Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Козирський В. В., Момотюк В. В., Заєць Н. А. Обгрунтування створення нейронної мережі оцінки витрат виробничих енергетичних ресурсів хлібокомбінату. - C. 7-14.
  4. Пилипенко О. Є. Розвиток харчової промисловості України. - C. 15-25.
  5. Зарецька Л. М., Кулініч О. А. Трансформація економічних систем: теоретичний аспект. - C. 26-36.
  6. Керанчук Т. Л. Сучасні напрямки розвитку молочної галузі в Україні. - C. 37-43 .
  7. Гаркавко В. К., Бикова В. О., Запорожан Ю. Л., Мазурова К. В. Д.І. Менделеєв: хімікприрододослідник, промисловець-господарник, мислитель і економіст, науковець і людина. - C. 44-48.
  8. Міненко М. А. Регулювання господарської діяльності галузей національної економіки. - C. 49-57.
  9. Драган О. І. Удосконалення управління вищим навчальним закладом в умовах зростання конкуренції на ринку освітніх послуг. - C. 58-64.
  10. Страшинський В. І. Пристосування торговельних мереж до зміни поведінки споживачів харчової продукції в Україні. - C. 65-72.
  11. Пенчук Г. С. Теоретичні аспекти формування маркетингової стратегії у збутовій діяльності агропромислових підприємств. - C. 73-79.
  12. Мазник Л. В. Використання методик інтегрального оцінювання в сфері управління персоналом. - C. 80-92.
  13. Копиленко А. В., Поводзинський В. М., Костик С. І., Ревтов О. О. Моделювання гідродинаміки пневматичного перемішувального пристрою для культивування аеробних мікроорганізів. - C. 93-100.
  14. Соколенко А. І., Піддубний В. А., Коваль О. В. Особливості трансформацій енергоматеріальних потоків у замкнених циркуляційних контурах. - C. 101-106.
  15. Шевченко О. Ю., Вінніченко І. М., Степанець О. І., Бойко О. О. Особливості трансформацій матеріальних і енергетичних потоків у бродильних середовищах. - C. 107-115.
  16. Дудко С. Д. Феномен самочинного відтворення теплового режиму випікання у хлібопекарській печі з циклотермічною нагрівальною системою. - C. 116-125.
  17. Балюта С. М., Йовбак В. Д., Копилова Л. О., Литвин І. Ю. Математична модель електроспоживачів для керування напругою цехового трасформатора. - C. 126-139.
  18. Шутюк В. В., Василенко С. М., Бут С. А. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою парою. - C. 140-146.
  19. Ковбаса В. М., Коваленко О. А. Дослідження якості картопляних чипсів під час зберігання. - C. 147-153.
  20. Королюк Т. А., Носенко Т. Т., Усатюк С. І., Костінова Т. А. Використання газорідинної хроматографії для ідентифікації і виявлення фальсифікацї олії волоського горіха. - C. 154-160.
  21. Фролова Н. Е., Українець А. І., Силка І. М. Узагальнення практичних розробок ідентифікації компонентів джерел аромату. - C. 161-171.
  22. Тищенко В. І., Божко Н. В., Пасічний В. М. Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби. - C. 172-178.
  23. Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягід. - C. 179-185.
  24. Мельник Л. М., Матко С. В. Дослідження способів оброблення сировини при виробництві цукатів з картоплі. - C. 186-191.
  25. Осейко М. I., Романовська Т. I., Шевчик В. I. Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров’я. - C. 192-203.
  26. Ткаченко В. В., Попова Н. В., Мисюра Т. Г. Дослідження компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі. - C. 204-210.
  27. Осьмак Т. Г., Федонюк М. А. Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів. - C. 211-216.
  28. Дорохович В. В., Абрамова А. Г. Розроблення бісквітів дієтичного призначення на основі цукрозамінників нового покоління. - C. 217-227.
  29. Бондаренко Ю. В., Дробот В. І., Білик О. А., Білас Я. І. Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба. - C. 228-237.
  30. Грегірчак Н. М., Українець О. О., Звягінцева-Семенець Ю. П., Кобилінська О. В., Камбулова Ю. В. Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності. - C. 238-245.
  31. Кроніковський О. І., Котляр К. О., Діденко В. В., Кроніковська О. П. Розподіл трихлорацетатної кислоти між водою і органічними розчинниками. - C. 246-251.
  32. До відома авторів. - C. 252.
2017
Т. 23
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського