![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2016/22/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Іващук В. В., Ладанюк А. П. Забезпечення стійких розв’язків у задачах керування інерційними багатопараметричними об’єктами. - C. 7-14.
- Брацький В. О., М’якшило О. М. Дослідження особливостей застосування реляційних і нереляційних баз даних на прикладі SQL Server та MongoDB. - C. 15-24.
- Пирог Т. П., Никитюк Л. В., Тимошук К. В. Вплив тривалості культивування на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Nocardia vaccinii IMB B-7405. - C. 25-32.
- Пенчук Ю. М. Сапропелеві поклади придніпровської зони Переяслав-Хмельницького району. - C. 33-39.
- Мелентьєва О. В. Застосування АВС-методу для аналізу витрат логістичного бізнес-процесу. - C. 40-46.
- Omelchenko K. Green economy as a way for solving environmental problems. - C. 47-51.
- Негода О. А. Стан вторинного ринку земель сільськогосподарського призначення при дії мораторію на їх відчуження. - C. 52-60.
- Кірпічонок Д. І. Аналіз технічного регулювання кондитерської галузі в Україні. - C. 61-67.
- Еш С. М., Галицька Я. В. Факторингове фінансування на вітчизняному ринку фінансових послуг. - C. 68-75.
- Головань О. О., Олійник О. М., Маркова С. В., Корнієнко А. І. Адаптація механізму оцінки лояльності клієнтів у контексті забезпечення ринкових позицій підприємства. - C. 76-84.
- Кудіна В. В. Процедура оптимізації організаційної структури підприємства. - C. 85-95.
- Мостенська Т. Г. Процедура управління економічними ризиками. - C. 96-105.
- Колос І. В. Дуальна природа втрат промислового підприємства в контексті ощадливості. - C. 106-112.
- Євтушенко О. В., Сірик А. О. Побудова моделі інтелектуального агента для інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості. - C. 113-119.
- Беседа С. Д., Литовченко І. М. Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини. - C. 120-125.
- Долінський А. А., Коник А. В., Радченко Н. Л., Целень Б. Я. Вплив адіабатичного закипання на властивості води. - C. 126-133.
- Погорілий Т. М. Регресійні рівняння для визначення чистоти Ч і сухих речовин СР міжкристального розчину сахарози при уварюванні цукрового утфелю. - C. 134-149.
- Марценюк О. С. Застосування періодичних збурень для інтенсифікації масообміну при плівковій течії. - C. 150-160.
- Рачок В. В., Теличкун Ю. С., Теличкун В. І., Янакієв Ц., Стефанов С., Симітчієв А. Вплив температури формувальної поверхні матриці екструдера на якість готових виробів. - C. 161-170.
- Турчун О. В., Мірошник В. О., Мельник Л. М., Матко С. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом. - C. 171-175.
- Подковко О. А. Обґрунтування технологічних режимів виробництва нових видів масляної пасти. - C. 176-182.
- Устименко І. М., Бреус Н. М., Поліщук Г. Є. Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктів. - C. 183-188.
- Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. Перспективи використання портулаку городнього для отримання оздоровчих продуктів. - C. 189-194.
- Дорохович А. М., Божок О. С. Аналіз виробництва жувальної карамелі дієтично-функціонального призначення як великої технологічної системи. - C. 195-204.
- Рак В. П., Юрчак В. Г. Збагачення кальцієм хліба на хмельових заквасках. - C. 205-213.
- Бондар Н. П., Шаран Л. О., Губеня В. О., Дитюк Ю. С. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину. - C. 214-221.
- Українець А. І., Пасічний В. М., Желуденко Ю. В., Задкова С. П. Обґрунтування термінів зберігання варених ковбасних виробів з м’ясом курчат бройлерів. - C. 222-229.
- Пешук Л. В., Іванова Т. М., Гавалко Ю. В. Перспективи використання вторинної кверцетинвмісної сировини (лушпиння цибулі та часнику) і лікарських трав у технології спеціальних м’ясних продуктів. - C. 230-236.
- Осейко М. І., Романовська Т. І., Ляховецький Д. О. Характеристика мийних розчинів первинної обробки вовни. - C. 237-241.
- Damyanova S., Stoyanova A., Atanasova T., Bozov P. Chemical composition of essential oil from Salvia aethiopis L. from Bulgaria. - C. 242-247.
- До відома авторів. - C. 248.
| 2016 | Т. 22 | № 5
|
|
|
|