Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2021/27/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Безпека харчових продуктів і охорона праці / Food Products Safety and Occupational Health

  4. Мельник О. П., Радзієвська І. Г. Впровадження належної виробничої практики у косметичній галузі України. - C. 7-12.
  5. Біотехнології / Biotechnologies

  6. Данилкович А. Г., Ліщук В. І., Сангінова О. В. Полімерні композиції для формування покриття на шкірах. - C. 13-20.
  7. Stapaj P., Stakhiv N., Smolianinova O., Grabovska O., Tyutyunnyk O. Sulfur-containing compounds of wool and their role in the processes of wool growth and the formation of physicochemical properties of fibers. - C. 21-32.
  8. Механічна та електрична інженерія / Mechanical and Electrical Engineering

  9. Bulii Y., Kuts A., Forsiuk A., Chumachenko S. Energy-saving rectification technology with controlled mass exchange cycles between liquid and vapour. - C. 33-42.
  10. Черевко О. І., Михайлов В. М., Загорулько А. М., Загорулько О. Є. Удосконалення тепломасообмінного обладнання переробки рослинної сировини. - C. 43-51.
  11. Авдєєва Л. Ю., Макаренко А. А., Жукотський Е. К., Павлік В. Ю. Дослідження масообмінних процесів при екстрагуванні квіток календули лікарської. - C. 52-56.
  12. Большак Ю. В., Маринін А. І., Святненко Р. С., Шпак В. В. Біоелектроніка і закономірності набуття оздоровчих властивостей питною водою, збагаченою молекулами водню. - C. 57-66.
  13. Недбайло О. М., Степанова О. Є., Сильнягіна Н. Б. Інтенсифікація теплообмінних процесів при термоконтактному нагріванні та плавленні жирів і олій. - C. 67-80.
  14. Харчові технології / Food Technologies

  15. Кузьмик У. Г., Басс О. О., Ющенко Н. М., Махмудов А. М., Миколів І. М. Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів. - C. 81-89.
  16. Юкало В. Г., Дацишин К. Є., Сторож Л. А., Семенишин Г. М. Технологія пасти сиркової з гідролізатом білків сироватки молока. - C. 90-98.
  17. Галенко О. О., Кравчук В. В., Медяник М. О., Горбач О. Я. Дослідження біологічної та харчової цінності борошна з насіння гарбуза для використання в технології шинок із мʼяса індички. - C. 99-107.
  18. Белінська К. О., Фалендиш Н. О. Дослідження змін сухих молочно-борошняних каш для дитячого харчування в процесі їх зберігання. - C. 108-113.
  19. Дробот В. І., Шевченко А. О., Літвинчук С. І. Вплив рисового борошна на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. - C. 114-122.
  20. Сімахіна Г. О., Межубовський О. М., Науменко Н. В. Створення композицій радіопротекторної дії для захисту організму людини від малих доз іонізуючої радіації. - C. 123-133.
  21. Кочубей-Литвиненко О. В., Лопатько К. Г. Нанобіотехнологічні основи спрямованого збагачення молочної сироватки мінеральними елементами. - C. 134-147.
  22. Beraliyeva E., Kozykan S., Paska M., Pavlenchyk N. Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops. - C. 148-153.
  23. Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Лапицька Н. В. Вплив шротів зародків вівса і плодів шипшини на зміну показників якості житньо-пшеничного хліба під час зберігання. - C. 154-161.
  24. Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Фурсік О. П., Рудюк В. П. Дослідження стабільності показників плодових емульсійних соусів з використанням сухої молочної сироватки та пірогенного кремнезему. - C. 162-171.
  25. До відома авторів. - C. 172-175.
2021
Т. 27
№ 5
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського