![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Біотехнології
- П’ятецька Д. В., Пирог Т. П. Вплив екзометаболітів Nocardia vacciniі IMB B-7405, Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 i Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 на врожайність томатів, перців та ячменю. - C. 7-20.
- Скроцька О. І., Марченко В. В. Біосинтез наночастинок благородних металів. Частина 3. Можливості використання рослин. - C. 21-45.
Механічна та електрична інженерія
- Булій Ю. В., Куц А. М., Форсюк А. В., Запорожець Ю. В. Підвищення експлуатаційних характеристик брагоректифікаційних установок шляхом оптимізації роботи теплообмінного обладнання. - C. 46-56.
- Володін С. О., Токарчук С. В., Мирончук В. Г., Масло М. А. Дослідження динаміки запірно-регулювальних пристроїв з позиційними електропневматичними системами керування. - C. 57-65.
- Гавва О. О., Кривопляс-Володіна Л. О. Обґрунтування режимів роботи адаптронних функціональних модулів дозування рідкої продукції ваговим способом. - C. 66-76.
Харчові технології
- Михонік Л. А., Кирічок Т. О., Гетьман І. А., Науменко О. В. Покращення якості пшенично-житнього хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур. - C. 77-88.
- Дацишин К. Є., Юкало В. Г., Семенишин Г. М. Розроблення технології ферментованого сироваткового напою. - C. 89-98.
- Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Пілюгіна І. С., Фалько О. В., Чижевський В. В. Вплив флавоноїду кверцетину на мікроорганізми свіжовиловленої риби та вміст аміно-аміачного азоту при гіпотермічному зберіганні. - C. 99-110.
- Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Михайлов В. М., Касабова К. Р. Удосконалення способу виготовлення функціонального напівфабрикату і кексів на його основі. - C. 111-121.
- Махинько Л. В., Ковбаса В. М. Дослідження використання пряно-ароматичної сировини у виробництві продуктів високотемпературної коекструзії та її впливу на процес зберігання. - C. 122-132.
- Носенко Т. Т., Жупанова Д. О. Інтенсифікація ферментативного дегумінгу соняшникової олії ультразвуковою обробкою. - C. 133-142.
- Сімахіна Г. О., Кочубей-Литвиненко О. В. Комбінована ресурсоефективна технологія заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів. - C. 143-156.
- Шевченко А. О. Вплив концентрату гарбузового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість і харчову цінність пшеничного хліба. - C. 157-165.
- Капрельянц Л. В., Пожіткова Л. Г., Велічко Т. О., Охотська М. І., Білик О. А. Сучасні тренди в омікс-біотехнологіях — від геноміки до персоналізованих дієт. Частина 1. - C. 166-183.
- До відома авторів. - C. 184-187.
| 2023 | Т. 29 | № 5
|
|
|
|