Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2010/12/2(4)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького : наук. журн..- Львів- Титул.
- Зміст.
Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання
- Білонога Ю. Л., Варивода Ю. Ю., Турчин І. М., Корнієнко О. Я. Інтенсифікація та оптимізація процесу виготовлення вершкового масла методом збивання. - C. 3-6.
- Боднарчук О. В., Шульга Н. М., Гудима В. В., Кігель Н. Ф. Антагоністична активність заквашувальної мікрофлори кефіру. - C. 7-13.
- Видрик А. В. Нарощування молодих бджіл на зиму при підготовці сімей для виробництва маточного молочка. - C. 14-18.
- Галух Б. І. Накопичення продуктів протеолізу в процесі дозрівання бринзи з молока різних видів тварин. - C. 19-25.
- Гачак Ю. Р. Нові кисломолочні напої з маслянки із різними видами меду. - C. 26-30.
- Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Янушкевич Ю. А. Перспективи використання рослинних порошків у виробництві напівфабрикатів. - C. 31-34.
- Гречка Г. М. Виробництво та біологічна цінність личинкового продукту бджільництва. - C. 35-41.
- Король О. В., Прокопчук О. В., Венцель О. О. Особливості процесу дозрівання вершків при виробництві кисловершкового масла. - C. 42-45.
- Куций В. М. Вплив концентрації курячого пепсину на розварюваність колагену шкурки в процесі посолу. - C. 46-49.
- Любенко Я. М. Оцінка та коригування якості продуктів харчування в залежності від кормів. - C. 50-55.
- Мартинюк І. О. Дієтичні властивості комбінованих ковбасних виробів з амарантовим шротом. - C. 56-59.
- Овчарук В. М. Поширення телязіозу великої рогатої худоби на території україни. - C. 60-64.
- Ощипок І. М., Ярошевич В. І., Пасічний В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці. - C. 65-68.
- Пасічний В. М., Мороз О. О., Проворова Т. І. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці. - C. 69-72.
- Приліпко Т. М., Тимофійшин І. І. М’ясна продуктивність овець породи прекос залежно від рівня селену в раціоні. - C. 73-75.
- Ружинська Л. І., Шибецький В. Ю., Поводзинський В. М. Моделювання гідродинаміки роллерного ферментера у біотехнології вакцин. - C. 76-81.
- Свідрак І. В., Галкіна Н. С. Співвідношення власних частот коливань вібраційного транспортера-маніпулятора з багатокомпонентними коливаннями. - C. 82-86.
- Страшинський І. М., Борсолюк Л. В. Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію. - C. 87-93.
- Страшинський І. М., Гончаров Г. І., Борсолюк Л. В., Северин В. Ю. Удосконалення рецептур варених ковбас з м’яса птиці. - C. 94-99.
- Терешкін О. Г., Горєлков Д. В. Оцінка ефективність впровадження машини для очищення плодів перцю солодкого у виробництво. - C. 100-104.
- Федюшко Ю. М., Федюшко М. П. Сучасні технології моделювання систем та популяцій польової дичини. - C. 105-108.
- Хай М. В., Харчишин Б. М. Моментний двигун електром’ясорубки прямого приводу. - C. 109-114.
- Ціж Б. Р. Тонкоплівкові напівпровідникові гетероструктури для мікроелектроніки. - C. 115-119.
- Шамро Л. П. Розміщення воскових мисочок на прищеплювальній рамці при виробництві маточників з маточним молочком і маточною личинкою. - C. 120-123.
- Ястреба Ю. А., Пасічний В. М. Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна. - C. 124-128.
- Piotr Kulawik, Władysław Migdał, Joanna Tkaczewska The comparison of basic nutrients and dry weight in pangasius catfish and tilapia`s meat. - C. 129-132.
- Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik, Władysław Migdał Nutritive values of trout, carp and sturgeon. The comparison. - C. 133-139.
- Балас О. В. Вплив абіотичних чинників на рибопродуктивність окремих рибогосподарських підприємств київської, черкаської та житомирської областей. - C. 140-144.
- Баранов В. І., Гавриляк М. Я., Микієвич І. М., Фецко З. М. Динаміка вимивання елементів добрив з грунтів різного типу при дощуванні. - C. 145-149.
- Баранов В. І., Безносюк С. В., Гавриляк М. Я., Закалик Г. М., Фецко З. М. Оксидативні показники та вміст елементів у проростках ріпаку при використанні капсульованих добрив на грунтах породного відвалу. - C. 150-153.
- Баранов В. І., Гавриляк М. Я., Телегус Я. В. Синтез амінокислот, білку та азотвмісних сполук у рослин ріпаку за умов росту на субстратах породного відвалу. - C. 154-159.
- Богатко Н. М., Салата В. З., Семанюк В. І., Голуб О. Ю. Державний контроль за гмо в харчовій промисловості україни. - C. 160-165.
- Васильцева Л. П., Параняк Р. П. Вплив штучного навантаження свинцем на біохімічні та імунологічні показники плазми крові гусей та їх корекція сполуками селену. - C. 166-172.
- Вороняк В. В., Мельничук О. Я. Санітарно-гігієнічна оцінка умов утримання свиней у реконструйованому приміщенні та заходи щодо їх покращення. - C. 173-177.
- Джус П. П., Костенко С. О., Сидоренко О. В. Цитогенетичний аналіз свиней, яких утримують в різних радіоекологічних умовах. - C. 178-182.
- Калінін І. В., Мельникова Н. М., Сас М. А. Вплив отруєння міддю на активність глутатіонзалежних ферментів печінки щурів. - C. 183-185.
- Кам’янський В. В., Яценко І. В., Гетманець О. М. Остеометричні параметри діафіза кісток п’ястка як критерії діагностики віку самок великої рогатої худоби у судово-ветеринарній експертизі. - C. 186-194.
- Касянчук В. В., Бергілевич О. М., Козловська М. В., Бергілевич О. О., Марченко А. М. Статистична оцінка безпечності харчових продуктів як інтегрований підхід до забезпечення здорового харчування населення. - C. 195-199.
- Ковалів Л. М. Вплив біологічно активних речовин на окремі фізіолого-біохімічні показники в репродуктивних органах телиць. - C. 200-203.
- Кос′янчук Н. І., Тютюн А. І. Поширення легеневих нематодозів у продуктах забою тварин. - C. 204-208.
- Кощенко О. М., Калініченко А. В., Протас Н. М. Агроекологічні основи оптимізації кормових сівозмін. - C. 209-212.
- Кривохижа Є. М., Кухтин М. Д., Крижанівський Я. Й. Вивчення режимів застосування лужного мийно-дезінфікуючого засобу "сандез” при санітарній обробці переносних доїльних апаратів. - C. 213-217.
- Куциняк І. В. Зміни рівня вільних амінокислот у м'ясі від кабана й свині залежно від терміну зберігання. - C. 218-222.
- Логачова Л. О., Тарасова Т .О., Колесник К. О. Ветеринарно - гігієнічний мошторінг важких металів у системі грунт - корми - вода – молочна продукція в скотарських підприємствах харківської області за різних екологічних умов. - C. 223-227.
- Лухтай А. М. Поведінка корів української червоно-рябої молочної породи у різних за розміром технологічних групах за умови споживання кормів у зафіксованому положенні. - C. 228-231.
- Лысенко Н. П., Гудыменко В. А., Гулынин А. В., Костюк С. С., Куделькина В. В. Природные альфа-излучающие радионуклиды в подземных водах московской области. - C. 232-237.
- Мельникова Н. М., Ворошилова Н. М. Взаємоз’язок змін вуглеводного метаболізму та мінерального гомеостазу в організмі щурів, отруєних кадмію сульфатом. - C. 238-241.
- Мельникова Н. М., Кліх Л. В., Скидан А. Вміст кальцію в організмі кролів різного віку за дії стронцію хлориду. - C. 242-245.
- Поводзинський В. М., Шибецький В. Ю., Рамазанова-Степкіна О. А. Біобезпека у методології проектування приміщень для виробничої і лабораторної практики. - C. 246-249.
- Прокопенко Т. О., Салата В. З. Динаміка радіоактивного забруднення продукції тваринництва і рослинництва в україні за період 2000-2009 років. - C. 250-255.
- Решетник А. О., Демчук М. В., Коняхін О. П. Особливості методики викладання розділу "санітарно-гігієнічний контроль мікроклімату тваринницьких приміщень” на фермах з інтенсивною технологією виробництва продукції з дисципліни "гігієна тварин”( рубрика: якість освіти). - C. 256-261.
- Романчук Л. Д. Особливості накопичення радіоцезію в організмі гусей при вирощуванні їх на радіоактивно забруднених територіях житомирщини. - C. 262-265.
- Сапронова В. О., Горчанок Н. В. Санітарно-радіологічні показники м’яса риби, ураженої міксоспоридіями роду kudoa. - C. 266-268.
- Семанюк В. І., Салата В. З., Загоруй Л. П., Мазур Т. Г., Присяжнюк Н. М. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження. - C. 269-275.
- Сердюков Я. К., Костенко Ю. О. Мікроструктурний аналіз ковбасних виробів, які виготовляються на підприємствах торгової марки "маркада”. - C. 276-279.
- Сердюков Я. К., Беспала О. Ю. Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м.києва за нормальної якості та за псування. - C. 280-282.
- Снітинський В. В., Щирба О. Р., Якобенчук В. Ф. Вміст важких металів у фільтраційних водах львівськоко полігону твердих побутових відходів по сезонах року. - C. 283-286.
- Стегней Ж. Г., Ковзусь М. Є. Роль зоологічних парків у збереженні рідкісних та зникаючих видів тварин. - C. 287-290.
- Строкаль В. П. Шляхи покращення продовольчої безпеки в країні. - C. 291-295.
- Суслова Н. І., Немировський В. І. Вміст імуноглобулінів в сироватці крові та молозиві корів сірої української породи. - C. 296-298.
- Талоха Н. І., Куртяк Б. М. Вплив свинцю, кадмію і хрому (vi) на життєдіяльність мікроорганізмів рубця великої рогатої худоби у дослідах in vitro при додаванні селеніту натрію та вітаміну е. - C. 299-303.
- Тодерішка О. С., Чорний М. В., Шидловська А. О. Вплив абіотичних факторів на репродукцію норок. - C. 304-307.
- Ярошович І. Г., Салата В. З. Зміна глутатіону в тканинах м’язів печінки гусей 60-ти денного віку, що утримуються в зоні забрудненій радіонуклідами, за різного вмісту Mn і Co та їх хелатів у раціонах. - C. 308-313.
- Яценко І. В., Бондаревський М. М. Теоретичне обгрунтування методики остеоскопічного та остеометричного досліджень кісток ступні великої рогатої худоби для завдань судово-ветеринарної експертизи. - C. 314-321.
- Венгрин А. В. Особливості будови скелету грудної кінцівки у свиней типу "кам - росан". - C. 322-325.
- Marek Balcerak, Robert Głogowski, Bartłomiej Popczyk Changes in the harvest of the pheasant (phasianus colchicus l.) In poland in the years 1999-2009. - C. 326-330.
- Kramarenko S. S., Kramarenko A. S. A new indirect method for effective size population estimating of the land snail cepaea vindobonensis, intermediate host of trematoda. - C. 331-336.
| 2010 | Т. 12 | № 2(4) (44)
|
|
|
|