Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація та інформаційні технології

  4. Чаплінський Ю. П. Використання онтологій в управлінні безпечністю продуктів харчування. - C. 7-19.
  5. Ромащук О. М. Інтелектуалізація прикладних функцій керування технологічним комплексом цукрового заводу. - C. 20-32.
  6. Дерман В. А., Петрухін С. Ю. Багатовимірна математична модель представлення інформації щодо екологічного стану природно-техногенної геосистеми для автоматизованої системи управління харчовим підприємством в умовах російської агресії. - C. 33-49.
  7. Біотехнології

  8. Пирог Т. П., Парфенюк М. А. Вплив конкурентних еукаріотичних мікроорганізмів на синтез i властивості вторинних метаболітів. Частина 2. Дріжджі як регулятори синтезу та біологічної активності вторинних метаболітів. - C. 50-60.
  9. Скроцька О. І., Марченко В. В., Коваль Р. В. Біосинтез наночастинок благородних металів. Частина 2. Використання ціанобактерій водоростей. - C. 61-84.
  10. Економіка, менеджмент і маркетинг

  11. Сімкін Д. О., Пєтухова О. М. Використання аутсорсингу на підприємствах харчової промисловості: теорія, практика, особливості. - C. 85-94.
  12. Механічна та електрична інженерія

  13. Циганкова Г. А. Електромагнітне поле в електродинамічних пристроях складної конструкції. - C. 95-106.
  14. Мирончук В. Г., Кривопляс-Володіна Л. О., Гера В. М., Володін С. О. Інноваційні запірно-регулювальні пристрої в технологічних потоках виробництва цукру. - C. 107-116.
  15. Зінькевич П. О., Балюта С. М. Системний аналіз і підходи до розробки автоматизованої системи електрозабезпечення цивільних об’єктів з фотоелектричними станціями та накопичувачами електроенергії. - C. 117-125.
  16. Харчові технології

  17. Сімахіна Г. О., Камінська С. В. Контроль мікробіологічної безпеки продукції ресурсоефективних низькотемпературних технологій. - C. 126-136.
  18. Демидова А. О., Носенко Т. Т., Шeманська Є. І. Дослідження ефективності ферментативного екстрагування рослинних антиоксидантів. - C. 137-147.
  19. Башта А. О., Стеценко Н. О., Бажай-Жежерун С. А. Дослідження особливостей харчування студентської молоді і рівня її усвідомлення факторів ризику хронічних неінфекційних захворювань. - C. 148-161.
  20. Іващенко О. М., Поліщук Г. Є. Дослідження показників якості йогуртів з мальтодекстрином і сухим глюкозним сиропом. - C. 162-175.
  21. Шевченко А. О., Літвинчук С. І., Галенко О. О. Структурно-механічні та конформаційні зміни в процесі виготовлення пшеничного хліба з концентратом рисового протеїну. - C. 176-184.
  22. Хімічні науки

  23. Кроніковський О. І., Сокол Є. В., Кроніковська О. П., Стаднічук Н. О. Екстракційно-аналітичні характеристики комплексів карбоксилатів металів з краун-етерами. - C. 185-193.
  24. Новини освіти і науки

  25. Доробок українських науковців від видавництва CRC Press. - C. 194.
  26. До відома авторів. - C. 195-198.
2023
Т. 29
№ 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського