Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2021/27/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ліманська Н. В., Грибков С. В. Удосконалення процесу планування ремонтно-профілактичних робіт. - C. 7-14.
  4. Луцька Н. М., Власенко Л. О., Ладанюк А. П. Проєктування інтелектуальних автоматизованих систем керування технологічними процесами харчових виробництв засобами SysML. Частина 1: огляд діаграм SysML, розробка діаграми вимог. - C. 15-24.
  5. Удимович В. М. Молочнокислі бактерії як продуценти уреази. - C. 25-31.
  6. Харченко Є. І., Лазюка Ю. В., Скроцька О. І., Пенчук Ю. М. Отримання біогенних наночасток срібла з використанням дріжджів і перспективи їх застосування у протимікробній терапії. - C. 32-42.
  7. Скопенко Н. С., Євсєєва-Северина І. В. Вплив пандемії COVID-19 на функціонування та розвиток українських підприємств. - C. 43-52.
  8. Страшинськa Л. В., Шеремет O. O. Розвиток вітчизняного ринку м`яса та м`ясопродуктів: проблеми і пріоритети. - C. 53-61.
  9. Зінькевич П. О., Балюта С. М., Куєвда Ю. В. Порівняльний аналіз методів короткострокового прогнозування електричного навантаження на один крок вперед. - C. 62-76.
  10. Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Степанець О. І., Скуйбіда Є. Л. Визначення параметpів безударного вкладання вантажів. - C. 77-87.
  11. Король А. М., Медвідь Н. В. Вольт-амперна характеристика надпровідної наноструктури з андріївським відбиванням, індукованим ферміонами Майорани. - C. 88-95.
  12. Далєвська Д. Я., Покотило О. С. Зміна фізико-хімічних та органолептичних показників молока з біологічно активним йодом у процесі зберігання. - C. 96-102.
  13. Замай Ж. В., Гуменюк О. Л., Волкова Р. М., Хребтань О. Б., Цибуля С. Д., Пасов Г. В. Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшеничного хліба. - C. 103-111.
  14. Матко С. В., Мельник Л. М. Дослідження технології буряково-яблучного соусу зі зниженою калорійністю. - C. 112-121.
  15. Демидова А. О., Носенко Т. Т., Левчук І. В. Вплив окремих стадій рафінування на вміст МСPD-ефірів та ефірів гліцидолу в дезодо-рованих оліях і методи його зменшення. - C. 122-133.
  16. Сімахіна Г. О. Критерії придатності плодово-ягідної сировини до заморожування та їх практична реалізація. - C. 134-143.
  17. Маринченко В. О., Бабич І. М., Османова Е. Ш., Маринченко Л. В. Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу "резерв". - C. 144-152.
  18. Попова Н. В., Мисюра Т. Г. Дослідження якості та оптимізація компонентного складу збагаченої начинки сирка в білковій глазурі. - C. 153-162.
  19. Шемет В. Я., Гулай О. І., Мороз І. А. Фізико-хімічні аспекти молекулярної гастрономії. - C. 163-171.
  20. Дробот В. І., Шевченко А. О. Вплив продуктів переробки гарбуза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. - C. 172-180.
  21. Хомич Г. П., Наконечна Ю. Г., Галушинський Є. М. Використання борошна чуфи в технології виготовлення мафінів. - C. 181-191.
  22. Кроніковський О. І., Терещук Д. О., Кроніковська О. П., Стаднічук Н. О. Комплексоутворення та екстракція тризарядних катіонів металів у присутності краун-етерів і трихлорацетатної кислоти. - C. 192-198.
  23. До відома авторів. - C. 199-202.
2021
Т. 27
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського