![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Автоматизація та інформаційні технології
- Чаплінський Ю. П. Використання онтологій в управлінні безпечністю продуктів харчування. - C. 7-19.
- Ромащук О. М. Інтелектуалізація прикладних функцій керування технологічним комплексом цукрового заводу. - C. 20-32.
- Дерман В. А., Петрухін С. Ю. Багатовимірна математична модель представлення інформації щодо екологічного стану природно-техногенної геосистеми для автоматизованої системи управління харчовим підприємством в умовах російської агресії. - C. 33-49.
Біотехнології
- Пирог Т. П., Парфенюк М. А. Вплив конкурентних еукаріотичних мікроорганізмів на синтез i властивості вторинних метаболітів. Частина 2. Дріжджі як регулятори синтезу та біологічної активності вторинних метаболітів. - C. 50-60.
- Скроцька О. І., Марченко В. В., Коваль Р. В. Біосинтез наночастинок благородних металів. Частина 2. Використання ціанобактерій водоростей. - C. 61-84.
Економіка, менеджмент і маркетинг
- Сімкін Д. О., Пєтухова О. М. Використання аутсорсингу на підприємствах харчової промисловості: теорія, практика, особливості. - C. 85-94.
Механічна та електрична інженерія
- Циганкова Г. А. Електромагнітне поле в електродинамічних пристроях складної конструкції. - C. 95-106.
- Мирончук В. Г., Кривопляс-Володіна Л. О., Гера В. М., Володін С. О. Інноваційні запірно-регулювальні пристрої в технологічних потоках виробництва цукру. - C. 107-116.
- Зінькевич П. О., Балюта С. М. Системний аналіз і підходи до розробки автоматизованої системи електрозабезпечення цивільних об’єктів з фотоелектричними станціями та накопичувачами електроенергії. - C. 117-125.
Харчові технології
- Сімахіна Г. О., Камінська С. В. Контроль мікробіологічної безпеки продукції ресурсоефективних низькотемпературних технологій. - C. 126-136.
- Демидова А. О., Носенко Т. Т., Шeманська Є. І. Дослідження ефективності ферментативного екстрагування рослинних антиоксидантів. - C. 137-147.
- Башта А. О., Стеценко Н. О., Бажай-Жежерун С. А. Дослідження особливостей харчування студентської молоді і рівня її усвідомлення факторів ризику хронічних неінфекційних захворювань. - C. 148-161.
- Іващенко О. М., Поліщук Г. Є. Дослідження показників якості йогуртів з мальтодекстрином і сухим глюкозним сиропом. - C. 162-175.
- Шевченко А. О., Літвинчук С. І., Галенко О. О. Структурно-механічні та конформаційні зміни в процесі виготовлення пшеничного хліба з концентратом рисового протеїну. - C. 176-184.
Хімічні науки
- Кроніковський О. І., Сокол Є. В., Кроніковська О. П., Стаднічук Н. О. Екстракційно-аналітичні характеристики комплексів карбоксилатів металів з краун-етерами. - C. 185-193.
Новини освіти і науки
- Доробок українських науковців від видавництва CRC Press. - C. 194.
- До відома авторів. - C. 195-198.
| 2023 | Т. 29 | № 4
|
|
|
|