Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Біотехнології

  4. П’ятецька Д. В., Пирог Т. П. Вплив екзометаболітів Nocardia vacciniі IMB B-7405, Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 i Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 на врожайність томатів, перців та ячменю. - C. 7-20.
  5. Скроцька О. І., Марченко В. В. Біосинтез наночастинок благородних металів. Частина 3. Можливості використання рослин. - C. 21-45.
  6. Механічна та електрична інженерія

  7. Булій Ю. В., Куц А. М., Форсюк А. В., Запорожець Ю. В. Підвищення експлуатаційних характеристик брагоректифікаційних установок шляхом оптимізації роботи теплообмінного обладнання. - C. 46-56.
  8. Володін С. О., Токарчук С. В., Мирончук В. Г., Масло М. А. Дослідження динаміки запірно-регулювальних пристроїв з позиційними електропневматичними системами керування. - C. 57-65.
  9. Гавва О. О., Кривопляс-Володіна Л. О. Обґрунтування режимів роботи адаптронних функціональних модулів дозування рідкої продукції ваговим способом. - C. 66-76.
  10. Харчові технології

  11. Михонік Л. А., Кирічок Т. О., Гетьман І. А., Науменко О. В. Покращення якості пшенично-житнього хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур. - C. 77-88.
  12. Дацишин К. Є., Юкало В. Г., Семенишин Г. М. Розроблення технології ферментованого сироваткового напою. - C. 89-98.
  13. Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Пілюгіна І. С., Фалько О. В., Чижевський В. В. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби та вміст аміно-аміачного азоту при гіпотермічному зберіганні. - C. 99-110.
  14. Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Михайлов В. М., Касабова К. Р. Удосконалення способу виготовлення функціонального напівфабрикату і кексів на його основі. - C. 111-121.
  15. Махинько Л. В., Ковбаса В. М. Дослідження використання пряно-ароматичної сировини у виробництві продуктів високотемпературної коекструзії та її впливу на процес зберігання. - C. 122-132.
  16. Носенко Т. Т., Жупанова Д. О. Інтенсифікація ферментативного дегумінгу соняшникової олії ультразвуковою обробкою. - C. 133-142.
  17. Сімахіна Г. О., Кочубей-Литвиненко О. В. Комбінована ресурсоефективна технологія заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів. - C. 143-156.
  18. Шевченко А. О. Вплив концентрату гарбузового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість і харчову цінність пшеничного хліба. - C. 157-165.
  19. Капрельянц Л. В., Пожіткова Л. Г., Велічко Т. О., Охотська М. І., Білик О. А. Сучасні тренди в омікс-біотехнологіях — від геноміки до персоналізованих дієт. Частина 1. - C. 166-183.
  20. До відома авторів. - C. 184-187.
2023
Т. 29
№ 5
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського