Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2013/31<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
Розроблення прогресивної технології і високоефективного обладнання харчової промисловості
- Антропова Л. М., Миронова Н. А. Оцінка якості змішування та ефективності роботи відцентрового змішувача-зволожувача. - C. 7-15.
- Бошкова І. Л., Дементьєва Т. Ю., Георгієш К. В., Коломийчук С. Г. Метод отримання біопестицидів і пристрій для його реалізації. - C. 15-22.
- Букін Г. В., Селезньова Ю. А., Соколов С. А. Розробка експериментальної установки для досліджень впливу MTS-технології на харчові продукти. - C. 23-32.
- Гордієнко О. В., Жданов Р. В. Дослідження процесу різання замороженого м’ясного фаршу високошвидкісним струменем води. - C. 32-38 .
- Єрьоменко Д. О., Лебедєв І. М., Корнійчук В. Г. Можливості використання пари вторинного скипання на підприємствах харчової промисловості. - C. 38-46.
- Жданов І. В. Аеродинаміка сушильної установки з відцентровим киплячим шаром матеріалу. - C. 46-54.
- Завалій О. О. Пристрої інфрачервоного сушіння сільськогосподарської продукції. - C. 55-63.
- Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Методика розрахунку параметрів різання дисковим ножем за умови коливального способу подання харчового продукту. - C. 63-73.
- Самойчук К. О., Івженко А. О. Визначення резонансних режимів роботи пульсаційного апарата з вібруючим ротором. - C. 74-82.
- Сукманов В. О., Яшонков О. А., Чарова І. В. Процес отримання спінених сумішей на основі рибної сировини. - C. 83-92.
- Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Підвищення ефективності роботи систем водяного пожежогасіння на харчових підприємствах. - C. 93-100.
- Хмельнюк М. Г., Остапенко А. В., Яковлева О. Ю. Аналіз ексергетичних втрат холодильної установки комплексу низькотемпературної конденсації природного газу. - C. 101-109.
- Шамота В. П., Фалько О. Л., Фалько О-ій. Л. Сепарація харчових сипких сумішей. - C. 110-117.
Сучасні напрямки підвищення якості харчових продуктів
- Бєлінська К. О., Фалендиш Н. О., Шутюк В. В. Дослідження амінокислотного складу сухого молока свійських тварин з метою використання його у виробництві замінників жіночого молока. - C. 118-124.
- Гніцевич В. А., Кравченко Н. В. Дослідження показників якості самбуків. - C. 125-133.
- Гніцевич В. А., Федотова Н. А., Мечетна К. Ю. Розробка технології білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки та визначення термінів його зберігання. - C. 133-140.
- Гурінова Т. О., Самуйленко Т. Д., Назаренко О. О. Збереження мікрофлори рідких житніх заквасок в умовах дискретного режиму роботи хлібозаводів. - C. 141-148.
- Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В., Лихобаба О. В. Вибір сировини та способу вилучення пектинових речовин. - C. 148-155.
- Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Старостєлє О. В. Вплив стабілізаторів на процес піноутворення в модельних системах коктейлів на основі сколотин. - C. 155-163.
- Дмитрук О. Ф., Пікула Л. Ф., Крюк Т. В., Лесишина Ю. О. Електронна структура органічних сполук та їх реакційна здатність у реакціях радикального відриву атома вуглецю НО2• радикалом. - C. 164-171.
- Поперечний А. М., Гніцевич В. А., Боровков С. О., Чехова Н. С. Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. - C. 172-178.
- Свідло К. В. Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення. - C. 179-185.
- Сукманов В. О., Громов С. В., Крістя Д. О., Моісєєва В. К. Дослідження термостійкості і температури плавлення вершкового масла, обробленого високим циклічним тиском. - C. 185-196.
- Топольник В. Г., Стукальська Н. М. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів. - C. 196-203.
Моделювання та оптимізація процесів розробки харчових продуктів та обладнання харчової промисловості
- Гладчук Є. О. Параметричне моделювання функціональної спроможності маніпулятора за безпосереднього автоматизованого управління. - C. 204-211.
- Кюрчев С. В., Змєєва І. М. Визначення оптимальних параметрів окремих вузлів дозатора. - C. 212-220.
- Морозюк Л. І., Ольшевська О. В. Програмний комплекс для розрахунку мікроканальних повітряних конденсаторів. - C. 220-228.
- Петрова Ю. Н., Жданов І. В., Крістя Д. О. Розробка методики аналізу результатів моделювання напружено-деформованого стану для випадку плоскої задачі. - C. 228-241.
Технологічні аспекти використання функціональних інгредієнтів
- Дейниченко Г. В., Звегінцев О. І., Карнаушенко Ю. В. Мідії – сировина для виробництва продукції підвищеної харчової цінності. - C. 242-248.
- Коршунова Г. Ф., Саєнко Р. І. Обґрунтування режимів замочування бобів нуту для пророщування. - C. 249-255.
- Левіт І. Б., Стіборовський С. Е., Османова Ю. В., Афенченко Д. С. Дослідження процесів відновлення напівфабрикату з топінамбура і цикорію. - C. 255-261.
- Алфавітний покажчик. - C. 268.
| 2013 | | № 31
|
|
|
|