![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Козирський В. В., Момотюк В. В., Заєць Н. А. Обгрунтування створення нейронної мережі оцінки витрат виробничих енергетичних ресурсів хлібокомбінату. - C. 7-14.
- Пилипенко О. Є. Розвиток харчової промисловості України. - C. 15-25.
- Зарецька Л. М., Кулініч О. А. Трансформація економічних систем: теоретичний аспект. - C. 26-36.
- Керанчук Т. Л. Сучасні напрямки розвитку молочної галузі в Україні. - C. 37-43 .
- Гаркавко В. К., Бикова В. О., Запорожан Ю. Л., Мазурова К. В. Д.І. Менделеєв: хімікприрододослідник, промисловець-господарник, мислитель і економіст, науковець і людина. - C. 44-48.
- Міненко М. А. Регулювання господарської діяльності галузей національної економіки. - C. 49-57.
- Драган О. І. Удосконалення управління вищим навчальним закладом в умовах зростання конкуренції на ринку освітніх послуг. - C. 58-64.
- Страшинський В. І. Пристосування торговельних мереж до зміни поведінки споживачів харчової продукції в Україні. - C. 65-72.
- Пенчук Г. С. Теоретичні аспекти формування маркетингової стратегії у збутовій діяльності агропромислових підприємств. - C. 73-79.
- Мазник Л. В. Використання методик інтегрального оцінювання в сфері управління персоналом. - C. 80-92.
- Копиленко А. В., Поводзинський В. М., Костик С. І., Ревтов О. О. Моделювання гідродинаміки пневматичного перемішувального пристрою для культивування аеробних мікроорганізів. - C. 93-100.
- Соколенко А. І., Піддубний В. А., Коваль О. В. Особливості трансформацій енергоматеріальних потоків у замкнених циркуляційних контурах. - C. 101-106.
- Шевченко О. Ю., Вінніченко І. М., Степанець О. І., Бойко О. О. Особливості трансформацій матеріальних і енергетичних потоків у бродильних середовищах. - C. 107-115.
- Дудко С. Д. Феномен самочинного відтворення теплового режиму випікання у хлібопекарській печі з циклотермічною нагрівальною системою. - C. 116-125.
- Балюта С. М., Йовбак В. Д., Копилова Л. О., Литвин І. Ю. Математична модель електроспоживачів для керування напругою цехового трасформатора. - C. 126-139.
- Шутюк В. В., Василенко С. М., Бут С. А. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою парою. - C. 140-146.
- Ковбаса В. М., Коваленко О. А. Дослідження якості картопляних чипсів під час зберігання. - C. 147-153.
- Королюк Т. А., Носенко Т. Т., Усатюк С. І., Костінова Т. А. Використання газорідинної хроматографії для ідентифікації і виявлення фальсифікацї олії волоського горіха. - C. 154-160.
- Фролова Н. Е., Українець А. І., Силка І. М. Узагальнення практичних розробок ідентифікації компонентів джерел аромату. - C. 161-171.
- Тищенко В. І., Божко Н. В., Пасічний В. М. Розробка рецептури полікомпонентних м’ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби. - C. 172-178.
- Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягід. - C. 179-185.
- Мельник Л. М., Матко С. В. Дослідження способів оброблення сировини при виробництві цукатів з картоплі. - C. 186-191.
- Осейко М. I., Романовська Т. I., Шевчик В. I. Функціональний продукт у концепції ендоекології здоров’я. - C. 192-203.
- Ткаченко В. В., Попова Н. В., Мисюра Т. Г. Дослідження компонентного складу начинки збагаченого сирка в білковій глазурі. - C. 204-210.
- Осьмак Т. Г., Федонюк М. А. Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів. - C. 211-216.
- Дорохович В. В., Абрамова А. Г. Розроблення бісквітів дієтичного призначення на основі цукрозамінників нового покоління. - C. 217-227.
- Бондаренко Ю. В., Дробот В. І., Білик О. А., Білас Я. І. Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хліба. - C. 228-237.
- Грегірчак Н. М., Українець О. О., Звягінцева-Семенець Ю. П., Кобилінська О. В., Камбулова Ю. В. Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності. - C. 238-245.
- Кроніковський О. І., Котляр К. О., Діденко В. В., Кроніковська О. П. Розподіл трихлорацетатної кислоти між водою і органічними розчинниками. - C. 246-251.
- До відома авторів. - C. 252.
| 2017 | Т. 23 | № 3
|
|
|
|