. - C. 132-139.
Охорона праці і цивільний захист
- Кружилко О. Є., Богданова О. В. Алгоритм підготовки управлінських рішень на основі комбінованого методу оцінки ризику виробничого травматизму. - C. 140-149.
- Петренко В. П., Прядко М. О., Рябчук О. М. Товщина плівки в низхідних кільцевих потоках з міжфазовою взаємодією. - C. 150-156.
- Долинский А. А., Конык А. В., Радченко Н. Л. Влияние мгновенного сброса давления на свойства воды. высокочастотные гидродинамические колебания. - C. 157-165.
Тепло- і енергопостачання
- Бржезицький В. О., Гаран Я. О., Лапоша М. Ю., Маслюченко І. М. Олександренко С. І. Випробування високовольтних ізоляторів на допустимий рівень радіоперешкод. - C. 166-175.
Фізико-математичні науки
- Мартиненко М. А. Знаходження гармонічного поля в просторі за його заданим потоком на сферичному сегменті. - C. 176-182.
- Король А. М., Вишняк В. В., Літвинчук С. І., Гуцало І. В. Вплив швидкості Фермі на коефі¬цієнт трансмісії квазіелектронів Дірака-Вейля в однобар’єрній графеновій структурі. - C. 183-189.
- Зінченко Т. В. Розрахунок нелінійних функцій регресії другого порядку при центральному композиційному ротатабельному плануванні експерименту з довільною кількістю факторів. - C. 190-197.
Харчові технології
- Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Отримання заморожених напівфабрикатів дикорослих ягід зі щільною покривною тканиною. - C. 198-205.
- Радзиевская И. Г., Мельник О. П. Исследование окислительной деструкции растительных масел разной степени насыщенности в присутствиии токоферола. - C. 206-216.
- Манк В. В., Полонська Т. А. Склад композицій рослинних олій для косметичних засобів. - C. 217-223.
- Попова Н. В., Ткаченко В. В. Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою. - C. 224-230.
- Роман Т. О., Єщенко О. А., Іванченко М. Г., Мазуренко О. Г. Дослідження відмінностей теплових і хімічних властивостей шапинки й ніжки шампіньйона. - C. 231-238.
- Донг Н. Ф., Олійник С. І., Прибильський В. Л. Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. - C. 239-245.
- Ковтун Ю. А. Дисперсність плазми масляної пасти з комплексом нутрієнтів, що воло¬діють гепатопротекторними властивостями. - C. 246-251.
- До відома авторів. - C. 252.
| 2016 | Т. 22 | № 3
|
|
|
|