Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2021/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
- Серенко А. А., Моісеєва Л. О., Юдіна Т. І. Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів. - C. 5-12.
- Васильєва О. О. Технологія солодких соусів з айви та кизилу. - C. 13-19.
- Вітряк О. П., Ткаченко Л. В., Прибильський В. Л., Дулька О. С. Ферментовані напої в оздоровчому харчуванні. - C. 20-26.
- Сімакова О. О. Перспективи використання амаранту багряного в технології виробів із дріжджового тіста. - C. 26-32.
- Горяйнова Ю. А., Мороз В. О., Гусак Є. Р. Вивчення впливу раціонів, збагачених речовинами поліфенольної природи, на міцність стінок капілярів. - C. 33-39.
- Слащева А. В., Боднарук О. А. Технологія напівфабрикату для функціональних виробів з посіченої рибної маси. - C. 39-46.
- Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г., Сімакова О. О. Якість молочно-білкових концентратів у процесі низькотемпературного зберігання. - C. 47-55.
- Федорова Д. В., Беркун П. С. Вплив сухих риборослинних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості та показники якості виробів з пісочного тіста. - C. 55-66.
- Стадник І. Ю., Матенчук Л. Ю., Новак Л. Л., Федорів В. М. Структурно-механічні характеристики марципанових паст. - C. 67-74.
- Слащева А. В., Пусікова О. А. Дослідження показників якості та безпечності овочево-ягідних смузі з підвищеним вмістом низькоетерифікованого пектину. - C. 75-81.
- Піддубний В. А., Паньків Ю. В., Стадник І. Я., Петриченко Є. А. Інтегровані рішення і апаратурне оформлення перехідних процесів змішування компонентів у псевдошарі. - C. 82-90.
- Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К., Заікіна Д. П., Литвиненко А. К. Ідентифікація та алгоритми адаптивних систем цифрового керування виробництвом макаронних виробів. - C. 91-106.
- Цвіркун Л. О., Омельченко О. В., Цвіркун С. Л. Застосування інженерних методів та систем автоматизованого проектування технологічними процесами у сортуванні плодово-овочевої сировини. - C. 107-113.
- Янаков В. П. Застосування системного аналізу у пропонованої теорії приготування тіста. - C. 114-121.
- Червоний В. М., Кононикін В. Д., Перекрест В. В. Експериментальні дослідження електрофізичного процесу очищення тушок ставкової риби. - C. 122-127.
- Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К., Заікіна Д. П., Петрушина Ю. М. Методи та функції керування технологічними процесами в АСУ-АСУТП харчових виробництв. - C. 128-139.
- Горєлков Д. В., Омельченко О. В., Гейєр Г. В., Терешкін О. Г., Шевченко А. M. Інноваційне енергозберігаючі теплогенеруючі пристрої для устаткування закладів ресторанного господарства. - C. 139-147.
| 2021 | | № 1 (42)
|
|
|
|