Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2014/32<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розроблення прогресивної технології і високоефективного обладнання харчової промисловості

  4. Бессараб О. С., Осипенко C. Б., Стоянова Л. О., Пахомова К. Ю. Інноваційна технологія фруктових гомогенізованих продуктів підвищеної біологічної цінності на основі гідродинамічної обробки сировини. - C. 7-19.
  5. Білецький Е. В., Петренко О. В. Методика розрахунку гідравлічних характеристик течії неньютонівських рідин у каналах базової геометрії. - C. 20-27.
  6. Гладкий Ф. Ф., Луценко М. В., Калина В. С. Дослідження хімічного складу жирної коріандрової олії, отриманої пресовим та екстракційним способами. - C. 28-34.
  7. Заплетніков І. М., Кіріченко В. О., Гордієнко О. В. Визначення шумових характеристик просіювача. - C. 35-40.
  8. Заплетніков І. М., Пільненко А. К. Дослідження взаємодії продукту з опорною поверхнею столу машини для нарізання гастрономічних продуктів. - C. 41-49.
  9. Иванюта Ю. Ф., Погребняк А. В. Особенности протекания растворов полиэтиленоксида через струеформирующую головку при обработке пищевых продуктов резанием. - C. 50-59.
  10. Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Пивоваров П. П. Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах. - C. 59-65.
  11. Крусір Г. В., Русєва Я. П., Петросян В. П., Садовнікова Я. О. Ідентифікація факторів та оцінка екологічного ризику роботи консервного заводу. - C. 65-73.
  12. Поперечний А. М., Жданов І. В., Миронова Н. О. Дослідження фізико-механічних характеристик кісточок абрикосу. - C. 74-82.
  13. Романенко Р. П. Визначення змін теплопровідності пісочного тіста в процесі випікання. - C. 83-92.
  14. Стіборовський С. Е., Сімакова О. О., Слащева А. В., Нефедов Ю. О. Наукове обґрунтування використання вторинної сировини в технологіях функціональних добавок для січених виробів. - C. 92-100.
  15. Свідло К. В., Пересічний М. І., Гречаний В. Д. Інноваційна технологія м'ясних подрібнених виробів геродієтичного призначення. - C. 100-106.
  16. Холодотеплотехніка та технологічні процеси з її використанням

  17. Пищанская Н. А. Анализ способности воздуха ассимилировать влагу при использовании увлажнительных устройств. - C. 107-113.
  18. Сучасні напрямки підвищення якості харчових продуктів

  19. Крусир Г. В., Кирияк А. В., Карпенко А. С., Короленко Л. И. К оценке влияния пищевых предприятий на компоненты окружающей среды. - C. 114-122.
  20. Ластков Д. О., Давыдова В. Р., Выхованец Т. А. Гигиеническая оценка хлебобулочных изделий, используемых при заболеваниях желудочно-кишечного тракта. - C. 122-128.
  21. Шаніна О. М., Звєрєв В. О. Агрегуюча здатність клейковини за умови додавання трансглютамінази та білків тваринного походження. - C. 128-136.
  22. Шаніна О. М., Лобачова Н. Л. Дослідження іонозв’язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за умови додавання трансглютамінази. - C. 136-143.
  23. Моделювання та оптимізація процесів розробки харчових продуктів та обладнання харчової промисловості

  24. Бескровний О. І. Методологія дослідження властивостей об’єктів харчової технології методами оптимізації. - C. 144-152.
  25. Гладчук Є. О. Моделювання енерегоспоживання маніпулятора за режиму безпосереднього автоматизованого управління. - C. 153-161.
  26. Жданов І. В., Стеблянко В. Г., Шульга А. В. Комп’ютерне моделювання аеродинаміки камери сушильної установки з відцентровим псевдозрідженим шаром. - C. 162-171.
  27. Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є. Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах. - C. 171-180.
  28. Радіоненко В. М., Кочетов В. П., П’янкова Ю. В. Ефективність зберігання листового салату в модулях з модифікованим газовим середовищем. - C. 181-187.
  29. Технологічні аспекти використання функціональних інгредієнтів

  30. Гніцевич В. А., Іващенко М. В. Аналіз і перспективи використання рослинної сировини в технологіях харчової продукції для людей похилого віку. - C. 188-196.
  31. Гніцевич В. А., Ільдірова С. К., Федотова Н. А., Османова Ю. В. Наукове обґрунтування технології виробництва паштетів печінкових з використанням напівфабрикату з топінамбура і цикорію. - C. 196-203.
  32. Іванов С. В., Пасічний В. М., Олішевський В. В., Маринін А. І., Тимошенко І. В., Марченко А. Б. Застосування мінеральних добавок у виробництві м’ясних продуктів. - C. 204-211.
  33. Пушка О. С., Нінікало М. О., Корецька І. Л. Шляхи зниження калорійності солодких страв. - C. 211-217.
  34. Романенко О. В. Залежність градієнта каламутності заливки рибних пресервів від температури зберігання. - C. 218-225.
  35. Юдіна Т. І. Визначення показників безпеки молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин. - C. 225-234.
2014
№ 32
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського