Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2018/24/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Чаплінський Ю. П. Одна реалізація знаннє-орієнтованої інформаційної системи з безпеки продуктів харчування. - C. 7-18.
  4. Лобок О. П., Савицька Н. М., Гончаренко Б. М., Сич М. А. Задача оптимального мінімаксного граничного керування об’єктами з розподіленими параметрами. - C. 19-28.
  5. Міркевич Р. М., Пупена О. М. Оперативно-календарне планування як основа ефективної діяльності сучасних молочних підприємств. - C. 29-40.
  6. Пирог Т. П., Герштман А. Ю., Пенчук Ю. М. Інтенсифікація синтезу практично важливих мікробних метаболітів на суміші субстратів. - C. 41-56.
  7. Шаповалов Є. Б., Салюк А. І., Котинський A. В. Дослідження стабільності метаногенезу курячого посліду у твердофазових умовах. - C. 57-64.
  8. Чигринець О. А. Адаптація як інструмент підвищення стресостійкості персоналу. - C. 65-72.
  9. Романенко В. М. Моделювання оцінки рейтингу університету з використанням математичних методів. - C. 73-81.
  10. Пєтухова О. М., Журавель Ю. О. Моніторинг стану та перспективи розвитку експортного потенціалу молочної промисловості України. - C. 82-90.
  11. Нікітіна Т. А., Богуславський О. В. Економічні суперечності глобалізації. - C. 91-102.
  12. Strashynska L., Samonova T. Models of integrated marketing communications of tourist enterprises. - C. 103-110.
  13. Шірінян Л. В., Еш С. М. Міжбюджетні відносини в Україні в сучасних умовах. - C. 111-119.
  14. Zainchkovskiy A., Kushnirenko A. Market of mineral water in Ukraine: problems of quality and safety. - C. 120-129.
  15. Березянко Т. В. Стан інноваційної системи України. - C. 130-138.
  16. Володченкова Н. В. Ідентифікація та оцінювання професійного ризику підприємства методом експлуатаційної безпеки і працездатності. - C. 139-145.
  17. Cоколенко А. І., Шевченко О. Ю., Степанець О. І., Вінніченко І. Анаеробне бродіння в екстремальних режимах. - C. 146-153.
  18. Вольчин І. А., Гапонич Л. С., Згоран І. П. Вибір технології десульфуризації димових газів для українських вугільних теплових електростанцій. - C. 154-168.
  19. Павелко В. І., Лісовик Д. В., Терефенко М. В. Удосконалення системи технічного водопостачання енергетичного комплексу. - C. 169-177.
  20. Рідкоус В. В. Визначення бродильної активності дріжджів за спиртом рефрактометричним методом. - C. 178-184.
  21. Носенко Т. Т., Бабенко В. І., Бахмач В. О., Кубайчук О. О. Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком. - C. 185-194.
  22. Пасічний В. М., Українець А. І., Храпачов О. В., Маринін А. І. Основні аспекти використання багатошарових полімерних матеріалів для пастеризації та стерилізації продукції в м’ясопереробній галузі. - C. 195-203.
  23. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Харчування як основний чинник збереження стану здоров’я та життєзабезпечення організму людини. - C. 204-213.
  24. Заморська І. Л. Зміна кольору консервів з ягід суниці впродовж зберігання. - C. 214-220.
  25. Матяс Д. С., Камбулова Ю. В., Дорохович А. М., Мандзюк І. В. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру. - C. 221-232.
  26. Дулька О. С., Прибильський В. Л., Куц А. М., Коваленко О. О. Використання природних мінералів та активного вугілля в технології підготовки води при виробництві хлібного квасу. - C. 233-241.
  27. Фоменко В. В., Кроніковський О. І. Механохімічний спосіб активації ванадій оксиду (V). - C. 242-247.
  28. До відома авторів.
2018
Т. 24
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського