Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Кишенько В. Д., Смітюх Я. В., Шумигай Д. А. Комплексування методів теорії керування в системах автоматизації технологічних об’єктів. Частина 2. Приклади. - C. 7-20.
- Лисенко В. П., Заєць Н. А., Опришко О. О., Комарчук Д. С. Статистичний аналіз оптичних образів об’єктів рослинних насаджень. - C. 21-27.
- Лобок О. П., Гончаренко Б. М., Сич М. А. Моделювання оптимального автоматичного керування процесом біологічної очистки забруднених вод регуляторами дробового порядку. - C. 28-35.
- Володченкова Н. В., Накемпій О. К. Дослідження стану повітря робочої зони кондитерів. - C. 36-41.
- Харченко Є. В., Скроцька О. І., Пенчук Ю. М., Боднар О. В. Препарати фактора некрозу пухлин: характеристика, способи отримання та модифікації. - C. 42-48.
- Міненко М. А. Невизначеність інституційного середовища для сталого розвитку переробної промисловості України. - C. 49-57.
- Березянко Т. В. Соціально-трудові практики підприємств харчової промисловості. - C. 58-67.
- Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Степанець О. І., Бойко О. О., Вінніченко І. М. Динаміка перехідних процесів у системах анаеробного бродіння. - C. 68-76.
- Хитрий Я. С., Пономаренко В. В. Дослідження ежекторів з компактним і диспергованим струменем рідини для сульфітаторів у цукровій промисловості. - C. 77-85.
- Ступак Ю. О., Васильківський К. В. Інтенсивні технології енерго- і масообміну при стерилізації харчової продукції. - C. 86-91.
- Мірошник В. О., Кіктєв М. О. Дослідження впливу характеристик зволоженого корму на параметри передатної функції об’єкта керування. - C. 92-100.
- Бржезицький В. О., Лапоша М. Ю., Маслюченко І. М., Хомініч В. І. Удосконалення високовольтних лінійних скляних ізоляторів. - C. 101-111.
- Король А. М., Літвинчук С. І., Гуцало І. В., Вишняк В. В. Тунельна прозорість графенової симетричної двобар’єрної структури з бар’єрами швидкості Фермі. - C. 112-118.
- Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Оцінка мікробіологічної чистоти заморожених і дефростованих ягід. - C. 119-126.
- Оболкіна В. І., Носенко Т. Т., Дзигар О. О., Рахметов Д. Б. Вивчення вмісту біологічно активних сполук у листі монарди двійчас¬тої з метою використання пряно-ароматичної фітосировини при створенні крекера з подовженим терміном придатності. - C. 127-137.
- Бортнічук О. В., Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В. Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті з пшеничними висівками і сухою молочною сироваткою. - C. 138-148.
- Грек О. В., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В., Овсієнко К. В. Визначення показників якості альбумінної пасти з клітковиною. - C. 149-157.
- Рожно О. В., Юрчак В. Г., Рак В. П. Дослідження харчової, біологічної цінності та перетравлюваності безглютенових макаронних виробів з кукурудзяного борошна. - C. 158-168.
- Дробот В. І., Михонік Л. А., Грищенко А. М. Вплив структуроутворювачів на якість безглютенового хліба із суміші рисового та кукурудзяного борошна. - C. 169-175.
- Скочко О. І., Кишенько І. І. Вивчення кріопротекторних властивостей харчових волокон у складі м’ясних фаршевих систем. - C. 176-181.
- Пешук Л. В., Горбач О. Я. Розробка комплексної білково-мінерально-вуглеводної добавки на основі білків тваринного походження. - C. 182-191.
- Дорохович А. М., Петренко М. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення. - C. 192-198.
- Гусятинська Н. А., Нечипор Т. М. Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc. - C. 199-206.
- Бессараб О. С., Писарєв М. Г., Бандуренко Г. М. Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі. - C. 207-212.
- Українець А. І., Булій Ю. В., Шиян П. Л., Куц А. М. Ресурсо- та енергозберігаюча технологія ректифікованого етилового спирту. - C. 213-218.
- Шаркова Н. О., Жукотський Е. К., Декуша Г. В., Костянець Л. О. Дослідження динамічної в’язкості водної супензії плодового тіла гриба шиїтаке. - C. 219-225.
- Майборода О. І., Сімурова Н. В., Ковальова С. О., Брицун В. М. Синтез 2-(4'-піпери-дилметил)-2,3-дигідро-1Н-бензо|de|ізохінолін-1,3-діону та його N-похідних. - C. 226-232.
- Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2017 рік. - C. 233-251.
- До відома авторів. - C. 252.
| 2017 | Т. 23 | № 6
|
|
|
|