Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Біотехнології / Biotechnologies
- Пирог Т. П., Вороненко А. А. Шляхи підвищення ефективності технологій синтезу мікробних екзополісахаридів. Частина 1. Встановлення оптимальних умов біосинтезу. - C. 7-24.
- Скроцька О. І., Цвєтков К. О., Пенчук Ю. М. Біотехнологічні особливості отримання органічних сполук, що використовуються у виробництві пластифікаторів. - C. 25-43.
Економіка, менеджмент і маркетинг / Economy, Management and Marketing
- Скопенко Н. С., Кириченко О. М., Євсєєва-Северина І. В. Діджиталізація бізнесу як запорука зростання конкурентоспроможності та успішного розвитку компаній у динамічному середовищі господарювання. - C. 44-56.
- Капінус Л. В., Бойко І. А., Лелека О. О. Організація маркетингових івентів у мережі Інтернет. - C. 57-66.
- Strashynskyi V., Sheremet О., Strashynska L. Current state and prospective development directions of the domestic market of oil and oil fat products: a qualitative aspect. - C. 67-83.
Механічна та електрична інженерія / Mechanical and Electrical Engineering
- Романюк В. Т. Пристрої на основі сплавів з ефектом пам’яті форми для підвищення надійності розбірних електричних контактних з’єднань. - C. 84-96.
Харчові технології / Food Technologies
- Qin X., Samilyk M., Luo Ya. The influence of dietary fiber from rice bran and defatted sesame flour on fermented milk drink. - C. 97-107.
- Вовк Г. О., Носенко Т. Т. Вплив параметрів ферментативної обробки на вихід пресової гарбузової олії та її властивості. - C. 108-118.
- Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Шидакова-Каменюка О. Г., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти. - C. 119-129.
- Сімахіна Г. О., Науменко Н. В., Межубовський О. М., Камінська С. В. Формування споживчих властивостей високобілкових напівфабрикатів із культивованих грибів. - C. 130-140.
- Shevchenko A. Protein substances of rice flour and its use in wheat bread technology. - C. 141-150.
- Погорельська А. С., Павлюченко О. С., Кузьмін О. В., Польовик В. В., Силка І. М. Теоретичні аспекти доцільності створення безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для закладів ресторанного господарства. - C. 151-162.
- Лудин А. М., Реутський В. В. Вплив іонно-сольового складу води на якість пива. - C. 163-172.
- Сапіга В. Я., Поліщук Г. Є. Вплив овочевих пюре різних способів оброблення на органолептичні та фізико-хімічні показники морозива молочного. - C. 173-186.
- Скнар І. В., Миргородська-Терентьєва В. Д., Должиков С. С., Ніколенко М. В. Клейстеризація картопляного крохмалю способом in vitro за надмірного вмісту води. 1. Кінетика процесу в ізотермічних умовах. - C. 187-198.
- До відома авторів. - C. 199-202.
| 2023 | Т. 29 | № 1
|
|
|
|