Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2010/12/3(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання

  4. Власенко В. В., Власенко І. Г, Семко Т. В., Пономаренко В. М., Прилуцька Т. Л. Пробіотики, як харчові добавки твердих сирів лікувально-профілактичного призначення. - C. 3-8.
  5. Власенко В. В., Власенко І. Г., Дзюмак М. А., Березовський І. В., Лисенко О. П. Детекція екофункцііонально стійких форм збудника туберкульозує в харчовій сировині. - C. 9-13.
  6. Галух Б. І. Дослідження структурно-механічних показників бринзи виготовленої з молока різних видів тварин. - C. 14-18.
  7. Гачак Ю. Р., Ковальський Ю. В., Заставна З. Я. Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із медом та бджолиним обніжжям. - C. 19-23.
  8. Гречка Г. М. Виробництво та біологічна цінність личинкового продукту бджільництва. - C. 24-30.
  9. Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження показників безпеки молочно-білкових кремів. - C. 31-34.
  10. Максімовська С. В. Вплив пробіотику "байкал" ем 1у на якість м’яса індичат. - C. 35-40.
  11. Мартинюк І. О. Перспективи використання комбінованих рослинних білків у м’ясних виробах. - C. 41-44.
  12. Ощипок І. М. Опис динаміки роботи автоматизованої лінії первинної переробки забійних тварин на основі узагальнених потоків ерланга. - C. 45-49.
  13. Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів. - C. 50-53.
  14. Сколоздра С. В., Чайковський Б. П., Лецик О. С. Розрахунок і проектування низько-температурного інфрачервоного випромінювача для обігріву тварин і птиці. - C. 54-59.
  15. Сколоздра С. В., Чайковський Б. П., Лецик О. С. Розрахунок, вибір і контроль режиму ультрафіолетового опромінення тварин і птиці. - C. 60-65.
  16. Степанищев М. І. Огляд перспективи розвитку вітчизняного ринку пліснявих сирів. - C. 66-69.
  17. Турчин І. М., Переговська І. Вивчення ліпідного складу десертного масла з продуктами бджільництва. - C. 70-74.
  18. Турчин І. М., Сливка Н. Б., Михайлицька О. Р. Вплив механічної обробки на білкові компоненти молока при виробництві твердих сичужних сирів. - C. 75-79.
  19. Федюшко Ю. М., Коваленко Л. Р. Методологічне забезпечення повірки імпульсних рефлектометрів. - C. 80-83.
  20. Федюшко Ю. М., Хандола Ю. М. Використання імпульсної спектроскопії для дослідження властивостей рідких діелектриків. - C. 84-88.
  21. Цісарик О. Й. Підвищення біологічної цінності молочного жиру шляхом використання в годівлі корів ліпідних добавок. - C. 89-106.
  22. Екологія, гігієна тварин, ветеринарна санітарія, ветеринарно-санітарна і радіологічна експертиза

  23. Бергілевич О. М. Використання системи показників для управління мікробіологічним ризиком щодо e. Sakazakii при виробництві сухих молочних сумішей для дітей. - C. 107-112.
  24. Богатко Н. М., Салата В. З., Семанюк В. І., Джміль О. М., Голуб О. Ю. Стан державного нагляду в україні за якістю та безпекою рибної продукції. - C. 113-119.
  25. Буцяк Г. А., Черевко М. В., Сухорська О. П. Використання адсорбентів та антидотів як профілактичний засіб попередження токсикозів. - C. 120-128.
  26. Варпіховський Р. Л. Оцінка ефективності використання різних способів утримання ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи. - C. 129-132.
  27. Власенко В. В., Фаріонік Т. В. Показники м'ясних якостей бугайців під впливом вітаміну е і селену. - C. 133-137.
  28. Власенко В. В., Власенко І. Г., Семко Т. В. Використання нових поживних середовищ для виявлення біологічної безпеки молока. - C. 138-142.
  29. Гичка О. Р. Особливості формування гідрохімічного складу річкових вод басейну верхів’я дністра за вмістом головних іонів. - C. 143-146.
  30. Грицина М. Р. Залежність фенофази цвітіння особин в популяції verbascum thapsiforme від їх життєвого стану. - C. 147-150.
  31. Гук М. М., Черевко М. В. Основні пріоритети екологічної політики львівської області та шляхи їх реалізації. - C. 151-155.
  32. Гунчак В. М., Маслянко Р. П., Демчук М. В. Роль антропогенних факторів навколишнього середовища на формування зон ризику для здоров’я тварин і потреба в розробці методів їх контролю та профілактики. - C. 156-161.
  33. Демчук М. В., Козенко О. В., Козій Б. І., Книшук П. В. До методики вивчення впливу комплексу чинників середовища на функціональний стан організму або й стада тварин. - C. 162-172.
  34. Демчук М. В., Сачук Р. М. Підвищення якості продукції кролівництва на окремих технологічних етапах. - C. 173.
  35. Демчук М. В., Коняхін О. П., Решетник А. О., Памірський А. С., Лайтер-Москалюк С. В. Роль електромагнітного випромінювання у життєдіяльності тварин (біологічні, ветеринарно - медичні, екологічні аспекти). - C. 180-187.
  36. Демчук М. В., Решетник А. О., Лайтер-Москалюк C. В. Проблеми утилізації гною в сучасному тваринництві. - C. 188-195.
  37. Заплатинський В. Етологічні аспекти організації випасання великої рогатої худоби. - C. 196-199.
  38. Качмар Н. В., Снітинський В. В., Мазурак О. Т. Міграція іонів свинцю за прорфілем темно-сірого опідзоленого ґрунту в умовах імпактного забруднення. - C. 200-203.
  39. Козенко О. В., Магрело Н. В., Сус Г. В. Сезонна динаміка вмісту церулоплазміну в крові корів залежно від умов утримання. - C. 204-207.
  40. Коцюмбас Г. І., Щебентовська О. М. Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів. - C. 208-212.
  41. Кухтин М. Д. Ветеринарно-санітарне нормування молока коров’ячого сирого за вмістом психротрофних мікроорганізмів. - C. 213-216.
  42. Лысенко Н. П., Гудыменко В. А., Гулынин А. В., Костюк С. С., Куделькина В. В. Природные альфа-излучающие радионуклиды в подземных водах московской области. - C. 217-222.
  43. Микитин Л. Є., Бінкевич В. Я. Характеристика мікроелементного складу кормової бази, грунту та води ппа " никловицька " самбірського району львівської області. - C. 223-227.
  44. Митрофанов О. О., Сапан В. І. Гігієнічна оцінка впливу оптичного випромінювання на резистентність і продуктивність молодняку свиней. - C. 228-232.
  45. Мицук О. А., Мідяний С. В., Мицук Р. Д. Сорбційно-фотометричне визначення фосфору в природних водах. - C. 233-236.
  46. Остап’юк Ю. І., Каплінський В. В., Дашковський О. О., Васерук Н. Я., Фоміна М. В., Коваль Г. М. Безпека продуктів через призму гмо та їх маркування. - C. 237-242.
  47. Остап’юк М. П., Касянчук В. В., Бергілевич О. М., Бергілевич О. О. Вивчення санітарно - гігієнічних умов виробництва молока на молочних фермах для забезпечення умов належної гігієнічної практики. - C. 243-248.
  48. Плодиста Н. І., Осередчук Р. С. Основні шляхи забруднення агроекосистем кадмієм та його вплив на організм тварин. - C. 249-254.
  49. Польовий Л. В., Поліщук Т. В. Порівняльна оцінка вирівнюваних лактаційних кривих за добових надоїв корів за різним періодом отелів та умов утримання. - C. 255-259.
  50. Разанов С. Ф. Безпека бджолиного підмору, одержаного в умовах забруднення природного навколишнього середовища радіонуклідами і важкими металами. - C. 260-264.
  51. Рапа О. І. Показники імунітету у сухостійних сорів за корекції залізодефіцитних раціонів. - C. 265-268.
  52. Романчук Л. Д. Міграція радіонуклідів в системі корм / організм свиней. - C. 269-273.
  53. Свергун Ж. Г. Методи визначення якості молока сирого за новими вимогами. - C. 274-277.
  54. Скляр О. І. Роль ветеринарно-санітарних заходів та правил доїння корів у профілактиці субклінічного маститу. - C. 278-282.
  55. Стрембіцкий А., Богачик О. Г. Реальна ціна дешевого м'яса. - C. 283-288.
  56. Черевко М. В., Буцяк Г. А., Сухорська О. П. Про деякі актуальні екологічні проблеми аграрного господарства львівщини. - C. 289-294.
  57. Янович Д. О. Загальний вміст білків і співвідношення окремих білкових фракцій в сироватці крові корів і телят за парентерального введення коровам селеніту натрію. - C. 295-298.
  58. Marek Balcerak, Bartłomiej Popczyk The effect of trends in agriculture on populations of brown hare and red fox in central poland in years 1981-2008. - C. 299-303.
  59. Binkevych V., Gachak U, . Varyvoda U., Hutiy B., Binkevych O. The influence of microelements on poultry and beef on the territory of roztochja. - C. 304-308.
  60. Bozhyk V., Binkevych V., Hutiy B., Binkevych O. Influence of phenaron on physiological-biochemical indices of fish meat. - C. 309-312.
2010
Т. 12
№ 3(4) (45)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського