Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2014/32<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
Розроблення прогресивної технології і високоефективного обладнання харчової промисловості
- Бессараб О. С., Осипенко C. Б., Стоянова Л. О., Пахомова К. Ю. Інноваційна технологія фруктових гомогенізованих продуктів підвищеної біологічної цінності на основі гідродинамічної обробки сировини. - C. 7-19.
- Білецький Е. В., Петренко О. В. Методика розрахунку гідравлічних характеристик течії неньютонівських рідин у каналах базової геометрії. - C. 20-27.
- Гладкий Ф. Ф., Луценко М. В., Калина В. С. Дослідження хімічного складу жирної коріандрової олії, отриманої пресовим та екстракційним способами. - C. 28-34.
- Заплетніков І. М., Кіріченко В. О., Гордієнко О. В. Визначення шумових характеристик просіювача. - C. 35-40.
- Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Дослідження взаємодії продукту з опорною поверхнею столу машини для нарізання гастрономічних продуктів. - C. 41-49.
- Иванюта Ю. Ф., Погребняк А. В. Особенности протекания растворов полиэтиленоксида через струеформирующую головку при обработке пищевых продуктов резанием. - C. 50-59.
- Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Пивоваров П. П. Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах. - C. 59-65.
- Крусір Г. В., Русєва Я. П., Петросян В. П., Садовнікова Я. О. Ідентифікація факторів та оцінка екологічного ризику роботи консервного заводу. - C. 65-73.
- Поперечний А. М., Жданов І. В., Миронова Н. О. Дослідження фізико-механічних характеристик кісточок абрикосу. - C. 74-82.
- Романенко Р. П. Визначення змін теплопровідності пісочного тіста в процесі випікання. - C. 83-92.
- Стіборовський С. Е., Сімакова О. О., Слащева А. В., Нефедов Ю. О. Наукове обґрунтування використання вторинної сировини в технологіях функціональних добавок для січених виробів. - C. 92-100.
- Свідло К. В., Пересічний М. І., Гречаний В. Д. Інноваційна технологія м'ясних подрібнених виробів геродієтичного призначення. - C. 100-106.
Холодотеплотехніка та технологічні процеси з її використанням
- Пищанская Н. А. Анализ способности воздуха ассимилировать влагу при использовании увлажнительных устройств. - C. 107-113.
Сучасні напрямки підвищення якості харчових продуктів
- Крусир Г. В., Кирияк А. В., Карпенко А. С., Короленко Л. И. К оценке влияния пищевых предприятий на компоненты окружающей среды. - C. 114-122.
- Ластков Д. О., Давыдова В. Р., Выхованец Т. А. Гигиеническая оценка хлебобулочных изделий, используемых при заболеваниях желудочно-кишечного тракта. - C. 122-128.
- Шаніна О. М., Звєрєв В. О. Агрегуюча здатність клейковини за умови додавання трансглютамінази та білків тваринного походження. - C. 128-136.
- Шаніна О. М., Лобачова Н. Л. Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за умови додавання трансглютамінази. - C. 136-143.
Моделювання та оптимізація процесів розробки харчових продуктів та обладнання харчової промисловості
- Бескровний О. І. Методологія дослідження властивостей об’єктів харчової технології методами оптимізації. - C. 144-152.
- Гладчук Є. О. Моделювання енерегоспоживання маніпулятора за режиму безпосереднього автоматизованого управління. - C. 153-161.
- Жданов І. В., Стеблянко В. Г., Шульга А. В. Комп’ютерне моделювання аеродинаміки камери сушильної установки з відцентровим псевдозрідженим шаром. - C. 162-171.
- Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є. Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах. - C. 171-180.
- Радіоненко В. М., Кочетов В. П., П’янкова Ю. В. Ефективність зберігання листового салату в модулях з модифікованим газовим середовищем. - C. 181-187.
Технологічні аспекти використання функціональних інгредієнтів
- Гніцевич В. А., Іващенко М. В. Аналіз і перспективи використання рослинної сировини в технологіях харчової продукції для людей похилого віку. - C. 188-196.
- Гніцевич В. А., Ільдірова С. К., Федотова Н. А., Османова Ю. В. Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію. - C. 196-203.
- Іванов С. В., Пасічний В. М., Олішевський В. В., Маринін А. І., Тимошенко І. В., Марченко А. Б. Застосування мінеральних добавок у виробництві м’ясних продуктів. - C. 204-211.
- Пушка О. С., Нінікало М. О., Корецька І. Л. Шляхи зниження калорійності солодких страв. - C. 211-217.
- Романенко О. В. Залежність градієнта каламутності заливки рибних пресервів від температури зберігання. - C. 218-225.
- Юдіна Т. І. Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин. - C. 225-234.
| 2014 | | № 32
|
|
|
|