Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2021/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Серенко А. А., Моісеєва Л. О., Юдіна Т. І. Використання вторинної молочної сировини у виробництві низьколактозних йогуртів. - C. 5-12.
  4. Васильєва О. О. Технологія солодких соусів з айви та кизилу. - C. 13-19.
  5. Вітряк О. П., Ткаченко Л. В., Прибильський В. Л., Дулька О. С. Ферментовані напої в оздоровчому харчуванні. - C. 20-26.
  6. Сімакова О. О. Перспективи використання амаранту багряного в технології виробів із дріжджового тіста. - C. 26-32.
  7. Горяйнова Ю. А., Мороз В. О., Гусак Є. Р. Вивчення впливу раціонів, збагачених речовинами поліфенольної природи, на міцність стінок капілярів. - C. 33-39.
  8. Слащева А. В., Боднарук О. А. Технологія напівфабрикату для функціональних виробів з посіченої рибної маси. - C. 39-46.
  9. Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г., Сімакова О. О. Якість молочно-білкових концентратів у процесі низькотемпературного зберігання. - C. 47-55.
  10. Федорова Д. В., Беркун П. С. Вплив сухих риборослинних напівфабрикатів на структурно-механічні властивості та показники якості виробів з пісочного тіста. - C. 55-66.
  11. Стадник І. Ю., Матенчук Л. Ю., Новак Л. Л., Федорів В. М. Структурно-механічні характеристики марципанових паст. - C. 67-74.
  12. Слащева А. В., Пусікова О. А. Дослідження показників якості та безпечності овочево-ягідних смузі з підвищеним вмістом низькоетерифікованого пектину. - C. 75-81.
  13. Піддубний В. А., Паньків Ю. В., Стадник І. Я., Петриченко Є. А. Інтегровані рішення і апаратурне оформлення перехідних процесів змішування компонентів у псевдошарі. - C. 82-90.
  14. Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К., Заікіна Д. П., Литвиненко А. К. Ідентифікація та алгоритми адаптивних систем цифрового керування виробництвом макаронних виробів. - C. 91-106.
  15. Цвіркун Л. О., Омельченко О. В., Цвіркун С. Л. Застосування інженерних методів та систем автоматизованого проектування технологічними процесами у сортуванні плодово-овочевої сировини. - C. 107-113.
  16. Янаков В. П. Застосування системного аналізу у пропонованої теорії приготування тіста. - C. 114-121.
  17. Червоний В. М., Кононикін В. Д., Перекрест В. В. Експериментальні дослідження електрофізичного процесу очищення тушок ставкової риби. - C. 122-127.
  18. Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К., Заікіна Д. П., Петрушина Ю. М. Методи та функції керування технологічними процесами в АСУ-АСУТП харчових виробництв. - C. 128-139.
  19. Горєлков Д. В., Омельченко О. В., Гейєр Г. В., Терешкін О. Г., Шевченко А. M. Інноваційне енергозберігаючі теплогенеруючі пристрої для устаткування закладів ресторанного господарства. - C. 139-147.
2021
№ 1 (42)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського