Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2019/25/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Захаров В. В., Устінов О. А., Змієвський Ю. Г., Мирончук В. Г. Застосування алгоритмів машинного навчання в імовірнісно-статистичних моделях для прогнозування та розрахунку процесів озонування. - C. 7-17.
  4. Чаплінський Ю. П. Використання онтологокерованої системної оптимізації при розв’язанні задач безпеки продуктів харчування. - C. 18-28.
  5. Гайдук Ю. М., Пенчук Ю. М. Одержання підсолоджувачів мікробним синтезом. - C. 29-40.
  6. Скроцький С. О., Хоменко Л. А., Василюк О. М., Зелена Л. Б., Войчук С. І. Ідентифікація сольвентогенних бактерій Clostridium beijerinckii, Clostridium аcetobutylicum, ізольованих з природних джерел. - C. 41-50 .
  7. Осадчук О. П., Майстренко В. М. Теоретичні основи сутності якості як соціально-економічної категорі. - C. 51-56.
  8. Сотніченко О. А. Податкова політика в Україні та її вплив на соціальноекономічне зростання. - C. 57-71.
  9. Кундєєва Г. О., Топчій О. А. Розвиток м’ясопереробних підприємств з позиції забезпечення продовольчої безпеки України. - C. 72-82.
  10. Бутнік-Сіверський О. Б. Шляхи протидії тіньовому ринку спирту і алкоголю як складова економічної безпеки. - C. 83-92.
  11. Гіренко Н. І., Крамаренко Д. П. Економічна ефективність виробництва напівфабрикату "Фарш з м’ясом птиці та рослинними гідробіонтами". - C. 93-101.
  12. Онищенко Я. Д., Замулко А. І. Аналіз тенденцій споживання енергетичних ресурсів харчовою промисловістю України. - C. 102-109.
  13. Ніколишак М. В., Лементар С. Ю., Пономаренко В. В., Якобчук Р. Л., Риндюк Д. М. Моделювання процесу розподілення теплоносія в підігрівачі солоду. - C. 110-117.
  14. Бондар В. І., Солодка К. М., Василенко С. М., Іващенко Н. В. Аналіз результатів експериментального дослідження процесу конденсації пари на поверхні циліндричного вільностікаючого струменя рідини (Частина 2). - C. 118-127.
  15. Шевченко О. Ю., Степанець О. І., Бут С. А., Костюк В. С. Повітряна сушарка на основі замкнутих енергоматеріальних контурів. - C. 128-137.
  16. Соколенко А. І., Максименко І. Ф. Термодинамічне визначення параметрів фазових переходів в умовах вакуумних технологій. - C. 138-148.
  17. Негрей О. В., Укpaїнeць A. I. Визначення механічних характеристик волоських горіхів у процесах їх лущення. - C. 149-158.
  18. Вишняк В. В., Літвинчук С. І., Носенко В. Є., Коробка Ю. В., Домбровський В. П. Виявлення фальсифікатів бджолиного воску методом інфрачервоної спектроскопії відбивання. - C. 159-166.
  19. Грушковська А. О., Матко С. В., Мельник Л. М., Ткачук Н. А. Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів. - C. 167-173.
  20. Костенко Є. Є., Мілюкін М. В., Бутенко О. М., Рубаха Н. С. Дослідження властивостей ягід журавлини. - C. 174-187.
  21. Алексеенко М. С., Литвяк В. В., Новикова Н. М. Отимизация технологических условий получения кислотногидролизованного крахмала. - C. 188-199.
  22. Українець О. О., Грегірчак Н. Н. Оцінка ризиків мармеладних виробів. - C. 200-206.
  23. Камінська С. В., Мисюра Т. Г., Сімахіна Г. О. Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодах. - C. 207-215.
  24. Пахомська О. В. Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів. - C. 216-224.
  25. Кроніковський О. І., Терещук Д. О., Фоменко В. В., Кроніковська О. П. Особливості комплексоутворення та екстракції бісмуту в системі Ві3+–18-краун-6–ССl3COOН. - C. 225-231.
  26. 60 років підготовки фахівців з автоматизації виробництва: наші досягнення. - C. 232-237.
  27. До 70-річчя кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. - C. 238-241.
  28. До відома авторів. - C. 242.
2019
Т. 25
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського