Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2010/12/2(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання

  4. Білонога Ю. Л., Варивода Ю. Ю., Турчин І. М., Корнієнко О. Я. Інтенсифікація та оптимізація процесу виготовлення вершкового масла методом збивання. - C. 3-6.
  5. Боднарчук О. В., Шульга Н. М., Гудима В. В., Кігель Н. Ф. Антагоністична активність заквашувальної мікрофлори кефіру. - C. 7-13.
  6. Видрик А. В. Нарощування молодих бджіл на зиму при підготовці сімей для виробництва маточного молочка. - C. 14-18.
  7. Галух Б. І. Накопичення продуктів протеолізу в процесі дозрівання бринзи з молока різних видів тварин. - C. 19-25.
  8. Гачак Ю. Р. Нові кисломолочні напої з маслянки із різними видами меду. - C. 26-30.
  9. Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Янушкевич Ю. А. Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів. - C. 31-34.
  10. Гречка Г. М. Виробництво та біологічна цінність личинкового продукту бджільництва. - C. 35-41.
  11. Король О. В., Прокопчук О. В., Венцель О. О. Особливості процесу дозрівання вершків при виробництві кисловершкового масла. - C. 42-45.
  12. Куций В. М. Вплив концентрації курячого пепсину на розварюваність колагену шкурки в процесі посолу. - C. 46-49.
  13. Любенко Я. М. Оцінка та коригування якості продуктів харчування в залежності від кормів. - C. 50-55.
  14. Мартинюк І. О. Дієтичні властивості комбінованих ковбасних виробів з амарантовим шротом. - C. 56-59.
  15. Овчарук В. М. Поширення телязіозу великої рогатої худоби на території україни. - C. 60-64.
  16. Ощипок І. М., Ярошевич В. І., Пасічний В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці. - C. 65-68.
  17. Пасічний В. М., Мороз О. О., Проворова Т. І. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці. - C. 69-72.
  18. Приліпко Т. М., Тимофійшин І. І. М’ясна продуктивність овець породи прекос залежно від рівня селену в раціоні. - C. 73-75.
  19. Ружинська Л. І., Шибецький В. Ю., Поводзинський В. М. Моделювання гідродинаміки роллерного ферментера у біотехнології вакцин. - C. 76-81.
  20. Свідрак І. В., Галкіна Н. С. Співвідношення власних частот коливань вібраційного транспортера-маніпулятора з багатокомпонентними коливаннями. - C. 82-86.
  21. Страшинський І. М., Борсолюк Л. В. Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію. - C. 87-93.
  22. Страшинський І. М., Гончаров Г. І., Борсолюк Л. В., Северин В. Ю. Удосконалення рецептур варених ковбас з м’яса птиці. - C. 94-99.
  23. Терешкін О. Г., Горєлков Д. В. Оцінка ефективність впровадження машини для очищення плодів перцю солодкого у виробництво. - C. 100-104.
  24. Федюшко Ю. М., Федюшко М. П. Сучасні технології моделювання систем та популяцій польової дичини. - C. 105-108.
  25. Хай М. В., Харчишин Б. М. Моментний двигун електром’ясорубки прямого приводу. - C. 109-114.
  26. Ціж Б. Р. Тонкоплівкові напівпровідникові гетероструктури для мікроелектроніки. - C. 115-119.
  27. Шамро Л. П. Розміщення воскових мисочок на прищеплювальній рамці при виробництві маточників з маточним молочком і маточною личинкою. - C. 120-123.
  28. Ястреба Ю. А., Пасічний В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна. - C. 124-128.
  29. Piotr Kulawik, Władysław Migdał, Joanna Tkaczewska The comparison of basic nutrients and dry weight in pangasius catfish and tilapia`s meat. - C. 129-132.
  30. Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik, Władysław Migdał Nutritive values of trout, carp and sturgeon. The comparison. - C. 133-139.
  31. Балас О. В. Вплив абіотичних чинників на рибопродуктивність окремих рибогосподарських підприємств київської, черкаської та житомирської областей. - C. 140-144.
  32. Баранов В. І., Гавриляк М. Я., Микієвич І. М., Фецко З. М. Динаміка вимивання елементів добрив з грунтів різного типу при дощуванні. - C. 145-149.
  33. Баранов В. І., Безносюк С. В., Гавриляк М. Я., Закалик Г. М., Фецко З. М. Оксидативні показники та вміст елементів у проростках ріпаку при використанні капсульованих добрив на грунтах породного відвалу. - C. 150-153.
  34. Баранов В. І., Гавриляк М. Я., Телегус Я. В. Синтез амінокислот, білку та азотвмісних сполук у рослин ріпаку за умов росту на субстратах породного відвалу. - C. 154-159.
  35. Богатко Н. М., Салата В. З., Семанюк В. І., Голуб О. Ю. Державний контроль за гмо в харчовій промисловості україни. - C. 160-165.
  36. Васильцева Л. П., Параняк Р. П. Вплив штучного навантаження свинцем на біохімічні та імунологічні показники плазми крові гусей та їх корекція сполуками селену. - C. 166-172.
  37. Вороняк В. В., Мельничук О. Я. Санітарно-гігієнічна оцінка умов утримання свиней у реконструйованому приміщенні та заходи щодо їх покращення. - C. 173-177.
  38. Джус П. П., Костенко С. О., Сидоренко О. В. Цитогенетичний аналіз свиней, яких утримують в різних радіоекологічних умовах. - C. 178-182.
  39. Калінін І. В., Мельникова Н. М., Сас М. А. Вплив отруєння міддю на активність глутатіонзалежних ферментів печінки щурів. - C. 183-185.
  40. Кам’янський В. В., Яценко І. В., Гетманець О. М. Остеометричні параметри діафіза кісток п’ястка як критерії діагностики віку самок великої рогатої худоби у судово-ветеринарній експертизі. - C. 186-194.
  41. Касянчук В. В., Бергілевич О. М., Козловська М. В., Бергілевич О. О., Марченко А. М. Статистична оцінка безпечності харчових продуктів як інтегрований підхід до забезпечення здорового харчування населення. - C. 195-199.
  42. Ковалів Л. М. Вплив біологічно активних речовин на окремі фізіолого-біохімічні показники в репродуктивних органах телиць. - C. 200-203.
  43. Кос′янчук Н. І., Тютюн А. І. Поширення легеневих нематодозів у продуктах забою тварин. - C. 204-208.
  44. Кощенко О. М., Калініченко А. В., Протас Н. М. Агроекологічні основи оптимізації кормових сівозмін. - C. 209-212.
  45. Кривохижа Є. М., Кухтин М. Д., Крижанівський Я. Й. Вивчення режимів застосування лужного мийно-дезінфікуючого засобу "сандез” при санітарній обробці переносних доїльних апаратів. - C. 213-217.
  46. Куциняк І. В. Зміни рівня вільних амінокислот у м'ясі від кабана й свині залежно від терміну зберігання. - C. 218-222.
  47. Логачова Л. О., Тарасова Т .О., Колесник К. О. Ветеринарно - гігієнічний мошторінг важких металів у системі грунт - корми - вода – молочна продукція в скотарських підприємствах харківської області за різних екологічних умов. - C. 223-227.
  48. Лухтай А. М. Поведінка корів української червоно-рябої молочної породи у різних за розміром технологічних групах за умови споживання кормів у зафіксованому положенні. - C. 228-231.
  49. Лысенко Н. П., Гудыменко В. А., Гулынин А. В., Костюк С. С., Куделькина В. В. Природные альфа-излучающие радионуклиды в подземных водах московской области. - C. 232-237.
  50. Мельникова Н. М., Ворошилова Н. М. Взаємоз’язок змін вуглеводного метаболізму та мінерального гомеостазу в організмі щурів, отруєних кадмію сульфатом. - C. 238-241.
  51. Мельникова Н. М., Кліх Л. В., Скидан А. Вміст кальцію в організмі кролів різного віку за дії стронцію хлориду. - C. 242-245.
  52. Поводзинський В. М., Шибецький В. Ю., Рамазанова-Степкіна О. А. Біобезпека у методології проектування приміщень для виробничої і лабораторної практики. - C. 246-249.
  53. Прокопенко Т. О., Салата В. З. Динаміка радіоактивного забруднення продукції тваринництва і рослинництва в україні за період 2000-2009 років. - C. 250-255.
  54. Решетник А. О., Демчук М. В., Коняхін О. П. Особливості методики викладання розділу "санітарно-гігієнічний контроль мікроклімату тваринницьких приміщень” на фермах з інтенсивною технологією виробництва продукції з дисципліни "гігієна тварин”( рубрика: якість освіти). - C. 256-261.
  55. Романчук Л. Д. Особливості накопичення радіоцезію в організмі гусей при вирощуванні їх на радіоактивно забруднених територіях житомирщини. - C. 262-265.
  56. Сапронова В. О., Горчанок Н. В. Санітарно-радіологічні показники м’яса риби, ураженої міксоспоридіями роду kudoa. - C. 266-268.
  57. Семанюк В. І., Салата В. З., Загоруй Л. П., Мазур Т. Г., Присяжнюк Н. М. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження. - C. 269-275.
  58. Сердюков Я. К., Костенко Ю. О. Мікроструктурний аналіз ковбасних виробів, які виготовляються на підприємствах торгової марки "маркада”. - C. 276-279.
  59. Сердюков Я. К., Беспала О. Ю. Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м.києва за нормальної якості та за псування. - C. 280-282.
  60. Снітинський В. В., Щирба О. Р., Якобенчук В. Ф. Вміст важких металів у фільтраційних водах львівськоко полігону твердих побутових відходів по сезонах року. - C. 283-286.
  61. Стегней Ж. Г., Ковзусь М. Є. Роль зоологічних парків у збереженні рідкісних та зникаючих видів тварин. - C. 287-290.
  62. Строкаль В. П. Шляхи покращення продовольчої безпеки в країні. - C. 291-295.
  63. Суслова Н. І., Немировський В. І. Вміст імуноглобулінів в сироватці крові та молозиві корів сірої української породи. - C. 296-298.
  64. Талоха Н. І., Куртяк Б. М. Вплив свинцю, кадмію і хрому (vi) на життєдіяльність мікроорганізмів рубця великої рогатої худоби у дослідах in vitro при додаванні селеніту натрію та вітаміну е. - C. 299-303.
  65. Тодерішка О. С., Чорний М. В., Шидловська А. О. Вплив абіотичних факторів на репродукцію норок. - C. 304-307.
  66. Ярошович І. Г., Салата В. З. Зміна глутатіону в тканинах м’язів печінки гусей 60-ти денного віку, що утримуються в зоні забрудненій радіонуклідами, за різного вмісту Mn і Co та їх хелатів у раціонах. - C. 308-313.
  67. Яценко І. В., Бондаревський М. М. Теоретичне обгрунтування методики остеоскопічного та остеометричного досліджень кісток ступні великої рогатої худоби для завдань судово-ветеринарної експертизи. - C. 314-321.
  68. Венгрин А. В. Особливості будови скелету грудної кінцівки у свиней типу "кам - росан". - C. 322-325.
  69. Marek Balcerak, Robert Głogowski, Bartłomiej Popczyk Changes in the harvest of the pheasant (phasianus colchicus l.) In poland in the years 1999-2009. - C. 326-330.
  70. Kramarenko S. S., Kramarenko A. S. A new indirect method for effective size population estimating of the land snail cepaea vindobonensis, intermediate host of trematoda. - C. 331-336.
2010
Т. 12
№ 2(4) (44)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського