Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2019/25/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Гладка М. В., Бойко Р. О., Гладкий Я. В. Оцінювання бізнес-процесів підприємств з використанням методу функціонально-вартісного аналізу ABC. - C. 7-15.
  4. Скроцька О. І., Пирог Т. П., Скроцький С. О. Лігноцелюлозні відходи як сировина для синтезу бутанолу клостридіями. - C. 16-32.
  5. Басюк Д. І., Івченко Л. О., Ткачук Н. А., Верес К. О. Оцінка впливу макроекономічних факторів на розвиток готельного госпо-дарства в Україні. - C. 33-46.
  6. Пєтухова О. М., Ямкова А. М. Розвиток експортної діяльності бурякоцукрового комплексу. - C. 47-54.
  7. Тюха І. В., Полінчик-Ярова Т. В. Стан, тенденції і перспективи розвитку українського експорту продукції АПК. - C. 55-64.
  8. Пахомська О. В. Сучасний стан і перспективи розвитку ресторанного господарства в Україні. - C. 65-72.
  9. Милованов Є. В., Коняшин А. В. Особливості розвитку ринку органічних круп в Україні. - C. 73-83.
  10. Кулініч О. А., Федоренко Н. М. Теоретичні аспекти формування рейтингової вагомості закладів вищої освіти. - C. 84-93.
  11. Українець А. І., Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Перспективи впровадження аюрведичної системи оздоровлення в Україні: точки зору. - C. 94-103.
  12. Васильков В. В., Чепелюк О. М., Чепелюк О. О. Багатокритеріальний вибір обладнання для формування котлетних виробів. - C. 104-115.
  13. Шевченко О. Ю., Соколенко А. І., Бут С. А., Степанець О. І. Замкнуті енергетичні контури в харчових технологіях. - C. 116-127.
  14. Балюта С. М., Йовбак В. Д., Копилова Л. О., Соколова О. М. Інтелектуальне управління електроспоживанням промислового підприємства. - C. 128-138.
  15. Мазуренко О. О., Коломієць Д. П., Луценко В. В., Мазуренко О. Г. Теплометричні способи та прилади вимірювання теплофізичних характеристик харчових продуктів. - C. 139-160.
  16. Король А. М., Медвідь Н. В., Гуцало І. В., Ісай В. М. Транспорт квазіелектронів Дірака крізь сходинкоподібний потенціальний бар'єр у 3D топологічному ізоляторі. - C. 161-168.
  17. Александров О. В., Цихановська І. В., Кайда Н. С., Євлаш В. В. Розробка рецептури сиркового десерту "Слоненя" з використанням харчової добавки "Магнетофуд". - C. 169-179.
  18. Карпутіна М. В., Войтенко М. К., Харгелія Д. Д., Тетеріна С. М., Романова З. М. Нетрадиційна сировина в технології квасу бродіння. - C. 180-188.
  19. Кравченко М. Ф., Кублінська І. А. Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків. - C. 189-198.
  20. Радзієвська І. Г., Пасічний В. М., Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г. Розробка оксистабільних композицій аюрведичних сумішей прянощів для косметичної промисловості. - C. 199-207.
  21. Дробот В. І., Приходько Ю. C., Бережна Г. О. Борошно сорго у технології безглютенового хліба. - C. 208-214.
  22. Ditrikh I., Ilchuck N., Yefymovych P. Characteristics of fish zrazy with brassica oleracea (Brassica oleracea L. var. Botrytis L.) in quality of functional ingredient. - C. 215-224.
  23. Шаповаленко О. І., Євтушенко О. О., Ляшко Г. В. Дослідження впливу додавання соди та пшеничних висівок на екструдування зерна кукурудзи. - C. 225-232.
  24. Степанькова Г. В., Олійник С. Г., Шидакова-Каменюка О. Г. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи. - C. 233-242.
  25. Ясінська І. Л., Іванова В. Д. Використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології майонезу висококалорійного. - C. 243-253.
  26. Литвяк В. В. Теория и практика модификации крахмалосодержащего сырья для создания новых продуктов питания. - C. 254-267.
  27. До відома авторів. - C. 268.
2019
Т. 25
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського