Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2021/27/6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація та інформаційні технології

  4. Ладанюк А. П., Луцька Н. М., Власенко Л. О. Класифікація графових моделей у задачах розробки інтелектуальних автоматизованих систем керування. - C. 7-16.
  5. Біотехнології

  6. Пирог Т. П., Гук Є. І. Мікробні технології співсинтезу кількох цільових продуктів. - C. 17-29.
  7. Удимович В. М. Загальна характеристика біоцементації та параметрів контролю. - C. 30-42.
  8. Економіка, менеджмент і маркетинг

  9. Арич М. І., Каленюк Я. О., Левон М. М. Переваги та недоліки використання генетичних досліджень у страхуванні. - C. 43-54.
  10. Бурлуцька С. В., Дідашко Ю. І. Циркулярна економіка в контексті сталого розвитку. - C. 55-64.
  11. Дунда С. П., Тарануха А. В. Формування альтернативних стратегій підприємства методом динамічного SWOT-аналізу. - C. 65-72.
  12. Жужукіна Н. І., Смиженко М. А. Безпекові моделі мотивації та стимулювання в умовах капіталізації інтелекту. - C. 73-81.
  13. Скопенко Н. С., Євсєєва-Северина І. В. Запровадження принципів циркулярної економіки як запорука розвитку сучасного бізнесу. - C. 82-93.
  14. Механічна та електрична інженерія

  15. Малецька К. Д., Турчина Т. Я., Жукотський Е. К., Авдєєва Л. Ю., Декуша Г. В., Макаренко А. А. Теплотехнології нових порошкових продуктів з натуральної рослинної сировини. - C. 94-99.
  16. Бабанова О. В., Бабанов І. Г., Михайлов В. М., Прасол С. В., Шевченко А. О., Прасол С. О. Обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми. - C. 100-107.
  17. Петренко В. П., Масліков М. О., Бойко В. О., Іващенко Н. В. Про доцільність рециркуляції сиропів у плівкових випарних апаратах. - C. 108-117.
  18. Якимчук М. В., Гавва О. М., Якимчук В. М. Багатокритеріальний структурно-параметричний оптимізаційний синтез типових функціональних модулів машин групового пакування та формування збільшених вантажних одиниць. - C. 118-128.
  19. Харчові технології

  20. Вишняк В. В., Літвинчук С. І., Носенко В. Є., Боатрі К. Д. Інфрачервона спектроскопія відбивання порошкоподібних сумішей харчових продуктів. - C. 129-139.
  21. Шевченко І. І., Поліщук Г. Є., Філоненко М. І., Топчій О. А. Вивчення особливостей регулювання структури шинкових виробів шляхом застосування трансглютамінази. - C. 140-150.
  22. Юкало В. Г., Дацишин К. Є., Сторож Л. А. Антигіпертензивні пептиди у продуктах протеолізу концентрату сироваткових білків молока. - C. 151-160.
  23. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Ягідні культури як концентратори ефективних антиоксидантів. - C. 161-168.
  24. Овсієнко К. В., Тимчук А. В., Грек О. В. Визначення форм зв’язку вологи в сироватко-вершковому сирі з харчовими волокнами. - C. 169-178.
  25. Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2021 рік. - C. 179-187.
  26. До відома авторів. - C. 188-191.
2021
Т. 27
№ 6
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського