Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2019/25/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ладанюк А. П., Власенко Л. О., Луцька Н. М., Смітюх Я. В. Проблема забезпечення стійкості інтелектуальних систем керування технологічними об’єктами. - C. 7-15.
  4. Горілий В. Ю., Мошенський А. О. Програмно-апаратний комплекс для моніторингу торф’яних пожеж на радіоактивно забрудненій території. - C. 16-21.
  5. Пирог Т. П., Никитюк Л. В., Палійчук О. І., Луцай Д. А. Стратегія одержання мікробних поверхнево-активних речовин зі стабільними заданими властивостями. - C. 22-32.
  6. Скроцький С. О., Хоменко Л. А., Підгорський В. С. Альгінат натрію як основа для іммобілізації та концентрування бактерій роду Clostridium. - C. 33-47.
  7. Данилкович A., Білінський С. Застосування нано-SiO2 в технології виробництва еластичних шкір. - C. 48-57.
  8. Покойовець К. Ю., Грегірчак Н. М. Дослідження пробіотичного покриття для харчових продуктів. - C. 58-65.
  9. Бойко С. В., Дячук Я. С. Безпека місцевих бюджетів у контексті бюджетної децентралізації в Україні. - C. 66-74.
  10. Ємцев В. І., Ємцева Г. Ф. Соціально-економічні аспекти виробництва органічної продукції в Україні. - C. 75-85.
  11. Драган О. І. Концептуальний підхід до управління талантами на підприємствах харчової галузі. - C. 86-95.
  12. Бергер А. Д. Методичний підхід до обрання цінової стратегії на підприємствах м’ясо-переробної галузі. - C. 96-104.
  13. Мазник Л. В. Cоціально-відповідальні трудові практики: контекст працевлаштування. - C. 105-110.
  14. Пономаренко В. В., Пушанко М. М., Слюсенко А. М., Єщенко О. А. Вплив фізичних властивостей рідин на роботу рідинно-газових ежекторів. - C. 111-120.
  15. Марценюк О. С., Малежик І. Ф., Зоткіна Л. В. Тарілчасті апарати та їх удосконалення. - C. 121-133.
  16. Шевченко О. Ю., Соколенко А. І., Степанець О. І., Бут С. А. Термодинамічна оцінка процесів рекуперації вторинних енергетичних ресурсів. - C. 134-143.
  17. Мазуренко О. О., Харченко Л. Л., Коломієць Д. П., Мазуренко О. Г. Спосіб спільного визначення теплофізичних характеристик матеріалів і метрологічних характеристик теплометричного приладу. - C. 144-159.
  18. Заєць Н. А., Штепа В. М. Концепція використання водоочисного електродіалізного обладнання при нештатних ситуаціях на харчових виробництвах. - C. 160-169.
  19. Павелко В. І., Мудрак Б. О. Удосконалення системи утилізації теплоти гвинтового компресорного агрегату RENNER RS-132. - C. 170-176.
  20. Олійник С. І., Куц А. М., Острик О. А., Ковальчук В. П., Бей Р. В. Прогнозування стійкості лікеро-горілчаних напоїв. - C. 177-185.
  21. Цихановська І. В., Александров О. В., Кайда Н. С., Євлаш В. В., Коваленко З. І. Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнетофуд". - C. 186-203.
  22. Пашова Н. В., Волощук Г. І., Фоменко В. В., Манк В. В. Вплив борошна Знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба. - C. 204-216.
  23. Пасічний В. М., Гармаш Д. В., Лободіна Н. Е., Кривобік Р. А. Дослідження органолептичних показників при довготривалому дозріванні м’яса яловичини. - C. 217-224.
  24. Роботько А. Ю., Чорна А. І., Шульга О. С. Їстівний посуд — піклування про екологічне майбутнє планети. - C. 225-233.
  25. Павлюченко О. С., Фурманова Ю. П., Шаповаленко О. І., Радькевич С. М. Удосконалення технології печива на основі вівсяних пластівців для закладів ресторанного господарства. - C. 234-242.
  26. Сімахіна Г. О., Науменко Р. Ю. Обґрунтування складу та спосіб отримання композиції харчових волокон різноспрямованої дії. - C. 243-250.
  27. Українець А. І., Фролова Н. Е. Аналітична інформація про стан використання ароматизаторів у світі і в Україні та можливості розвитку вітчизняного виробництва. - C. 251-260.
  28. Дорохович В. В., Донець А. С., Сулима В. С., Дорошенко Т. В. Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу. - C. 261-266.
  29. Устименко І. М., Поліщук Г. Є. Наукове обгрунтування складу сметанного продукту. - C. 267-275.
  30. Пахомська О. В. Науковий підхід до створення хлібобулочних виробів функціонального призначення. - C. 276-283.
  31. До відома авторів. - C. 284.
2019
Т. 25
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського