![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2021/27/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Безпека харчових продуктів і охорона праці / Food Products Safety and Occupational Health
- Мельник О. П., Радзієвська І. Г. Впровадження належної виробничої практики у косметичній галузі України. - C. 7-12.
Біотехнології / Biotechnologies
- Данилкович А. Г., Ліщук В. І., Сангінова О. В. Полімерні композиції для формування покриття на шкірах. - C. 13-20.
- Stapaj P., Stakhiv N., Smolianinova O., Grabovska O., Tyutyunnyk O. Sulfur-containing compounds of wool and their role in the processes of wool growth and the formation of physicochemical properties of fibers. - C. 21-32.
Механічна та електрична інженерія / Mechanical and Electrical Engineering
- Bulii Y., Kuts A., Forsiuk A., Chumachenko S. Energy-saving rectification technology with controlled mass exchange cycles between liquid and vapour. - C. 33-42.
- Черевко О. І., Михайлов В. М., Загорулько А. М., Загорулько О. Є. Удосконалення тепломасообмінного обладнання переробки рослинної сировини. - C. 43-51.
- Авдєєва Л. Ю., Макаренко А. А., Жукотський Е. К., Павлік В. Ю. Дослідження масообмінних процесів при екстрагуванні квіток календули лікарської. - C. 52-56.
- Большак Ю. В., Маринін А. І., Святненко Р. С., Шпак В. В. Біоелектроніка і закономірності набуття оздоровчих властивостей питною водою, збагаченою молекулами водню. - C. 57-66.
- Недбайло О. М., Степанова О. Є., Сильнягіна Н. Б. Інтенсифікація теплообмінних процесів при термоконтактному нагріванні та плавленні жирів і олій. - C. 67-80.
Харчові технології / Food Technologies
- Кузьмик У. Г., Басс О. О., Ющенко Н. М., Махмудов А. М., Миколів І. М. Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів. - C. 81-89.
- Юкало В. Г., Дацишин К. Є., Сторож Л. А., Семенишин Г. М. Технологія пасти сиркової з гідролізатом білків сироватки молока. - C. 90-98.
- Галенко О. О., Кравчук В. В., Медяник М. О., Горбач О. Я. Дослідження біологічної та харчової цінності борошна з насіння гарбуза для використання в технології шинок із мʼяса індички. - C. 99-107.
- Белінська К. О., Фалендиш Н. О. Дослідження змін сухих молочно-борошняних каш для дитячого харчування в процесі їх зберігання. - C. 108-113.
- Дробот В. І., Шевченко А. О., Літвинчук С. І. Вплив рисового борошна на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба. - C. 114-122.
- Сімахіна Г. О., Межубовський О. М., Науменко Н. В. Створення композицій радіопротекторної дії для захисту організму людини від малих доз іонізуючої радіації. - C. 123-133.
- Кочубей-Литвиненко О. В., Лопатько К. Г. Нанобіотехнологічні основи спрямованого збагачення молочної сироватки мінеральними елементами. - C. 134-147.
- Beraliyeva E., Kozykan S., Paska M., Pavlenchyk N. Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops. - C. 148-153.
- Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Лапицька Н. В. Вплив шротів зародків вівса і плодів шипшини на зміну показників якості житньо-пшеничного хліба під час зберігання. - C. 154-161.
- Пасічний В. М., Хорунжа Т. О., Фурсік О. П., Рудюк В. П. Дослідження стабільності показників плодових емульсійних соусів з використанням сухої молочної сироватки та пірогенного кремнезему. - C. 162-171.
- До відома авторів. - C. 172-175.
| 2021 | Т. 27 | № 5
|
|
|
|