![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2010/12/3(4)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького : наук. журн..- Львів- Титул.
- Зміст.
Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання
- Власенко В. В., Власенко І. Г, Семко Т. В., Пономаренко В. М., Прилуцька Т. Л. Пробіотики, як харчові добавки твердих сирів лікувально-профілактичного призначення. - C. 3-8.
- Власенко В. В., Власенко І. Г., Дзюмак М. А., Березовський І. В., Лисенко О. П. Детекція екофункцііонально стійких форм збудника туберкульозує в харчовій сировині. - C. 9-13.
- Галух Б. І. Дослідження структурно-механічних показників бринзи виготовленої з молока різних видів тварин. - C. 14-18.
- Гачак Ю. Р., Ковальський Ю. В., Заставна З. Я. Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із медом та бджолиним обніжжям. - C. 19-23.
- Гречка Г. М. Виробництво та біологічна цінність личинкового продукту бджільництва. - C. 24-30.
- Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження показників безпеки молочно-білкових кремів. - C. 31-34.
- Максімовська С. В. Вплив пробіотику "байкал" ем 1у на якість м’яса індичат. - C. 35-40.
- Мартинюк І. О. Перспективи використання комбінованих рослинних білків у м’ясних виробах. - C. 41-44.
- Ощипок І. М. Опис динаміки роботи автоматизованої лінії первинної переробки забійних тварин на основі узагальнених потоків ерланга. - C. 45-49.
- Пасічний В. М., Ястреба Ю. А. Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів. - C. 50-53.
- Сколоздра С. В., Чайковський Б. П., Лецик О. С. Розрахунок і проектування низько-температурного інфрачервоного випромінювача для обігріву тварин і птиці. - C. 54-59.
- Сколоздра С. В., Чайковський Б. П., Лецик О. С. Розрахунок, вибір і контроль режиму ультрафіолетового опромінення тварин і птиці. - C. 60-65.
- Степанищев М. І. Огляд перспективи розвитку вітчизняного ринку пліснявих сирів. - C. 66-69.
- Турчин І. М., Переговська І. Вивчення ліпідного складу десертного масла з продуктами бджільництва. - C. 70-74.
- Турчин І. М., Сливка Н. Б., Михайлицька О. Р. Вплив механічної обробки на білкові компоненти молока при виробництві твердих сичужних сирів. - C. 75-79.
- Федюшко Ю. М., Коваленко Л. Р. Методологічне забезпечення повірки імпульсних рефлектометрів. - C. 80-83.
- Федюшко Ю. М., Хандола Ю. М. Використання імпульсної спектроскопії для дослідження властивостей рідких діелектриків. - C. 84-88.
- Цісарик О. Й. Підвищення біологічної цінності молочного жиру шляхом використання в годівлі корів ліпідних добавок. - C. 89-106.
Екологія, гігієна тварин, ветеринарна санітарія, ветеринарно-санітарна і радіологічна експертиза
- Бергілевич О. М. Використання системи показників для управління мікробіологічним ризиком щодо e. Sakazakii при виробництві сухих молочних сумішей для дітей. - C. 107-112.
- Богатко Н. М., Салата В. З., Семанюк В. І., Джміль О. М., Голуб О. Ю. Стан державного нагляду в україні за якістю та безпекою рибної продукції. - C. 113-119.
- Буцяк Г. А., Черевко М. В., Сухорська О. П. Використання адсорбентів та антидотів як профілактичний засіб попередження токсикозів. - C. 120-128.
- Варпіховський Р. Л. Оцінка ефективності використання різних способів утримання ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи. - C. 129-132.
- Власенко В. В., Фаріонік Т. В. Показники м'ясних якостей бугайців під впливом вітаміну е і селену. - C. 133-137.
- Власенко В. В., Власенко І. Г., Семко Т. В. Використання нових поживних середовищ для виявлення біологічної безпеки молока. - C. 138-142.
- Гичка О. Р. Особливості формування гідрохімічного складу річкових вод басейну верхів’я дністра за вмістом головних іонів. - C. 143-146.
- Грицина М. Р. Залежність фенофази цвітіння особин в популяції verbascum thapsiforme від їх життєвого стану. - C. 147-150.
- Гук М. М., Черевко М. В. Основні пріоритети екологічної політики львівської області та шляхи їх реалізації. - C. 151-155.
- Гунчак В. М., Маслянко Р. П., Демчук М. В. Роль антропогенних факторів навколишнього середовища на формування зон ризику для здоров’я тварин і потреба в розробці методів їх контролю та профілактики. - C. 156-161.
- Демчук М. В., Козенко О. В., Козій Б. І., Книшук П. В. До методики вивчення впливу комплексу чинників середовища на функціональний стан організму або й стада тварин. - C. 162-172.
- Демчук М. В., Сачук Р. М. Підвищення якості продукції кролівництва на окремих технологічних етапах. - C. 173.
- Демчук М. В., Коняхін О. П., Решетник А. О., Памірський А. С., Лайтер-Москалюк С. В. Роль електромагнітного випромінювання у життєдіяльності тварин (біологічні, ветеринарно - медичні, екологічні аспекти). - C. 180-187.
- Демчук М. В., Решетник А. О., Лайтер-Москалюк C. В. Проблеми утилізації гною в сучасному тваринництві. - C. 188-195.
- Заплатинський В. Етологічні аспекти організації випасання великої рогатої худоби. - C. 196-199.
- Качмар Н. В., Снітинський В. В., Мазурак О. Т. Міграція іонів свинцю за прорфілем темно-сірого опідзоленого ґрунту в умовах імпактного забруднення. - C. 200-203.
- Козенко О. В., Магрело Н. В., Сус Г. В. Сезонна динаміка вмісту церулоплазміну в крові корів залежно від умов утримання. - C. 204-207.
- Коцюмбас Г. І., Щебентовська О. М. Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів. - C. 208-212.
- Кухтин М. Д. Ветеринарно-санітарне нормування молока коров’ячого сирого за вмістом психротрофних мікроорганізмів. - C. 213-216.
- Лысенко Н. П., Гудыменко В. А., Гулынин А. В., Костюк С. С., Куделькина В. В. Природные альфа-излучающие радионуклиды в подземных водах московской области. - C. 217-222.
- Микитин Л. Є., Бінкевич В. Я. Характеристика мікроелементного складу кормової бази, грунту та води ппа " никловицька " самбірського району львівської області. - C. 223-227.
- Митрофанов О. О., Сапан В. І. Гігієнічна оцінка впливу оптичного випромінювання на резистентність і продуктивність молодняку свиней. - C. 228-232.
- Мицук О. А., Мідяний С. В., Мицук Р. Д. Сорбційно-фотометричне визначення фосфору в природних водах. - C. 233-236.
- Остап’юк Ю. І., Каплінський В. В., Дашковський О. О., Васерук Н. Я., Фоміна М. В., Коваль Г. М. Безпека продуктів через призму гмо та їх маркування. - C. 237-242.
- Остап’юк М. П., Касянчук В. В., Бергілевич О. М., Бергілевич О. О. Вивчення санітарно - гігієнічних умов виробництва молока на молочних фермах для забезпечення умов належної гігієнічної практики. - C. 243-248.
- Плодиста Н. І., Осередчук Р. С. Основні шляхи забруднення агроекосистем кадмієм та його вплив на організм тварин. - C. 249-254.
- Польовий Л. В., Поліщук Т. В. Порівняльна оцінка вирівнюваних лактаційних кривих за добових надоїв корів за різним періодом отелів та умов утримання. - C. 255-259.
- Разанов С. Ф. Безпека бджолиного підмору, одержаного в умовах забруднення природного навколишнього середовища радіонуклідами і важкими металами. - C. 260-264.
- Рапа О. І. Показники імунітету у сухостійних сорів за корекції залізодефіцитних раціонів. - C. 265-268.
- Романчук Л. Д. Міграція радіонуклідів в системі корм / організм свиней. - C. 269-273.
- Свергун Ж. Г. Методи визначення якості молока сирого за новими вимогами. - C. 274-277.
- Скляр О. І. Роль ветеринарно-санітарних заходів та правил доїння корів у профілактиці субклінічного маститу. - C. 278-282.
- Стрембіцкий А., Богачик О. Г. Реальна ціна дешевого м'яса. - C. 283-288.
- Черевко М. В., Буцяк Г. А., Сухорська О. П. Про деякі актуальні екологічні проблеми аграрного господарства львівщини. - C. 289-294.
- Янович Д. О. Загальний вміст білків і співвідношення окремих білкових фракцій в сироватці крові корів і телят за парентерального введення коровам селеніту натрію. - C. 295-298.
- Marek Balcerak, Bartłomiej Popczyk The effect of trends in agriculture on populations of brown hare and red fox in central poland in years 1981-2008. - C. 299-303.
- Binkevych V., Gachak U, . Varyvoda U., Hutiy B., Binkevych O. The influence of microelements on poultry and beef on the territory of roztochja. - C. 304-308.
- Bozhyk V., Binkevych V., Hutiy B., Binkevych O. Influence of phenaron on physiological-biochemical indices of fish meat. - C. 309-312.
| 2010 | Т. 12 | № 3(4) (45)
|
|
|
|