Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2018/24/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Чаплінський Ю. П. Одна реалізація знаннє-орієнтованої інформаційної системи з безпеки продуктів харчування. - C. 7-18.
- Лобок О. П., Савицька Н. М., Гончаренко Б. М., Сич М. А. Задача оптимального мінімаксного граничного керування об’єктами з розподіленими параметрами. - C. 19-28.
- Міркевич Р. М., Пупена О. М. Оперативно-календарне планування як основа ефективної діяльності сучасних молочних підприємств. - C. 29-40.
- Пирог Т. П., Герштман А. Ю., Пенчук Ю. М. Інтенсифікація синтезу практично важливих мікробних метаболітів на суміші субстратів. - C. 41-56.
- Шаповалов Є. Б., Салюк А. І., Котинський A. В. Дослідження стабільності метаногенезу курячого посліду у твердофазових умовах. - C. 57-64.
- Чигринець О. А. Адаптація як інструмент підвищення стресостійкості персоналу. - C. 65-72.
- Романенко В. М. Моделювання оцінки рейтингу університету з використанням математичних методів. - C. 73-81.
- Пєтухова О. М., Журавель Ю. О. Моніторинг стану та перспективи розвитку експортного потенціалу молочної промисловості України. - C. 82-90.
- Нікітіна Т. А., Богуславський О. В. Економічні суперечності глобалізації. - C. 91-102.
- Strashynska L., Samonova T. Models of integrated marketing communications of tourist enterprises. - C. 103-110.
- Шірінян Л. В., Еш С. М. Міжбюджетні відносини в Україні в сучасних умовах. - C. 111-119.
- Zainchkovskiy A., Kushnirenko A. Market of mineral water in Ukraine: problems of quality and safety. - C. 120-129.
- Березянко Т. В. Стан інноваційної системи України. - C. 130-138.
- Володченкова Н. В. Ідентифікація та оцінювання професійного ризику підприємства методом експлуатаційної безпеки і працездатності. - C. 139-145.
- Cоколенко А. І., Шевченко О. Ю., Степанець О. І., Вінніченко І. Анаеробне бродіння в екстремальних режимах. - C. 146-153.
- Вольчин І. А., Гапонич Л. С., Згоран І. П. Вибір технології десульфуризації димових газів для українських вугільних теплових електростанцій. - C. 154-168.
- Павелко В. І., Лісовик Д. В., Терефенко М. В. Удосконалення системи технічного водопостачання енергетичного комплексу. - C. 169-177.
- Рідкоус В. В. Визначення бродильної активності дріжджів за спиртом рефрактометричним методом. - C. 178-184.
- Носенко Т. Т., Бабенко В. І., Бахмач В. О., Кубайчук О. О. Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком. - C. 185-194.
- Пасічний В. М., Українець А. І., Храпачов О. В., Маринін А. І. Основні аспекти використання багатошарових полімерних матеріалів для пастеризації та стерилізації продукції в м’ясопереробній галузі. - C. 195-203.
- Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я та життєзабезпечення організму людини. - C. 204-213.
- Заморська І. Л. Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання. - C. 214-220.
- Матяс Д. С., Камбулова Ю. В., Дорохович А. М., Мандзюк І. В. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру. - C. 221-232.
- Дулька О. С., Прибильський В. Л., Куц А. М., Коваленко О. О. Використання природних мінералів та активного вугілля в технології підготовки води при виробництві хлібного квасу. - C. 233-241.
- Фоменко В. В., Кроніковський О. І. Механохімічний спосіб активації ванадій оксиду (V). - C. 242-247.
- До відома авторів.
| 2018 | Т. 24 | № 4
|
|
|
|