Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Безпека харчових продуктів і виробництв

  4. Шульга О. С., Шульга С. І. Досягнення у сфері екологічнго одноразового посуду та столових приборів. - C. 7-22.
  5. Біотехнології

  6. Стабніков В., Миколаєнко Р., Стабніков Д. Видалення мікропластику зі стічних вод для захисту світового водного басейну. - C. 23-44.
  7. Механічна та електрична інженерія

  8. Володін О. С., Гавва О. М., Токарчук С. В., Савчук О. С. Дослідження комунікативного дизайну виробничих систем. - C. 45-52.
  9. Maзуренко O. Г., Воробйов Л. Й., Декуша Л. В. Термоелектричні прилади вимірювання температури та швидкості потоку газового середовища. - C. 53-71.
  10. Романюк В. Т. Дослідження електричного поля навколо термокомпенсаторів. - C. 72-81.
  11. Фізико-математичні науки

  12. Медвідь Н. В., Гнатовський О. В., Левчій І. Д., Сидоренко А. В. Автоматизація дифракційних вимірювань малих переміщень при модуляції апертури сенсора. - C. 82-92.
  13. Харчові технології

  14. Дорохович В. В., Михальська Л. В. Застосування насіння чіа та гелю з насіння чіа для наближення нутрієнтного складу печива до складу "ідеального” харчового продукту за макронутрієнтами. - C. 93-101.
  15. Логінова А. О. Реакція Маяра: використання в харчових технологіях та експертизі харчових продуктів. - C. 102-121.
  16. Носенко Т. Т., Жупанова Д. О. Аналіз тенденцій споживання енергетичних ресурсів харчовою промисловістю України. - C. 122-133.
  17. Макаренко О. Г., Петренко Т. В. Проблемні питання викостання діоксиду титану (Е 171) як барвника для харчових продуктів і лікарських засобів. - C. 134-145.
  18. Rubanka K., Levkivska T., Dushchak O. Study of the effect of dried ginger extract on the quality of margarine. - C. 146-154.
  19. Кучеренко В. М., Успаленко О. В., Білько М. В., Бурда В. Є. Ефективність використання кріоконцентратів виноградного сусла у виробництві напівсухих і напівсолодких натуральних вин. - C. 155-167.
  20. Хімічні науки

  21. Стаднічук Н. О., Костюченко Т. П., Кроніковський О. І. Характеристика полімерних матеріалів, що використовуються при виробництві бутильованої питної води. - C. 168-177.
  22. Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій” за 2023 рік. - C. 178-187.
  23. До відома авторів. - C. 188-191.
2023
Т. 29
№ 6
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського