Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Біотехнології / Biotechnologies

  4. Пирог Т. П., Вороненко А. А. Шляхи підвищення ефективності технологій синтезу мікробних екзополісахаридів. Частина 1. Встановлення оптимальних умов біосинтезу. - C. 7-24.
  5. Скроцька О. І., Цвєтков К. О., Пенчук Ю. М. Біотехнологічні особливості отримання органічних сполук, що використовуються у виробництві пластифікаторів. - C. 25-43.
  6. Економіка, менеджмент і маркетинг / Economy, Management and Marketing

  7. Скопенко Н. С., Кириченко О. М., Євсєєва-Северина І. В. Діджиталізація бізнесу як запорука зростання конкурентоспроможності та успішного розвитку компаній у динамічному середовищі господарювання. - C. 44-56.
  8. Капінус Л. В., Бойко І. А., Лелека О. О. Організація маркетингових івентів у мережі Інтернет. - C. 57-66.
  9. Strashynskyi V., Sheremet О., Strashynska L. Current state and prospective development directions of the domestic market of oil and oil fat products: a qualitative aspect. - C. 67-83.
  10. Механічна та електрична інженерія / Mechanical and Electrical Engineering

  11. Романюк В. Т. Пристрої на основі сплавів з ефектом пам’яті форми для підвищення надійності розбірних електричних контактних з’єднань. - C. 84-96.
  12. Харчові технології / Food Technologies

  13. Qin X., Samilyk M., Luo Ya. The influence of dietary fiber from rice bran and defatted sesame flour on fermented milk drink. - C. 97-107.
  14. Вовк Г. О., Носенко Т. Т. Вплив параметрів ферментативної обробки на вихід пресової гарбузової олії та її властивості. - C. 108-118.
  15. Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Шидакова-Каменюка О. Г., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Оцінка якості мармеладу з додаванням багатокомпонентної плодово-ягідної пасти. - C. 119-129.
  16. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В., Межубовський О. М., Камінська С. В. Формування споживчих властивостей високобілкових напівфабрикатів із культивованих грибів. - C. 130-140.
  17. Shevchenko A. Protein substances of rice flour and its use in wheat bread technology. - C. 141-150.
  18. Погорельська А. С., Павлюченко О. С., Кузьмін О. В., Польовик В. В., Силка І. М. Теоретичні аспекти доцільності створення безглютенових кексів, збагачених сиром кисломолочним, для закладів ресторанного господарства. - C. 151-162.
  19. Лудин А. М., Реутський В. В. Вплив іонно-сольового складу води на якість пива. - C. 163-172.
  20. Сапіга В. Я., Поліщук Г. Є. Вплив овочевих пюре різних способів оброблення на органолептичні та фізико-хімічні показники морозива молочного. - C. 173-186.
  21. Скнар І. В., Миргородська-Терентьєва В. Д., Должиков С. С., Ніколенко М. В. Клейстеризація картопляного крохмалю способом in vitro за надмірного вмісту води. 1. Кінетика процесу в ізотермічних умовах. - C. 187-198.
  22. До відома авторів. - C. 199-202.
2023
Т. 29
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського