![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Безпека харчових продуктів і виробництв
- Шульга О. С., Шульга С. І. Досягнення у сфері екологічнго одноразового посуду та столових приборів. - C. 7-22.
Біотехнології
- Стабніков В., Миколаєнко Р., Стабніков Д. Видалення мікропластику зі стічних вод для захисту світового водного басейну. - C. 23-44.
Механічна та електрична інженерія
- Володін О. С., Гавва О. М., Токарчук С. В., Савчук О. С. Дослідження комунікативного дизайну виробничих систем. - C. 45-52.
- Maзуренко O. Г., Воробйов Л. Й., Декуша Л. В. Термоелектричні прилади вимірювання температури та швидкості потоку газового середовища. - C. 53-71.
- Романюк В. Т. Дослідження електричного поля навколо термокомпенсаторів. - C. 72-81.
Фізико-математичні науки
- Медвідь Н. В., Гнатовський О. В., Левчій І. Д., Сидоренко А. В. Автоматизація дифракційних вимірювань малих переміщень при модуляції апертури сенсора. - C. 82-92.
Харчові технології
- Дорохович В. В., Михальська Л. В. Застосування насіння чіа та гелю з насіння чіа для наближення нутрієнтного складу печива до складу "ідеального” харчового продукту за макронутрієнтами. - C. 93-101.
- Логінова А. О. Реакція Маяра: використання в харчових технологіях та експертизі харчових продуктів. - C. 102-121.
- Носенко Т. Т., Жупанова Д. О. Аналіз тенденцій споживання енергетичних ресурсів харчовою промисловістю України. - C. 122-133.
- Макаренко О. Г., Петренко Т. В. Проблемні питання викостання діоксиду титану (Е 171) як барвника для харчових продуктів і лікарських засобів. - C. 134-145.
- Rubanka K., Levkivska T., Dushchak O. Study of the effect of dried ginger extract on the quality of margarine. - C. 146-154.
- Кучеренко В. М., Успаленко О. В., Білько М. В., Бурда В. Є. Ефективність використання кріоконцентратів виноградного сусла у виробництві напівсухих і напівсолодких натуральних вин. - C. 155-167.
Хімічні науки
- Стаднічук Н. О., Костюченко Т. П., Кроніковський О. І. Характеристика полімерних матеріалів, що використовуються при виробництві бутильованої питної води. - C. 168-177.
- Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій” за 2023 рік. - C. 178-187.
- До відома авторів. - C. 188-191.
| 2023 | Т. 29 | № 6
|
|
|
|